Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (27)

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrátila se další známá postava, jejíž návrat je super, dozvěděli jsme se zase něco nového o Ozymandiovi (včetně potvrzení, že je to on, ačkoliv to bylo jasné asi většině diváků) a zároveň s tím jsme dostali minimálně jednu novou otázku. Zajímavé také je, že seriál odkazuje na finále knižní předlohy a ne Snyderova filmu... K tomu opět nějaké ty střípky z fungování alternativní současnosti, která už dostává docela dobré obrysy, a zase perfektně vystavěný příběh - tentokrát jako vtip. Už je snad jasné, že tohle bude více než dobrý seriál, ne? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám dojem, že Watchmen sa konečne poriadne chytili a tretia epizóda už nie je iba dobrá a divná, ale dobrá a perfektne vymyslená. Scéna na pohrebe sa možno zapíše medzi tie najkultovejšie v rámci seriálovej histórie. Príliš nezaostáva ani sekvencia v banke s prekvapivým rozuzlením. Podobne silné a čiernohumorné scény prvé dva diely ešte neobsahovali. Takže áno, Watchmen ma konečne chytili a dúfam, že ďalšia epizóda to len potvrdí. ()

Reklama

LolopelS 

všechny recenze uživatele

Priam dokonalé uvedenie novej postavy do seriálu v kombinácii s ukážkovým rozprávaním príbehu. Hudba v seriáli "on point" - výber starých skladieb, ale predovšetkým OST od Trenta Reznora a Rossa Atticusa z NIN je pošušláníčko temné, ponuré a dystopické. Navyše Ironsove krátke príbehové vložky v každej epizóde smerujú k "veľkému stretu", presne tak, ako to robí Fincher v Mindhunterovi. A to je radosť sledovať. ()

AnthropOcean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial sa naozaj niekam posuva, hlavna protagonistka stale jedna z najhorsich veci na serialy, nastastie jej zacinaju sekundovat dalsie zaujimavejsie charaktery. Odhalenie Jeremyho Ironsovej postavy uz viselo vo vzduchu celu epizodu a bolo zrejme, ale nic to nemeni na fakte, ze sa stava coraz najzaujimavejsou postavou serialu. Stale nevidim dovod preco by ma ako fanusika originalnych Watchmen mali zaujimat obstarozne naprotivky kedysi hlavnych charakterov grafickej novely a ich osudy inak uzavreteho pribehu, ale pokracujem a serialu nadalej davam sancu. Skoro by som zabudol, scena s Hooded Justice bola top a ako vystrihnuta so Snyderovho filmu. ()

JuveIt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potvrzení zřejmého faktu a to, že Jeremy Irons je Ozymandias. Tentokrát dějová vsuvka jeho příběhu nebyla jediným světlým bodem dílu. Minimální účast velmi nesympatické a v podstatě ničím nezajímavé Angely Abar byla znát, příběh nenudil. Na druhou stranu na scénu nastoupila stará známá postava z filmu a bylo to super. Jean Smart je i v jejím úctyhodném věku neustále velice atraktivní a svým charismatem strhává veškerou pozornost k sobě. Přesto si myslím, že příběh se od konce filmu odvíjí hodně blbým směrem a moc se mi to nelíbí. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama