Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořádá se křesťanský festival a superhrdinové tam pochopitelně nesmí chybět. Avšak kam jdou superhrdinové, tam jde i Banda získat nějaké informace o nich. (FrankSusta)

Recenze (19)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé jsem v hodnocení ubral hvězdičku, příběh sice pořád šlape velice slušně, ale křesťanský výplach mozků příliš zpomalil tempo, a taky mě dvakrát neoslovila Deep's Throat aka Starlight aka Annie, která se v průběhu svého proslovu začala nebezpečně přibližovat mirkodušínství, a tím ve mně vzbudila nemalé obavy z dalšího vývoje. To Butcherovo využití netypické zbraně bylo z úplně jiného soudku. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Ti zmrdi jsou vyrobení v laboratoři!“ Starlight je v čím dál větším úžasu, do jaké sešlosti se to dostala. A nakonec po momentech váhání to dá i veřejně najevo. Zklamaná z uplynulých událostí je rovněž Maeve. Homelanter obrací pád letadla ve svůj prospěch. Některé situace jsou až vynucené, nicméně tempo a obraty v ději nutí diváka chtít víc. Každopádně s ohledem na rozpětí nenažrané společnosti by Vought zcela jistě už dávno zjistila, kdo je Hughie či Butcher. Holt divák u toho nesmí moc přemýšlet, spíš se jen bavit. Občas přešlapujeme na místě, ale celkově palec nahoru. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm saying if there is some geezer up there, with a big white beard, he's a world heavyweight cunt. He's got a hard-on for mass murder and giving kids cancer and his big old answer to the existential clusterfuck that is humanity is to nail his own bleeding son to a plank. That is a cunt move. Come on, even you got to agree with me there. We should lob a fucking nuke at him, get it over and done with. You know what I'm saying?" ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Parta je stále na stope V-čka, ktoré nakoniec objaví v pôrodnici. Medzi Kimiko a Fantíkom vzplanú city. Haugie má neľahkú úlohu na kresťanskom festivale a opäť sa trocha viac zbližuje s Annie. Prevedenie: Masaker v pôrodnici spôsobil aj masaker mojej bránice. nevedel som sa prestať kosiť. Akčná sekvencia s Kimiko bola trocha krátka čo je celkom škoda. Teším sa na ďalší diel. Ten Homelander si snáď neujížďa na materskom mlieku a samozrejme aby sa náhodou nezmenila rotácia našej planéty máme tu predstavený prvý lezbiký pár. Svet je opäť  v rovnováhe. 92% ()

J.CTORN odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla snad největší blbost, celej díl jsem si říkal „jako vážně?" To jak se tady tvůrci snaží jít proti náboženství je ohavné. Dám pár příkladů: Když řekl jeden z hlavních charakterů že Bůh je zmetek tak to bylo vážně rouhání, protože dal svého syna přece aby ochránil lidstvo. K tomu házení všech křesťanů do jednoho pytle aaaaaa! Upřímně asi se hodně snažili narážet na svědky protože normálně křesťané v reálném životě jsou homosexuálové a mají sex před svatbou. Takže tu asi lidi naráželi na něco o čem pořádně ani nic nevěděli. No Štefku Schwartzi  i Anne Coffel, tohle se vám nepovedlo, jediný co bylo na epizodě vidět tak nesnášenlivost vůči svědkům, proč neříkám křesťanům? To je jasné! Věřící co nejsou svědkové podporují homosexuály a dělají z nich skoro nadlidi. K tomu to míchání superhrdinů k víře. No tenhle díl je opravdový propadák a nedoporučuji ho zhlédnout protože je tam tolik nepřesností že z toho hlava bolí. Ani ten děj až na pár momentů to v seriálu tolik neposouvá. Jsem zklamán! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • The Deep (Chace Crawford) se při sledování svého neúspěšného pokusu o záchranu delfína doslova cpe nezdravým jídlem. Jeho herecký představitel prohlásil, že pokud by měl mít jednu superschopnost, byla by to taková, díky které by mohl sníst co nejvíc nezdravého jídla bez problémů s váhou či zdravím. (NiWi)
  • Ezekiel (Shaun Benson), pobožný superhrdina se schopností natahovat tělo, byl inspirován postavou Oh-Fathera z komiksové předlohy. (NiWi)
  • Starlight (Erin Moriarty) povie, že v dobe, keď bola napísaná Biblia, žili ľudia len asi 30 rokov. Toto vyjadrenie je však nepochopením priemernej dĺžky života. Až do nedávnej histórie sa totižto priemerná dĺžka života držala veľmi nízko, no dôvodom bola vysoká úmrtnosť v detstve. Po väčšinu histórie platilo, že keď človek prežil do dospelosti, mal slušnú šancu dožiť sa podobného veku, akého sa ľudia dožívajú dnes. (ČSFD)

Reklama

Reklama