Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Sedmičce se připojuje nový člen – Stormfront (Aya Cash). Banda se pokouší bez Butchera postavit na vlastní nohy a udržet vztah mezi nimi a FBI. Budou úspěšní? (FrankSusta)

Recenze (33)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý úvod, jsem rád, že jsme se posunuli v čase a že se nenavazovalo na konec první řady. Trochu jsem myslel, že se bude řešit smrt Madelyn Stillwell a obecně zákulisí společnosti. Snad Giancarlo Esposito bude výraznější osobou ve Vought, protože se řeší jen marketing a ten už byl dostatečně vykreslen v první řadě. Zatím nevím, kam to celé může směřovat... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úvod nám to tvůrci hezky celé zrekapitulovali, abychom zjistili, že se Homelander se Starlight srdceryvně loučí s neviditelným (a mrtvým) Translucentem. Naše parta se skrývá v jedné díře a venku se neukazuje („Tyhle pelechy na sobě mají 31 příchutí spermatu. Budou se ti líbit.“). Zábavné a strhující jako závěr první série. Otvírák té druhé nabízí třeba přijetí nového člena The Seven, které zrovna neklapne, za což může skvostný sociopat Homelander. Výtečná scéna. Stormfront už dopadla o poznání lépe. A Deep se chce/má odrazit ode dna. Skladba od Billyho Joela Pressure je skvělá. Taťka je doma. PS: Výkonný ředitel Voughtu Stan Edgar se od Homelandera zastrašit nenechá – další výtečná scéna („Ve skutečnosti jsme farmaceutická společnost. A ty nejsi náš nejcennější zdroj. To měl být náš tajný vzorec pro Sloučeninu V, kterou jsi ty, velké dítě, vypustil ven. Dovol mi, abych ti připomněl, že jsi dal Sloučeninu V teroristům z celého světa, abys dostal sebe a své kamarády do národní obrany.“). ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvítací díl splnil to co měl. Zrekapituloval nám 1. sérii a místo epického souboje proti super teroristovi tu máme asi minutovou sekvenci, kdy se ho velice rychle Black Noir zbaví. To nejlepší přichází až na konec a v této epizodě to platí taktéž. Nesmím zapomenout na skvělé hudební video, které bylo stvořeno přímo k této epizodě a můžete si ho plně užít v bonusové sekci na Amazonu nebo na YouTube. Tuhle písničku si musíte vychutnat ještě jednou. Lahoda pro mé uši a úžasná satira. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Haugie a Annie sa snažia držať na diaľku svoj divný vzťah. Parta sa zas snaží prežiť bez Butechera a moc sa im to nedarí. Kimiko sa stáva plnohodnotným členom party. Homelander preberá iniciatívu za sedmičku ale je hneď posadený do kresla vedením. Deep je mimo hru a Atrain je v kóme. Terba teda prijať nového člena sedmičky. Prevedenie: Po brutálnom konci prvej série bolo celkom jasné, že sa dynamika spomalí. Celej epizóde veľmi chýbal Butcher s jeho nezameniteľným šarmom. Nemyslel som si že sa toho dožijem ale Deepa mi je celkom ľúto. 80% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek velice příjemný. Hezky se nám to rozjíždí. Pomalu, ale první díl se mi zdál takový přístupnější než první díl první série, přesně jak to je pokaždé...Homelander byl prostě dokonalej. My tady nechceme slepí! :D a každý neskáče, jak on píská, to bude ještě masakr. A jak to vypadá, možná bude mít Deep konečně pořádnou linku. Tedy snad jinou než nekonečné vraždění jeho kamarádů z moře :/ a nebyl by to správný díl The Boys, aby někde něco/někdo nebouchl(o), a všichni neměli ksychty od krve :D ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Obytný komplex v Sýrii ve scéně, ve které Black Noir (Nathan Mitchell) likviduje superteroristu Naqiba (Samer Salem) byl vytvořen přesně podle popisu pákistánského úkrytu Usámy bin Ládina. (NiWi)
  • Na začátku epizody hraje píseň „Sympathy For The Devil“ od The Rolling Stones a po ní hraje „Pressure“ od Billyho Joela. (Duoscop)

Reklama

Reklama