Reklama

Reklama

Gaikocu šoten'in Honda-san

(seriál)
  • Japonsko ガイコツ書店員本田さん (více)
Trailer

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kostlivec Honda si našel novou práci. Nyní je z něj prodavač v knihkupectví, které se specializuje výhradně na komiksy. Nejeden knihomol by mu dozajista mohl závidět, ale Honda své diváky velmi brzy připraví o veškeré iluze. Ne, práce v knihkupectví vůbec není o požitku z času stráveného v papírovém ráji. Práce v knihkupectví je jeden velký chaos. Den co den ta stejná rutina plná pravidel, která se nesmí porušit. Nedej bože, aby se na pultech objevila kniha před datem jejího oficiálního vydání. Den co den nejroztodivnější požadavky zákazníků, příznivce erotických doujinshi (tituly vydané na vlastní náklady autora) nevyjímaje. Pokud tedy sníte o tom, jaké by to bylo pracovat na místě plném knih, vězte, že Honda vám velmi rychle ukáže, byť s nadsázkou a humorem, krutou realitu, plnou stresu, ubíjející rutiny a zahanbujících okamžiků. (EMIA)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (1)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Příjemně oddechová jednohubka, která je i celkem vtipná, ale hlavně je ze života. Bonusoví bludišťáci za skvělý ending. 7/10 ()

Zajímavosti (1)

  • Stejnojmenná manga předloha vychází z reálných událostí a zkušeností autora jménem Honda z období, kdy ještě pracoval jako zaměstnanec v knihkupectví. (EMIA)

Reklama

Reklama