Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Sedmičce se připojuje nový člen – Stormfront (Aya Cash). Banda se pokouší bez Butchera postavit na vlastní nohy a udržet vztah mezi nimi a FBI. Budou úspěšní? (FrankSusta)

Recenze (33)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek velice příjemný. Hezky se nám to rozjíždí. Pomalu, ale první díl se mi zdál takový přístupnější než první díl první série, přesně jak to je pokaždé...Homelander byl prostě dokonalej. My tady nechceme slepí! :D a každý neskáče, jak on píská, to bude ještě masakr. A jak to vypadá, možná bude mít Deep konečně pořádnou linku. Tedy snad jinou než nekonečné vraždění jeho kamarádů z moře :/ a nebyl by to správný díl The Boys, aby někde něco/někdo nebouchl(o), a všichni neměli ksychty od krve :D ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série navázala kde skončila a nemohu si pomoci, ale prostě jsem čekal víc a docela si teď dávám na čas s druhým dílem, protože mne to opět dostatečně nevtáhlo do děje. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úvod nám to tvůrci hezky celé zrekapitulovali, abychom zjistili, že se Homelander se Starlight srdceryvně loučí s neviditelným (a mrtvým) Translucentem. Naše parta se skrývá v jedné díře a venku se neukazuje („Tyhle pelechy na sobě mají 31 příchutí spermatu. Budou se ti líbit.“). Zábavné a strhující jako závěr první série. Otvírák té druhé nabízí třeba přijetí nového člena The Seven, které zrovna neklapne, za což může skvostný sociopat Homelander. Výtečná scéna. Stormfront už dopadla o poznání lépe. A Deep se chce/má odrazit ode dna. Skladba od Billyho Joela Pressure je skvělá. Taťka je doma. PS: Výkonný ředitel Voughtu Stan Edgar se od Homelandera zastrašit nenechá – další výtečná scéna („Ve skutečnosti jsme farmaceutická společnost. A ty nejsi náš nejcennější zdroj. To měl být náš tajný vzorec pro Sloučeninu V, kterou jsi ty, velké dítě, vypustil ven. Dovol mi, abych ti připomněl, že jsi dal Sloučeninu V teroristům z celého světa, abys dostal sebe a své kamarády do národní obrany.“). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téměř pokaždé, když se mi fakt zalíbí první řada nějakého seriálu, musím se dlouho odhodlávat, abych se pustil do pokračování, protože mám obavy, že půjde všechno do kopru. Takže jsem docela oddaloval den, kdy se pustím do druhé sezóny The Boys, ale už po úvodní epizodě jsem zjistil, že to bylo zbytečné. Čtyři kousky na úvod a věřím, že se to bude zlepšovat. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páčilo sa mi ako hneď po viewer discression advised prešli na kusy tiel. Páčil sa mi Pressure soundtrack. Čo sa mi nepáčilo bola dĺžka, v druhej polke už som chvíľami fastforwardovala. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvítací díl splnil to co měl. Zrekapituloval nám 1. sérii a místo epického souboje proti super teroristovi tu máme asi minutovou sekvenci, kdy se ho velice rychle Black Noir zbaví. To nejlepší přichází až na konec a v této epizodě to platí taktéž. Nesmím zapomenout na skvělé hudební video, které bylo stvořeno přímo k této epizodě a můžete si ho plně užít v bonusové sekci na Amazonu nebo na YouTube. Tuhle písničku si musíte vychutnat ještě jednou. Lahoda pro mé uši a úžasná satira. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomu se říká pořádný návrat! Boys neztratili ani špetku ze svého okouzlujícího šarmu a druhou řadu odstartovali ve vší parádě. Je to zábavné, strhující, temné a samozřejmě je tady Homelander, který svým pohledem zničí veškerý odpor. Jde se na další část. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaký seriál vám v prvních minutách úvodu série předloží stylovou gore rubačku za doprovodu Sympathy For The Devil? Žádný, jen a pouze The Boys. Superhrdinská šleha z minulého roku se představuje s fantastickým začátkem nové série a vrací se do svých zavedených kolejí. Výborný soundtrack, stylizované postavy, příjemné tempo vyprávění, kde se na nic nečeká a zvlášť pro tuhle epizodu král televizních záporáků Giancarlo Esposito. Všichni tak nějak víme, že největší motherfucker seriálu je egocenctrický man-child Homelander, ale taky každý ví, že nastoupit s touto pózou na Guse Fringa se nevyplácí a to se přesně ukázalo i v této epizodě, kdy Giancarlo rozjel svoje charisma na plné obrátky a člověka to opět posadí na prdel. Tahle série bude jízda, přátelé, pamatujte má slova. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Haugie a Annie sa snažia držať na diaľku svoj divný vzťah. Parta sa zas snaží prežiť bez Butechera a moc sa im to nedarí. Kimiko sa stáva plnohodnotným členom party. Homelander preberá iniciatívu za sedmičku ale je hneď posadený do kresla vedením. Deep je mimo hru a Atrain je v kóme. Terba teda prijať nového člena sedmičky. Prevedenie: Po brutálnom konci prvej série bolo celkom jasné, že sa dynamika spomalí. Celej epizóde veľmi chýbal Butcher s jeho nezameniteľným šarmom. Nemyslel som si že sa toho dožijem ale Deepa mi je celkom ľúto. 80% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sérka vlastně navazuje přesně tam, kde první skončila a jak jsem nebyl moc spoko s jejím koncem, nejsem ani se startem té druhé. Ale stále neházím Frintu do žita, ještě se to může rozjet a vrátit mi vibes jako v začátcích samotného seriálu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sme nadviazali. Avsak, nedostalo sa nam vysvetlenie, kde sa kapitan celu tu dobu zasival a aky je vlastne vztah lietajuceho nervneho blondacika s rodinkou. Akosi tuto cast zatial preskakuju. Novy sefino Vought-u zatial hra ramena a blondacik sa kupodivu stiahol. "Asasinacia" agentky tiez nedavala bez dalsich dosledkov svoj zmysel. Mierny nadpriemer, trochu gulas. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý úvod, jsem rád, že jsme se posunuli v čase a že se nenavazovalo na konec první řady. Trochu jsem myslel, že se bude řešit smrt Madelyn Stillwell a obecně zákulisí společnosti. Snad Giancarlo Esposito bude výraznější osobou ve Vought, protože se řeší jen marketing a ten už byl dostatečně vykreslen v první řadě. Zatím nevím, kam to celé může směřovat... ()

ClapTrap 

všechny recenze uživatele

"Don't worry. Daddy's home". Vynikající start druhé série! Giancarlo Esposito se jako první, krom Butchera, postavil Homelanderovi, divím se, že mu nepraskla žilka. Takhle se mi to líbí. A Antony Starr? Roli Homelandera si těžce užívá. 5* ()

Reklama

Reklama