Reklama

Reklama

Obsahy(1)

A-Train se pokouší neúspěšně urychlit regeneraci své zlomené nohy. Frenchie, M.M. a Kimiko jsou zajati a Hughie se je pokusí osvobodit. Butcher se pokouší vydírat Stilwellovou, aby mu vydala informace o jeho ženě. Starlight se pokusí pomoci Hughiemu se záchranou. (FrankSusta)

Recenze (23)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále sice nedosáhlo kvality těch nejlepších epizod, ale ani náhodou nešlo o špatný díl. Žádný takový se ostatně v první sezóně nevyskytl. Trochu mě zklamalo objevení se Starlight v ten pravý čas na tom pravém místě, hodně se tady konverzovalo, ale nešlo o žádné zbytečné kecy, takže to bylo v naprostém pořádku. Jen je mi líto, že seriál přišel o tak krásně bezskrupulózní postavu, ta mi bude chybět. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To co se stalo v tomto díle (tolik zvratů a událostí) se mnohdy nestane u mnoha MCU/DCU seriálů za celou sérii. Já už každou epizodu beru jako film, protože to, jakým způsobem to je natočené, je úctyhodné. A výtky které čtu tady v komentářích (že se musí čekat na další sérii) už stejně nejsou relevantní, neboť je rok 2024 a další série jsou ready, takže plnej počet. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A závěrečná pointa? Ženským se nedá věřit, chlapi jsou suroví natvrdla, nevyhrává ten, kdo má koule, ale ten, kdo má ty vaše v ruce, naivitou se moc daleko nedostaneš...někdy leda na JIPku... . Přestože nám poslední dvě epizody trochu hollywoodovatěly, pořád zůstává úroveň vysoko. Druhou řadu si nenechám ujít. PS: Karl Urbanbyl skvěle drsňnácký, ale po herecké stránce ho Antony Starr převálcoval. Jeho mimika a lehké přehrávání bylo přesné. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Banda je zajatá Vogueom aby ich mohol oslobodiť ten najnepravdepodobnejší spojenec. Homelander a Butecher sa konečne stretnú tvárou v tvár aby pravda mohla konečne vyjsť na povrch. Prevedenie: Otvorený koniec, kde sme sa dočkali precitnutia Stalight, infarktu Atraina, oholených genitálií Deepa, kamarátsku Maud. Ten koniec bol scenársitický majsterstuck a nenormálne sa teším na ďalšiu sériu. 95% ()

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozzuzlení posledního dílu 1.série, nebo spíš otevření další kapitoly! Starlight se nakonec dá na druhou stranu, pomůže našim klukům v nouzi a zachrání Haghieho před A-Trainem, který se dostal do formy po zlomené noze. Homelander překvapivé rozhodnutí, které Butcher nečekal. Deep se ostříhal a Vought dostal povolení do armády! Šéfka Voughtu s vypáleným ksichtem a závěrečné shledání manželky! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Když si Deep (Chace Crawford) holí tělo, tak při tom hraje „Everybody Hurts“ od R.E.M. (Duoscop)

Reklama

Reklama