Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (23)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší. Málo watchmanovského universa (snad vyjma skvělého závěru), hodně flashbacků, pevně doufám, že je to nutná spojka ke trojce, která by nás mohla posunout razantně dopředu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trocha zvolnění po napěchovaném prvním dílu není na škodu, navíc když to je opravdu jen zvolnění a seriál se přitom dál vyvíjí. Přímo navazuje na první díl a opět přichází s nějakými těmi překvapeními, která prohlubují příběh hlavní hrdinky a zároveň nenápadně odhalují další věci o světě, ve kterém se odehrává. Od úvodní scény opět vedou linky až k pointě před závěrečnými titulky, což je fajn, ale na rozdíl od předchozí části tahle nepůsobí jako samostatná povídka. Líbilo se mi prohledávání bytu i scéna se Soudcem v kápi, trochu méně spokojený jsem byl se zátahem na burany (předpokládám ale, že zrovna ten nijak velkolepě ani působit neměl). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále človek nevie, čo si o tom má myslieť. Prirovnal by som to taktiež k Lindelofovým Pozostalým, kde sa divák podobne musel dlhšie adaptovať na štýl rozprávania, aj celkovú vysokú ambicióznosť. Watchmen je rozhodne netradičný, komornejšie ladený seriál a určite nie je určený príliš širokej základni komiksových fanúšikov. Som zvedavý, či sa postupne naladím naňho tak dokonale, ako práve na Pozostalých, ktorí vo mne rezonujú už roky. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vám nevím, Snyderovy Watchmeny mám rád, ale zpomalovačky v seriálu vůbec nefungují, stejně jako někteří hrdinové (co měla třeba znamenat ta scéna v obchodě? než by maskovaný hrdina zlikvidoval všechny lupiče, mohli ho dávno zastřelit... jenže seriál se prostě tváří, že na to neměli z nějakého důvodu čas :) – klasický příklad padoucha se zbraní, který raději zvolí boj na blízko). Borec v lyžařské masce a druhý v lesklé masce? Neustálé flashbacky nevadí, protože mezi nimi a relalitou lze dobře rozlišit. Taky bych se vůbec nebál zkrátit stopáž. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvej časti a akéhosi tajomna , predzvesti, čo sa bude diať tu máme veľké poľavenie v dynamike. Mrzí ma to, ale ženská línia s černoškou mi príde veľmi nezaujímavá. Hlavne aj kvôli nesympatickej hlavnej hrdinke. Na konci je cliffhanger funkčný a všetky veci odkazujúce na pôvodných Watchmenov sú zase parádne rovnako ako hudba. Len ak to pôjde v tejto línií ešte jeden diel, príde mi to zbytočne naťahované. Regina King totiž musí zastúpiť miesto pôvodnej šestici hrdinov v diele, ktoré existuje, dýcha a prekonáva očakávania od 80 rokov až do teraz. Čo by bola ťažká úloha pre každého. Začínajú sa tu postupne ukazovať limity. Hádam to tvorcovia skutočne majú premyslené do takej miery do akej sa nás o tom snažia presvedčiť. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý seriál je postavený na rasizme, obrátený je však proti ľuďom bielej farby pleti. Je smutné, že v dnešnej dobe je urážanie výlučne ľudí bielej farby pleti a kresťanov dovolené v každom programe, seriály či filme, avšak čo i len náznak opačnej poznámky je hrubou urážkou. Liberálny fašizmus sa rozhodol proti rasizmu bojovať rasizmom a to je, každý normálny jedinec uzná, postavené na hlavu. Jedna hviezdička za divadelné predstavenie v dome zbohatlíka, pochopiteľne bieleho, avšak obchody prepadávajú tiež belosi a pochopiteľne sú majiteľmi belosi, nie cudzinci. Do neba volajúca úboha fraška. A samozrejme.Feministky všetkých krajín spojte sa!!! 35 kilogramová čierna detektívka bez problémom päsťou umláti cca 100 kilového chlapa, na ksichte sa jej neobjaví ani náznak bolesti a odkráča odtiaľ bez toho, aby si skontrolovala keď už nie svoje nalakované nechtíky tak aspoň hánky, ktoré by mal po takýchto úderov opuchnuté aj Mike Tyson...Ak vymyslíte film, ktoréh dej postavíte iba na tom, že bude rasistický a iba proti belochom a nedokážete dať filmu akýkoľvek zmysluplný dej, ste odsúdený na neúspech. Za zmienky stojí hodnotenie tunajšieho liberálne vytretého publika na hrane 70% a 43% na Rotten Tomatoes...americký brainwashing v československých prázdnych lebkách nepochybne našiel živnú pôdu. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Menší zvolnění po první epizodě, která do vás hrnula několik věcí. A mě se to líbí. Začínám si srovnávat myšlenky a čím dál tím více jsem zainteresovaný do tohoto díla. Je to zatím zvláštní, nesmyslné, ale sakra zajímavé, tak jak to umí Lindelof. Jo tohle je něco pro mě :-) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší. Jak přichází odpovědi a věci zapadají. I když ne na 100%. Co ten magor na zámku predvádí??? Nebo ten “odlet autem”... vše se dávkuje příliš zjemna. Co je milé jsou odkazy na film. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavi me to. Bavi me, jak Lindelof znovu pouziva temata z komiksu, jak je zasazuje do noveho kontextu. Bavi me, jak odkazuje na predlohu. Bavi me Irons. Bavi me, jak je obklopeny robotama/klonama/necim. Na dalsi dil se tesim. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, toto malo rozhodne naboj a prinieslo par zaujimavych postav a sprievodnych javov, s ktorymi tento serial ocividne pracuje. Klonovanie, DNA-tracking, Technologicke vydobytky a dalsie a dalsie namety. Zaujalo. 70% ()

