Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (24)

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odměna pro věrné diváky - tohle je ten díl, ve kterém do sebe zapadlo snad už úplně všechno, a nezbývá než si týden počkat na finále, které určitě ještě nějaké překvapení přinese. Tvůrci si mě opět získali mazaným vyprávěním poskakujícím v čase a tím, jak přirozeně dílek po dílku sestavovali celou tu skládačku. Kdybych nevěděl, že je Alan Moore takový, jaký je, snad bych si mohl i myslet, že z tohoto seriálu musí mít velkou radost. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fenomenální.... takhle by se dala nazvat tato epizoda. Lindelof mě zase dostal, ale tentokrát něčím na co nejsme u něho zvyklý. Komplexní příběh, který dává smysl a na nic víc si nehraje. Nemůžu uvěřit, jak dokonale dokázal Lindelof vystavět děj tohoto seriálu. Dr. Manhatton byl perfektní a už jen díky němu je to velká paráda. Jeho vývoj od komiksu je velice zajímavý. Samé paradoxy, které dokonale vystihly komiks. Nebudu lhát, tohle je za mě jedna z nejlepších seriálových epizod.... jsem v úžasu. Mohl bych se na to dívat celý den. No a závěrečný piano od skladatelů Trent Reznor a Atticus Ross to posunulo na jiný vesmír. Kde je těch šest hvězd, když je člověk potřebuje? :-) ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nothing ever ends." _____________ Absolútny masterpiece, ktorý posúva úroveň story-tellingu na úplne šialenú a pre mňa doposiaľ nevídanú úroveň a zároveň sa jedná aj o jednu z najgeniálnejších a najlepšie premyslených seriálových epizód všetkých čias... Naozaj nemám slov. To, čo som práve videl sa slovami opísať nedá... Dr. Manhattan kraľuje! ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzdycky mam velkou radost, kdyz vsechno do sebe zapadne, kdyz se dejove vlakna propletou v jednom bode do uhledneho uzliku a presne tohle jsme tu dostali. Predposledni dil funguje skvele jako navnazeni na finale i jako samostatny dil sam o sobe. Angele se musi fandit, spin na Dr. Manhattana me strasne bavi a zapojeni sedme kavalerie jako zaporaku vyznavajich Rorschacha je super napad. Moc se tesim na dnesni dil! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ jediný diel, ktorý sa nesie v duchu komiksu ALE hoci vysvetľuje veľa vecí z predchádzajúcich častí, stále mi zostáva v hlave otázka prečo? Aký dôvod mali tvorcovia rozprávať príbeh PO udalostiach z komiksu a snažiť sa ich dať do kontextu do akého ho dali. Dáva to zmysel a je to aj dobre napísané. Ale ten presah to skrátka nemá. A Dr. Manhattan ako zamaskovaný černoch? Prosím vás. Jediný použiteľný koncept je Irons ako Veidt. A fajn hudba. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama