Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Penzionovaný soudce s pomocí své schovanky loví pedofily, které následně nelegálně kastruje. Ve chvíli, kdy se mu hon na nebezpečného pedofila vymkne z rukou, se do případu zapojuje i policie. Zatčení psychopatického násilníka na ženách však spustí nebezpečný souboj... Policisté jsou přivoláni k nálezu mrtvoly mladé ženy, kterou našel řidič převážející dřevo z lesa na svém voze. Detektiv se svou zástupkyní Rachel zjistí, že žena utíkala před někým, kdo ji zřejmě dlouhodobě věznil, a raději před pronásledovatelem skočila z mostu na projíždějící vůz. Bohužel svým zraněním podlehla. V té době penzionovaný soudce Cooper za pomoci své pomocnice Lary nastraží past na pedofila. Lara pedofila vyláká do hotelového pokoje, kde ho Cooper omráčí a následně vykastruje. Vychází najevo, že Cooper tímto způsobem už dlouhou dobu likviduje pedofily v okolí. Jenže jeho další akce se mu vymkne z kontroly. Lara je totiž dalším pedofilem unesena a Cooper to zjistí až po chvíli. Když se snaží sexuálního predátora honit ve svém autě, vybourá se a je zadržen policií. Při výslechu chce Cooper po policistech, aby ihned zasáhli a Laru našli. Detektiv, který je u soudcova výslechu také, skutečně ihned vyhlásí pátrání a díky sledovacímu zařízení, které dal Cooper Laře, včas zasáhne. Násilníka, Simona Stullse, zatkne a z jeho domu zachrání jak Laru, tak i další dívku, kterou zde Stulls už dlouhou dobu věznil. Vychází najevo, že Stulls v domě zřejmě zabil už několik žen. Zadržený však při výslechu nespolupracuje a tváří se jako pomatený. Rachel dojde k závěru, že Stulls trpí rozdvojením osobnosti, a pokusí se z něj dostat nějaké informace. V té době při ohledání Stullsova domu zahyne šest policistů, když do domu začne náhle unikat plyn. Policisté chtějí zjistit, jak Stulls, který očividně nepracoval, přicházel k penězům. Stulls tvrdí, že mu je dával Santa Claus. Detektiv se zaměří na Stullsovo dětství. Podaří se mu zjistit, že Stullsova matka Amy byla kdysi unesena a následně byla sama násilníkem vězněna. Když se jí podařilo uniknout, porodila právě Simona. Po nějaké době se Amy oběsila. Cooper oznamuje policii, že je přesvědčen, že Simon své zločiny nepáchal sám, že mu někdo pomáhal. To potvrdí i výbuch auta s jedním z policistů. Technici zjistí, že výbušnina byla vojenská. Policistům se podaří zatknout muže, který Stullsovi trhaviny prodal. Stulls uteče ze stanice ve chvíli, kdy je nahlášena další výbušnina. Jeden z policistů je totiž neznámým Stullsovým komplicem vydírán pod pohrůžkou, že mu bude zabita jeho malá dcera. Policista Stullse v převleku ze stanice ve zmatku okolo údajné bomby odveze. Jeho malá dcera je pak nalezena živá v bedně, o které byli policisté přesvědčeni, že obsahuje bombu. Z psychiatrických záznamů Amy Stullsové policisté zjistí, že Simonovým otcem je majitel továrny, ze které byla Amy kdysi unesena. V bytě Stullsova otce také Simona najdou... (TV Prima)

(více)

Recenze (105)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak tu zase máme napínač se solidním nápadem, kulantně slizkým úchylem a plný profláklých držek, kompletně spláchnutý do hajzlu. Ne každá profláklá držka je totiž zároveň i hercem, někteří režiséři a scénáristé v jedné osobě by se měli držet svého kopyta a raději nadále házet lopatou za technické služby Losích Andělic, maximálně tak režírovat hromadné přechody mongoloidních dětí přes přechody a sepisovat akorát motivační slogany na šprcky, aby jich bylo co nejméně, a ne všichni střihači by měli opouštět krejčovské salóny ve vietnamských slumech. A tak prkenný modelín Jindra Clavin opět prokázal, že je schopen přesvědčivě zahrát výhradně dětskou obrnu (chudák Zaklínač), Dadariovic Saša tentokrát ani jednou neukázala své „přednosti“, tudíž „herecky“ zcela selhala, navíc už dávno není to lačně pohupující občerstvení pro pedofily, s přibývajícím věkem se mění ve škaredého chlapa s xichtem propadajícím se do lebky a její plný krajáč mléka už nechci, no a i ten Ghándí má nejlepší hladovky dávno za sebou, co si budem … K tomu zcela neschopný loutkovodič a skriptér s talentem striptéra, šik střihy jako od Adddidasu, u něhož nevadí, že máte zip od šustky na zádech, a celý rozpočet sežral odulý Jindra, aby si mohl dovolit zbytek života chodit se strnulým xichtem do gejfitka a zatínat tam hýždě. Čili jediným pozitivem je jeden z nejslizštějších hnusáků, jací kdy znetvořili celuloid, naprosto ohyzdně přesvědčivý syn Džesiky Flečrové a jejího bulteriéra. Avšak ten, ač kolem sebe v roztomilých záchvatech retardace chcal sebelépe a sebesnaživěji, neměl proti té okolní partičce břídilů žádnou šanci. Škoda. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že tenhle film je thrillerový béčko jak vyšitý. Nicméně variací na legendární americký mysteriózní thriller Sedm není nikdy dost. Tady to béčko je alespoň podpořeno dobrými herci, takže je znát, že debutující režisér David Raymond z Nočního lovce prioritně nechtěl udělat film, kterej by byl třeba v devadesátkách cílenej především na VHSky. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,012,932▐ Na prvý pohľad vôbec nie zlé, má to dobrý temný náboj, spád, herci újdu ale posledná tretina stratí pôdu pod nohami a dosť to stratí na tej budovanej aure, príde to dosť rýchlo a zbytočne prekombinované, či banálne scény až dosť odbité na záver. /40%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Svojím spôsobom veľmi zaujímavý film kombinujúci viacero (asi tak dve-tri) skvelých tém, z nich okolo každej by sa dal vystavať kvalitný celovečerák. Bez spoilerov dodám aspoň to, že minimálne linka s Benom Kingsleym je skutočne čertovsky svieža a originálna (konečne niekomu napadlo, že okrem sériových vrahov môžu existovať aj lovci sériových vrahov, aj keď samozrejme toto bolo už aj v Dexterovi). Potešia herci vrátane Henryho Cavilla, Alexandry Daddario a Stanleyho Tucciho. Atmosféra je mrazivá, niektoré scény skvelé. Ku koncu (od autohavárie) to však predsa len začne odsýpať znateľne slabšie. Mal som dojem, že to už všetci chceli mať čím skôr za sebou a odvtedy svieži a originálny scenár narýchlo dorazili do konca a šli na kávu. A palacinky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zatřes se stromem. Zatkni všechno, co spadne." Tohle bylo drsný, hnusný, temný, překombinovaný a trošku pitomý. Taky mě to donutilo přemýšlet o tom, že unášet ženy je sice celkem zábavný, ale taky by se mohl najít nějakej bejvalej soudce s kastrační úchylkou a bylo by po zábavě. Asi toho nechám. Ale zpět k filmu, ve kterým mě bavila drzá Lara ... a to je všechno. Hlavní klaďák Marshall byl neskutečně nudnej, padouch zase odporně nezajímavej a kdyby Rachel při výslechu nepředvedla tu provokující scénu, tak bych snad ani nepřemýšlel o jejím únosu. A to by byla škoda. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle byl fakt hodně slabej čajíček. Fízl s vizáží hipstera je otravnej od první chvíle, co se objeví na obrazovce, jeho kolegyně má celou dobu výraz, jak kdyby před ní právě přistálo UFO, záporákovi fandit taky nějak nejde a Ben Kingsley dostal zoufale málo prostoru. Čekal jsem, že to třeba ještě zachrání konec, ale ten je tak trapně Béčkovej, že to je vyloženě k smíchu. 20% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ač byl Supermanem, obávám se, že svou kariéru postupně dožije ve stínu regálů s DVDčky pochybné kvality, ve kterých bude hrát ostré hochy, kteří v mrazivých dnech pobíhají venku ve vzdušném svetýrku. Henry Cavill je tu za detektiva, který jde po psychopatickém násilníkovi, který má na kontě několik mrtvých mladých žen. Po sexuálním predátorovi pátrá také bývalý soudce, který k tomu má osobní důvody, ovšem pro všechny bude tohle hovado silnou kávou. Mohl to být solidní žánrový nadprůměr, na stupně vítězů se ale nakonec nevyškrábeme. Nezkušený režisér David Raymond sice překvapivě přilákal velmi solidní herecké obsazení, místy hrál na znepokojivě temnou strunu a zápletka rozhodně nevypadá zle, celkově si toho ale na svá bedra vzal víc, než dokázal unést. Dvě až tři hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Samozvaný sudca aj kat v jednej osobe Ben Kingsley mi do tohto typu filmov vôbec ale vôbec nesedí. Dejovo predvídateľné a s množstvom vaty. Niežeby som nesúhlasil s tým trestaním. Ale inak samá nuda.50/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Potemnělý thriller, který hraje podle svých (nepsaných) pravidel. Zářný příklad, kdy režisér a scenárista v jedné osobě poněkud přecenil své schopnosti a neudržel potenciálně zajímavý materiál patřičně stmelený. Necitlivá střihová skladba filmu kvalitu nepřidává, řada sekvencí tak působí zmateně/nesmyslně/nedotaženě, nepřehlednost občas dominuje, ovšem vrstvení zápletky je originální a herecké obsazení je atraktivní. No ano, slečna Alexandra Dudatá Daddario projde během filmu hned několika důležitými fázemi: někdy byste ji přetáhli potěhem a někdy byste ji přetáhli zezadu opřenou o zeď výslechové místnosti, v níž dává v plen své tělo maniakovi, který podobných slečen, jako je ona, už za svou úchylnou kariéru zvládl obrousit nepočítaně. Netěšte se, že vytasí z plného chlívku kozy, jen decentně rozepne blůzku, aby vlk okoštoval ten plný žejdlík. Holka se prostě snažila diváky lákat. To hlavní hvězda Henry Cavill už byl natolik otrávený, až se to přehlédnout nedalo, a většinu filmu se potácí od scény ke scéně, hledajíc v sobě hrdinné koule Supermana. Ben Kingsley neumí se svojí nadbytečnou postavou provést nic extra, takže když už střihač kulantně prováděl zběsilé vystřihovánky, mohl vystřihnout z filmu i jeho. Stanley Tucci a Nathan Fillion fungují jen coby výzdoba titulků. A nejlepší postavou je paranoidní schizofrenik Simon. Brendan Fletcher nese přesný status hvězdy nižší svítivosti a do celého, béčkovým flórem potaženého celku jeho ztvárnění maniaka skvěle zapadá. Hrdě se hlásím k tomu, že jsem pointu spojenou s dvojí identitou jeho postavy neodhadl, tudíž jsem čuměl na následný twist jak na odhalené poprsí v dopoledním vysílání pro školku. Uhranulo mě, jak nepříliš zkušený režisér David Raymond se nechtěl vzdát bez boje. A vědom si toho, že do filmu sehnal skvělý ansámbl, kterého je pro béčkové bujení škoda, neustále hrál na znepokojivě temnou a dynamicky dravou i hravou notu, kde sice z notové osnovy neukápne žádná kapka filmové krve nazmar, ovšem tentokrát se nešetřilo invenčními postupy i neotřelými tahy, načež celé tažení patřičně korunoval Brendan Fletcher, který svými sveřepě úchylnými výstupy vychyloval jazýček vah směrem k pozitivnímu hodnocení. 8/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja mám pre podobné deväťdesiatkové krimi thrillery slabosť, takže som rád, že som inak priemerného Nočného lovca videl. Slabosť pre žáner majú aj štyri filmové hviezdy, ktoré kývli na účinkovanie vo filme, kde bolo asi jasné, že dieru do sveta neurobí. Pointa je ale celkom prekvapivá, i keď nejde o žiadne artové prehĺbenie predchádzajúceho deja. Nočný lovec má pomerne zvláštnu chladnú atmosféru a tým nemyslím doslovne finále na ľade, ale režijný prístup. Ten je mimochodom trochu neistý, rovnako ako dramaturgia celého filmu. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že ambice byla přiblížit se Se7en a za mě se to povedlo. Samozřejmě je těžké dohnat herecké výkony a charisma MF a BP. Filme jde jinou cestou a spolu s obsazením (ač počítám, jak počítám minimálně 5 kvalitních herců, to se vidí málo kde) na mě udělal dojem několika zvraty, které jsem nečekal a toho si ve filmech cením. Henry Cavilla jako Supermana nesnáším, ale od té doby na mě dělá dojem Krycí jméno U.N.C.L.E, Mission: Impossible - Fallout a samozřejmě s napětím očekávám Zaklínače. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Plytkej thriller s modýlkem Cavillem, nesympatickou rejdou a velice zábavným Kingsleym, kterej vždycky hraje v těch největším skvostech jako je tento. Tady lze pochválit jen kameru a týpek z Rampage se sice snažil, ale v týhle bídě těžko uspět. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ošlehaný nadporučík, jeho policisté a místní občanské hlídky pátrají po nedávno propuštěném problémovém muži který je spojován s únosy a vraždami. Inspirací scénáře zřejmě byly filmy Mlčení jehňátek a Sedm. Ale zdálo se mi to přezápletkováno a pocitově legračně staromódní. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak silná téma, no potenciál ostal nevyužitý, keďže je to celé prezentované v málo pútavom obale. Na začiatku ešte celkom dobre naladená atmosféra, potom sa tá však vytráca a ostala len neumytý Cavillov ksicht, ktorý akoby fakt potreboval sprchu a Kingsley asi stále hral Gándhího. Obsadenie Daddario bolo zrejme len kvôli tváričke. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Marný pokus s překvapivě známými herci o novou "Sedmičku". Po všech směrech nezajímavý a nudný thriller s jen občasnými náznaky poutavé atmosféry. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sic dost průměrná podívaná, ovšem několik velmi slibných momentů by se tu přeci jenom našlo. Především pak docela solidní psycho výkon  Brendana Fletchera – ten ty magory zahrál excelentně. Docela jsem se u těch jeho výlevů bavil – no děvčata co zemřela jeho rukou už moc ne. Vedlejší linka s lovcem pedofilů nebyla taky špatná, celkem rajcovní návnada – rozhodně lepší jak Alexandra Daddario. Hlavní hrdina poněkud jalový, zahrál si tu i Nathan Fillion (tady vypadal jak kokot, od dob Castla to s ním jde nějak z kopce). Po akční stránce se tu našlo pár světlejších pasáží, po psychologické to taky nebylo nejhorší, nicméně to mělo i dost slabých míst – i z toho důvodu dám jen klasický průměr. 50% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Skvělý film dokážou udělat jen skvělý herci, ti totiž s příběhu udělají živoucí pochodeň. Napínavý a dramatický film plný zvratů a skvělých momentů, úžasná hudba, nervy drásající příběh a to je můžu, nemám co vytknout. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vzrůstající obliba skandinávských detektivek vypustila do filmového i seriálového světa hromadu detektivů s depresivním výrazem, kteří se až na výjimky pohybují v zimním prostředí. Někdy to je ku prospěchu věci a jindy je to zcela zbytečné. Pro tohle dílko platí druhý případ. Navíc Cavill se pro podobnou roli vůbec nehodí, takže se celou dobu tváří jako by měl v p*deli zaražený anální kolík. Příběh sám není až tak špatný a spojení policie se samozvaným lovcem pedofilů mě docela bavilo, takže když k tomu přidám celkem odsýpající vyprávění, dalo se přehlédnout i pár scénáristických kiksů a výše zmíněný Cavill. Jenže pak dospěl Raymond do bodu, kdy nevěděl kudy kam a tak si pomohl elementárním porušením Knoxova pravidla. A od té chvíle šlo všechno kopru, což korunovalo totálně debilní finále. Sice se jedná jen o závěrečnou cca čtvrthodinku, ale i ta dokázala celkově slušný dojem hodně pokazit. Na lehkém nadprůměru film zůstává především díky zbytku castingu s přehrávajícím Fletcherem na čele, ale v tomto případě to neměl být on, kdo film potáhne. 60% ()

Reklama

Reklama