Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Točí se dokument o Sedmičce. Kimiko začíná kreslit podivné obrázky, které by mohly podle Bandy býti informacemi o jejím původu. M.M. proto vyhledá superhrdinu Mesmera (Haley Joel Osment), aby za pomoci své superschopnosti zjistil, co tyto obrázky znamenají. (FrankSusta)

Recenze (20)

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I m just trying to be honest. We dont make jokes or judgment here. I have seen guys like you before. Go ahead, give him the stick… or I put this stick where use to be. You are bunch of fake, symbolish be?cunts. Broke your dick just for laugh. Wheres your fucking rage? Your selfrespect? Sitting here in a little shitty circle. You should be out there with a fucking chainsaw going after him. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marketingové záležitosti Voughtu byly opravdu parádní a Deepova omluva mezi ně rozhodně patřila:-) Terapeutické sezení "Vedlejších ztrát" bylo ale ještě lepší (kvůli Ice Princess jsem si málem natrhl bránici), bavila mě i zápletka s Kimiko a Mesmerem, ale... Ukázalo se, že jsem opravdu ujetý zmetek, protože mi chybělo všechno to párání, trhání, vyvrhování, pálení a zplošťování, které jsem si tak užíval v předchozích epizodách. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starlight utrzena ze rezetu, ma pochyby. Asijská holka se sblizuje. Marketing hrdinu. Terapie, sezení haughio s poldou, kterej je tam utre:D. Prasknutí péra do huby Starlight od Rybaka. Společna bolest našich anti hrdinu, oba přišli o ženy Beccu a Robin. Superhrdina co čte myšlenky, přečte Asiatku a její jméno Kimiko. Raynorova zamítla požadavky výměnou za modrou ampuli, bojí se homelandra. Haghie první polibek starlite. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady je evidentní , že to do ruky dostala patlalka , která z toho chtěla udělat patetický doják mimo klasického přehnaného patriotismu ještě navíc plný srdceryvných rodinných záležitostí . Některým režiserům ty jednotlivé díly nemělo studio vůbec dávat do pazour viz. Dženifer. Zatím nejdebilnější díl. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V každé epizodě je minimálně jedna lahůdková scéna. V této asi vede sezení postižených. Stejně tak pobavila sešlost vyhaslých hvězd a camea B. Zane a Tary Reid...konec konců i Osmenta, byť ten se zdržel déle. Navíc se v této epizodě schyluje k průniku...a to je v kontextu s tímto seriálem myšleno všemi myslitelnými způsoby. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě vidíme reálný twitterový účet tvůrce seriálu Erica Kripkeho (@therealkripke), skrz který Kripke projevuje podporu Starlight (Erin Moriarty) po jejím výstupu na Believe Expo. (TaNya_)

Reklama

Reklama