Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (20)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl byl díky příchodu starononové postavy zábavnější, ale tenhle má opět skvělý otvírák s bleskovým prodejem domu. Ironsova linka už začíná být otravná, opět se jen konstatuje zjevné. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda zatím s největším počtem divácky vděčných WTF momentů, na honičku Night Sister a jistého individua za tónů excelentní Reznorovy skladby NUN WITH A MOTHERF* & *ING GUN jen tak nezapomenu. Přitom ale Lindelof nadále nezapomíná na pomalé odkrývání mystérií hlavní dějové linie, přidává zásadní hráče, vytváří další chytré paralely k tradičním motivům komiksu jako média a přidává další a další detaily do svého monumentu. Jen tak dál. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po silnějším dílu přichází opět slabší. Koukatelné, v širším kontextu vlastně i docela OK, to mocné watchmanovské universum to bez problémů přikryje, ale čtyřce chybí wow efekt alternativního světa, silnější vývoj postav i kulervoucí scény. Snad jen Jeremy Irons a jeho WTF svět stojí za zmínku. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to rýsuje. To... Co? Něco velkého. Ozymandias je díl od dílu lepší a jeho počátečního podivínství dostává motivaci a pěknou hloubku, hlavní hrdinka se noří do minulosti a my ji objevujeme spolu s ní, svět seriálových Watchmen je propracovanější a propracovanější. Moc mě to těší a vyhlížím každý nový díl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto je prvá epizóda, ktorá už pôsobí ako skutočné sci-fi, čím môže niekoho nalákať, niekoho zase sklamať. Ja som bol ten prvý prípad a sekvencie pri "hodinách" ma zaujali aj dizajnom prostredia. Taktiež tu máme novú, dôležitú postavu, ktorá zrejme ťahá za viaceré nitky, pokiaľ nie úplne všetky. No a s tajomnými postavami tým nekončíme. V závere dostávame čiastočné odpovede na počiatočné otázky, aby sme si tých otázok začali klásť ešte viac, čo je samozrejme v tejto fáze prvej série úplne v poriadku. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mystifikácia bez zaujímavých postáv mimo Veidta nie je úplne na mieste. Kolísavosť dielov je rovnako prekvapujúca. Po skvelej tretej časti tu máme vysvetľujúcu a pomerne nezaujímavú snahu o prienik do starých postáv, ktorý mal prísť už dávno. Čoraz viac je pre mňa ťažké vnímať toto dielo inak ako na základe predlohy na ktorú seriál s radosťou niekoľko krát odkazuje. Po dopozeraní zostáva pachuť premárnenej šance. Ak toto na konci bude dávať zmysel a ešte k tomu budú všetky tieto vaty opodstatnené priznám chybu. Takto... Meh. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lady Trieu kúpi pozemok v Oklahome tesne predtým, ako naň dopadne vesmírne teleso, Angele utečie vigilant ktorý ju videl pri Willovom aute, Laurie objaví Willove odtlačky prstov v Angelinom aute a Veidt sa pokúša nájsť spôsob, ako sa dostať zo svojho zajatia...keď sa tvorcom podarí odstrániť rasistické poznámky, výlučne na adresu ľudí bielej farby pleti, hneď sa na seriál pozerá o niečo lepšie. Ale iba o čosi. Pretože pravdupovediac zatiaľ je jedinou dejovou líniou, ktorá ma zaujíma tá s Veidtom. Možno ak by som poznal predlohu v podobe komiksu bolo by to o niečo zrozumeľnitejšie, zatiaľ je to v podstate trápenie. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je hezké, seriál myslí i na ty co film extra nepamtují a clkem mile servíruje informace jak pro blbé. Bohužel statní srále servíruje po kapkách a přidává další otázky bez odpovědí (včetně čím dál otravnějších pasáží s Adrianem Veidtem). Něco se nakousne a nedotáhne. Stále nevím proč měl “oběšenec” jen jednu botu. Od poloviny série bych čelal víc. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubralo sa z plynu. Vieme, kde sa prehnany letity svedok skryva a s kym paktuje. Mame zhruba predstavu, kto bude hybatelom deja. "Tik-tak" v zavere naznacilo prepojenie na extremistov. Hm, som zvedavy, co bude za "tri dni". ;) 60% ()

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF is this shit? Takže chlap v imaginárním vězení, kde je pánem loví v rybníku malé děti, pak je dá do přístroje a během minuty jsou z nich dospělí jedinci a pak když ho serou, tak je zabije a vyrobí si další? Co to je za mindfuck? :D Když pominu tuhle naprosto stupidní šílenost, tak aspoň do sebe začíná pár věcí zapadat a konečně přichází taková maličká touha vidět další díl, což se mi před tím nestalo. Uvidíme co to přinese dál, ale pořád je to pro mě spíše podprůměrný seriál. 65% ()

Lockeroom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně nudný a zdlouhavý díl. Oproti tomu předchozím, výtečnému, si ho ještě jednou určitě nepustím. Méně prostoru měl tentokrát výborný Jeremy Irons a herecky famózní Jean Smart, která všechny v seriálu převyšuje. Naopak ta ústřední, černošská rodina je poměrně nudná a nesympatická. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak musím říct, že jsem navýsost spokojený. Příběh mě chytil. Zajímá mě to a těším se, jak se to všechno vyvine. Navíc to má nepostradatelnou esenci tajemna, což ocením vždy. O lib-propagandě už asi ani není nutné nic psát. ()

Reklama

Reklama