Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (27)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příchod jisté postavy z původních Minutemen to trochu nakopl. A k tomu odhalení identity Ironsovy postavy, ze které se vyklubalo přesně to, co každý znalec originálu čekal? No, uvidíme, jestli to Lindelof ještě nezamotá. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomaloučku polehoučku se odkrývají další a další postavy a příběhové linky a flashbacky do sebe začnou zapadat jako dobře promazaný stroj. Zatím seriál nedělá filmu ani trochu ostudu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrátila se další známá postava, jejíž návrat je super, dozvěděli jsme se zase něco nového o Ozymandiovi (včetně potvrzení, že je to on, ačkoliv to bylo jasné asi většině diváků) a zároveň s tím jsme dostali minimálně jednu novou otázku. Zajímavé také je, že seriál odkazuje na finále knižní předlohy a ne Snyderova filmu... K tomu opět nějaké ty střípky z fungování alternativní současnosti, která už dostává docela dobré obrysy, a zase perfektně vystavěný příběh - tentokrát jako vtip. Už je snad jasné, že tohle bude více než dobrý seriál, ne? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám dojem, že Watchmen sa konečne poriadne chytili a tretia epizóda už nie je iba dobrá a divná, ale dobrá a perfektne vymyslená. Scéna na pohrebe sa možno zapíše medzi tie najkultovejšie v rámci seriálovej histórie. Príliš nezaostáva ani sekvencia v banke s prekvapivým rozuzlením. Podobne silné a čiernohumorné scény prvé dva diely ešte neobsahovali. Takže áno, Watchmen ma konečne chytili a dúfam, že ďalšia epizóda to len potvrdí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nástup Jeanie parádny. Reznor a Ross rezonujú ako ešte v žiadnom diely. A hlavne to znova naštartovalo tempo a otázky. Som úprimne zvedavý. Lindelof hovorí o rovnakej emocionálnej väzbe akú mal pôvodný komiks. Nemyslím si, že sa mu toto podarí. Na druhú stranu sa jedná o ďalší netradičný komiksový príbeh. Odkazy potešia. Iné - hovorenie vtipu - ktoré odkazuje k pôvodnému dielu zase nemuseli byť. Uvidíme čo z toho. Zatiaľ nad tým ešte nelámem palicu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potom, ako agentka Laurie Blakeová predstiera bankovú lúpež a podarí sa jej zadržať vigilanta požiada ju senátor štátu Oklahoma Joe Keene aby išla vyšetriť vraždu policajného dôstojníka, ktorá sa odohrala v Tulse. Počas pohrebu sa jej spoločne s Angelou podarí zabrániť teroristickému útoku a únosu senátora Keena,..neskutočné vtipné 3 vtipy počas telefonátu agentky Blakeovej svojmu drahému na Mars s rozbitou hlavou Boha tehlou vyhodenou zo Zeme mladým dievčaťom, biele svine a ruská hrozba...ako málo stačí liberálnym fašistom k uspokojeniu. Nebyť výbornej hudby a pre mňa zatiaľ záhady okolo lorda Adriana Veidta už by som to vzdal, pretože už to začína byť trápne divadlo. A auto zhodené z Marsu pár metrov vedľa Blakeovej...akože fakt? ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se mi to pěkně dostávat pod kůži. Seriál odkazuje na závěr komiksu, mám to brát jako volné pokračování? Ok, I love it! Ozymandias mě v podání Jeremy Ironse strašně baví a oblek z komiksu mi udělal radost. No a finále epizody bylo parádní. Dejte mi Dr. Manhattana! :-) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O provázání na film není pochyb (dcera Komedianta to rozsekla :)). Žádný remake/restart. Regulerní seriálové pokračování po 30ti letech. Bohužel mám stále pocit, že zbytečně jede na 1/2 plynu a nechává si až přiliš tajností pro příště (tedy aledpoň doufám). Jestli se děj výrazneji nenakopne, hodnocení půjde dolů. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paci sa mi coraz viac ta mysti-atmosfera, co tento serial nadobuda. Dufam, ze to tak zostane a nepride nejaky bullshit ako odhalenie. Agentka je super a suchy humor jej perfektne sadne. Iny modry dildas si nosi v kufriku. Zrejme nostalgia po milencovi, ktoreho nevidela 30 rokov. :) Song z platne v polovici, "Israelites" od Desmond-a Dekker-a, paradne reggae. Jeremy Irons je klasa, pripomenul mi Tywin-a Lanistera z GoT. Ten vtip v zavere a dopadnuta "tehla" su proste na hviezdu naviac. Pecka. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strážci mě čím dál víc baví, nejvíc charakter postav. To, co tady předvádí, je velmi slušivou poctou a plnohodnotným nástupnictvím novely. Něco mi tu ale nesedí, ale prozatím nerozvíjím. Počkám si, s čím přijdou dál. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První z dílů, který byl poutavý a něco opravdu nabídl. Vzbudil ve mě zvědavost. A konečně položil i pár otázek, na které CHCETE znát odpověď (což je opravdu změna, protože doposud mi vlastně osud všech hrdinů byl zcela lhostejný). Stále za 3*, ale tentokrát již poctivé a zasloužené. ()

LolopelS 

všechny recenze uživatele

Priam dokonalé uvedenie novej postavy do seriálu v kombinácii s ukážkovým rozprávaním príbehu. Hudba v seriáli "on point" - výber starých skladieb, ale predovšetkým OST od Trenta Reznora a Rossa Atticusa z NIN je pošušláníčko temné, ponuré a dystopické. Navyše Ironsove krátke príbehové vložky v každej epizóde smerujú k "veľkému stretu", presne tak, ako to robí Fincher v Mindhunterovi. A to je radosť sledovať. ()

Reklama

Reklama