Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (21)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj jediné čo oceňujem, je že sa to uzatvorilo a malo to aký taký zmysel. Presná vízia sa podariť naplnila a aj sa stretli staré známe postavy. Inak je to pre mňa utrpenie sledovať, čo za z niečoho čo úprimne milujem stalo. Tento hybrid môže baviť neznalcov predlohy. Neviem si predstaviť niekoho kto má predlohu rád, aby tomuto nadšene tlieskal hoci to bolo spravené na úrovni. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuže, jsme v cíli a já odhadoval, že se ladně uzavře, nebo ostře vyvrcholí. No, trochu od každého. Seroš by mohl zůstat, rozuměj nepokračovat, tak, jak je, ale má zcela jasně otevřená vrátka k další sérii, za což jsem určitě rád, protože tento nový, současný svět Strážců mě upoutal, na druhou stranu koření obavy, aby nevznikly takový levotoče, jako v LOST. No a poslední díl? Mně se líbil průběh i závěr. Náročný, zmlsaný fanoušek předlohy nebo filmu je vlastně dost nevděčným divákem, protože si nese obrovská očekávání a nároky, očekává Manhattana, když ho dostane, není dost takovým, jaký by měl být, stejně tak ho sžírá nedostatečnost intelektuálního přesahu a já nevím co ještě. Upřímně, fakt jsem se bál, kam dojdeme, vůbec jsem netušil, co čekat, ale seriál vyústil v chytrý, ucelený devítidílný skvost a jsem fakt rád, že jsem ho sledoval. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné zakončení (lepší poslední scénu si mimochodem fakt nevím představit), které umně spojilo všechny příběhové linie a přineslo skvěle napsané velkolepé i intimní momenty, stejně jako milé pomrkávání na komiks. Zvlášť co se Ozymandiase týče. Lindelof vytvořil funkční, chytré a komiksový vesmír uctivě rozšiřující pokračování, které dokázalo propojit stará témata a motivy s těmi novými v nelineárním, komplexním a skvěle odvyprávěném příběhu. A navíc série byla téměř bezchybná i po formální, řemeslné stránce (jen škoda toho ne úplně vizuálně povedeného pana modrého). PS: Who Watches The Watchmen? Lube Man! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak sa Mr.Mannhatana nakoniec podarilo chytiť senátorovi, aby ho nakoniec premohla Trieu, ktorá predtým zachránila svojho otca Adrana Veidta, aby ju ten nakoniec pomohol zastaviť a mohol skončiť vo väzení za útoky na New York, ktoré spôsobil aby zachránil ľudstvo pred jadrovou vojnou...11x rasistické a xenofóbne prasa, ktoré v seriály šíri nenávisť k ľuďom bielej farby pleti a ku kresťanom zobrazí kresťanský kríž, ktorý sa na konci rozpadne. Síce to na malú chvíľu akože zmení, keď sa svet nechystajú obsadiť belosi ale číňanka, ale nakoniec po vode ako Kristus chodi ako inak afroameričanka. Chcel by som vidieť výsledky IQ testov rasistických prasiat, ktoré tomuto seriálu a tejto epizóde dali plný počet bodov, ale čo už.Keď si väčšinu mozgových závitov odpálite užívaním marihuany tak je nakoniec Vaše vnímanie reality niekde úplne mimo. Tak rasistický podtext a takú náboženskú neznášanlivosť som ešte nevidel, a to som si pozrel aj Hotel Rwanda o genocíde afroamerického kmeňa iným afroamerickým etnikom a ten bol teda neznášanlivosti plný. ()

gonzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakonec nejslabší díl. Lindelof všechny překvapil a napsal něco, co má konec a co do sebe zapadne. A to je ta největší škoda. Seriál oplýval nevšedními momenty a mindfucky. Bohužel jsme si teď jen odškrtávali resty a predikce. Pořád nadstandard a nejlepší comicsový seriál všech dob (jděte s The Boys někam), ale cesta byla lepší než cíl. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama