Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Točí se dokument o Sedmičce. Kimiko začíná kreslit podivné obrázky, které by mohly podle Bandy býti informacemi o jejím původu. M.M. proto vyhledá superhrdinu Mesmera (Haley Joel Osment), aby za pomoci své superschopnosti zjistil, co tyto obrázky znamenají. (FrankSusta)

Recenze (20)

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I m just trying to be honest. We dont make jokes or judgment here. I have seen guys like you before. Go ahead, give him the stick… or I put this stick where use to be. You are bunch of fake, symbolish be?cunts. Broke your dick just for laugh. Wheres your fucking rage? Your selfrespect? Sitting here in a little shitty circle. You should be out there with a fucking chainsaw going after him. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady je evidentní , že to do ruky dostala patlalka , která z toho chtěla udělat patetický doják mimo klasického přehnaného patriotismu ještě navíc plný srdceryvných rodinných záležitostí . Některým režiserům ty jednotlivé díly nemělo studio vůbec dávat do pazour viz. Dženifer. Zatím nejdebilnější díl. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starlight utrzena ze rezetu, ma pochyby. Asijská holka se sblizuje. Marketing hrdinu. Terapie, sezení haughio s poldou, kterej je tam utre:D. Prasknutí péra do huby Starlight od Rybaka. Společna bolest našich anti hrdinu, oba přišli o ženy Beccu a Robin. Superhrdina co čte myšlenky, přečte Asiatku a její jméno Kimiko. Raynorova zamítla požadavky výměnou za modrou ampuli, bojí se homelandra. Haghie první polibek starlite. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marketingové záležitosti Voughtu byly opravdu parádní a Deepova omluva mezi ně rozhodně patřila:-) Terapeutické sezení "Vedlejších ztrát" bylo ale ještě lepší (kvůli Ice Princess jsem si málem natrhl bránici), bavila mě i zápletka s Kimiko a Mesmerem, ale... Ukázalo se, že jsem opravdu ujetý zmetek, protože mi chybělo všechno to párání, trhání, vyvrhování, pálení a zplošťování, které jsem si tak užíval v předchozích epizodách. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Banda konečne odhalila pravdu o tom kto je Kimiko. Homelander už má tváre všetkých členov bandy. Annie a Haugie si konečne dali svoj prvý bozk. Butch nevie rozdýchať náklonnosť členov bandy k panákom. Prevedenie: Časť v ktorej sa nič moc akčné nedeje ale zas sú dané do popredia dialógy ústredných postáv ktoré posúvajú dopredu dej. Nie v každej časti je nutné aby dochádzalo k masakre ale popravde mi to tam celkom chýba. 87% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě vidíme reálný twitterový účet tvůrce seriálu Erica Kripkeho (@therealkripke), skrz který Kripke projevuje podporu Starlight (Erin Moriarty) po jejím výstupu na Believe Expo. (TaNya_)

Reklama

Reklama