Dimo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále moc nevím, o co jde a stále mě to nevadí. OK, možná už mi trochu svítá, ale rozhodně mě baví pomrkávání na filmový Wačmeny a strašlivě moc mě baví hudba. Next! ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tento díl není žádná výhra. Chybí poutavý nebo aspoň něčím zajímavý děj. Ani postavy či herecké výkony bohužel zatím netáhnou. Něco, na co by se člověk mohl těšit, něco, co by ve mě vzbudilo zvědavost a nějakou chuť pokračovat... Nic. I zde velmi slabé 3*. ()

The.Splash 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, druhá epizoda nepřidala nic z toho, v co jsem doufal. Nepřidala další zajímavé hlavní postavy. Pořád sledujeme příběh černé bývalé policistky, jejíž celý charakter jsem právě popsal v této větě. Naprosto plochá, nudná postava, která nemá žádnou motivaci, přesvědčení nebo cokoliv co měli původní watchmeni tu nemá čím oslnit. Opravdu moc tu chybí další hlavní postavy, se kterými bychom si mohli užívat jejich vzájemné chemie. Pokud nepřijdou v třetí epizodě, bude už opravdu pozdě. Tohle byť sebelepší scénář sám neutáhne. ()

JuveIt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím je to tedy hrůza. Jediným pozitivem je Jeremy Irons a jeho postava (která je zatím bezejmenná, ale pravděpodobně všichni, kdo viděli film, vědí, o koho se jedná). Pokud má tento seriál přímo navazovat na konec filmu, je to hodně hodně špatné. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to snad pořád víc zamotané a pořád méně to dává smysl. Na druhou stranu člověk má konečně trochu víc chuť na to, až zjistí, kde je pravda a co přijde dál. Na začátku i trošku emocí, i když spíš než jako vztek to znělo jako když hází muž koulí :D Nu což, uvidíme, kam se to bude dál posouvat. 60% ()

Reklama

Reklama