Reklama

Reklama

Head Count

  • Slovensko Zlo medzi nami (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Partia kamarátov mieri na víkend do národného parku Joshua Tree. Idylka oddychu a zábavy sa dramaticky naruší po tom, čo jeden z nich pri tajomnom rituáli vyvolá prastaré zlo Hisji – mýtického tvora, ktorý na seba berie podobu svojich obetí. Netrvá dlho a kamarátske vzťahy nahradzuje nedôverčivosť a paranoja. Kto je skutočný a kto dvojník? A čo Hisji svojím konaním sleduje? Debutujúca režisérka Elle Callahan svoj na prvý pohľad tuctovo znejúci príbeh zabaľuje do podmanivého audiovizuálneho hávu spaľujúcich slnečných lúčov kalifornskej púšte, v ktorom tajuplné a všadeprítomné plížiace sa zlo rozohráva zlovestnú hru na mačku a myš. (Art Film Fest)

(více)

Recenze (4)

freddy 

všechny recenze uživatele

Horor, který čerpá především z vhodně zvoleného prostředí pouštní krajiny kdesi v Americe, kde stojí osamělý, nicméně suprově zařízený baráček. K tomu si přidejte partičku mladých lidí a jakési zlo, které se sem pomalu plíží, a před kterým si nikdo není jistý. Uznávám, že film má atmosféru a disponuje určitým kouzlem, ale co je to platné, když mě vlastně téměř celou dobu nudil. Myslím, že zde nebylo nic, co bych už neviděl jindy a jinde, a děj mě bohužel nijak nevtáhl, což se podepsalo na tom, že jsem zhruba po půlhodině začal u filmu usínat. A hezké obličeje mladých lidí, jakož i ono tajemné zlo, kterému se ve filmu dostane i vizuální podoby, to z mé strany bohužel nezachrání. Určitě kladně hodnotím atmosféru pozdně večerní projekce, navíc takový horor v téměř prázdném kině má své nepopiratelné kouzlo, ale převládá u mě zklamání. [27. Art film Fest Košice] ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film měl velký potenciál díky dobrému nápadu, jelikož tím špatným mohl být kdokoli. Bohužel mi však většina scén připadala spíše nefunkčních a tak není divu, že film nebyl vůbec strašidelný. Pak celý závěr na mě působil velice uspěchaně a pravá podoba temného strašáka vypadala směšně. Nicméně chválím sympatické herce a otevřený konec. Na více než 49% to ale nestačí. ()

Reklama

Reklama