Reklama

Reklama

Head Count

  • Slovensko Zlo medzi nami (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Partia kamarátov mieri na víkend do národného parku Joshua Tree. Idylka oddychu a zábavy sa dramaticky naruší po tom, čo jeden z nich pri tajomnom rituáli vyvolá prastaré zlo Hisji – mýtického tvora, ktorý na seba berie podobu svojich obetí. Netrvá dlho a kamarátske vzťahy nahradzuje nedôverčivosť a paranoja. Kto je skutočný a kto dvojník? A čo Hisji svojím konaním sleduje? Debutujúca režisérka Elle Callahan svoj na prvý pohľad tuctovo znejúci príbeh zabaľuje do podmanivého audiovizuálneho hávu spaľujúcich slnečných lúčov kalifornskej púšte, v ktorom tajuplné a všadeprítomné plížiace sa zlo rozohráva zlovestnú hru na mačku a myš. (Art Film Fest)

(více)

Recenze (4)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film měl velký potenciál díky dobrému nápadu, jelikož tím špatným mohl být kdokoli. Bohužel mi však většina scén připadala spíše nefunkčních a tak není divu, že film nebyl vůbec strašidelný. Pak celý závěr na mě působil velice uspěchaně a pravá podoba temného strašáka vypadala směšně. Nicméně chválím sympatické herce a otevřený konec. Na více než 49% to ale nestačí. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Horor, který čerpá především z vhodně zvoleného prostředí pouštní krajiny kdesi v Americe, kde stojí osamělý, nicméně suprově zařízený baráček. K tomu si přidejte partičku mladých lidí a jakési zlo, které se sem pomalu plíží, a před kterým si nikdo není jistý. Uznávám, že film má atmosféru a disponuje určitým kouzlem, ale co je to platné, když mě vlastně téměř celou dobu nudil. Myslím, že zde nebylo nic, co bych už neviděl jindy a jinde, a děj mě bohužel nijak nevtáhl, což se podepsalo na tom, že jsem zhruba po půlhodině začal u filmu usínat. A hezké obličeje mladých lidí, jakož i ono tajemné zlo, kterému se ve filmu dostane i vizuální podoby, to z mé strany bohužel nezachrání. Určitě kladně hodnotím atmosféru pozdně večerní projekce, navíc takový horor v téměř prázdném kině má své nepopiratelné kouzlo, ale převládá u mě zklamání. [27. Art film Fest Košice] ()

Reklama

Reklama