Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmička natáčí film. Na internet se dostane znepokojující video, na kterém je zaznamenáno, jak Homelander během své akce proti superteroristovi omylem zabije neviného mladíka. Proto proti němu začnou vznikat velké demonstrace, které rázně snižují jeho popularitu. Butcher se vydá navštívit jeho tetu, která hlídá jeho mazlíčka. Hughie a M.M. jedou za ním, avšak s nimi jde ještě jeden nezvaný host. (FrankSusta)

(více)

Recenze (27)

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takovýdle lesbičky bych si nechal líbit. Bohužel pravda je trochu jiná. When are you going to stop torturing me? Look at these strong female lesbians. I m inspired. Girls get it done. Našli zpusob, jak si z nich dělat legraci, aniž by se za to museli omlouvat. Vytvořili záporáka, kterej to dělá za ně. So, what, they are all starving but one of thems got a fucking cell phone? I just got off the phone with Butcher and I think something might be wrong. Like really, really wrong. What would make you think that? He was nice and called me his canary. You have been eye-fucking me like a lovestick stangirl all day. Your father is quite ill. The cancer is spreading fast. Well, not fast enough (cti matku i otce svého). Wheres the boy? No way… I used to think that you, me and Becca would grow old together (spoustě kriplum se to povedlo). Thats terrors girlfriend. His fuck pig. We were cautious. We swapped cars, no tool roads. If he wants to kill us, he will have to do it with an audience. Americans are more accepting of gays when they are in a clear-cut gender role relationship. Dont make me move you. This is not the way. This is poison for your soul (mele hovna). Go be a monster. Ten toho nadělá. Oddělat pár českejch sviní, tím nemužeš ztratit humanitu. Naopak. That place used to be pure (Church). And then they just started letting all kinds of ppl in (friendly Church), you know? I think you do know. Some ppl are quality and others are garbage. Did you like that Walk Like an Egyptian dance she did online? So fun. I love it. Bad guys dont think like us. And sometimes these things just happen. Freedom comes at a price. Tak to byla krásná představa. Whos Lenny? This is food for your soul. If you want back to The Seven, then you are gonna nees a woman to tell everyone that you are not a complete piece of shit. Wait, you think I m a piece of shit? Dont be a pussy, laser my fucking tits. I told you I dont break easy. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Butcher po událostech s Beccou jako by rezignoval, s čímž se ovšem zbytek bandy nehodlá smířit. U Homelandera (kterému padají čísla) aktuálně velmi platí moudrá slova, že s velkou silou přichází velká zodpovědnost. A ta tady chybí, což se projeví „při zásahu“ proti teroristovi. Stormfront ho svým moderním přístupem k fanouškům solidně sžírá, i když jejich vztah doznává změn. Antony Starr dál kouzelně démonický. Své laserové oči pak úžasně předvede při snové sekvenci na demonstraci. Rozkošné. Stejně fajn je pak i scéna, při které se do toho opře Kimiko. Rád dám zase čtyři hvězdy. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seth Rogen absolutně kašle na kolegiální respekt a když se mu něco nelíbí, tak to prostě řekne (viz jeho peprné vyjádření k závěru Game of Thrones) a tahle epizoda je jen dalším příkladem, kdy z rozjeté poťouchlé narážky na Snyderovu tragickou DCEU patlaninu z minulých epizod přešel na trefnou satirickou rošádu ohledně průmyslu drtící korektnosti. Plus jsem nikdy nečekal, že někdy uvidím roztomilého buldočka, jak sexuální drtí nevinného plyšáka za tónů mé milované Dream On. To prostě umí jen The Boys. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sedmička natáča film aby sa dôstojne rozlúčila s Atrainom. Navyše Homelander tlačí na Mai aby odhalila svoju orientáciu. Deep sa rozhodol vrátiť do sedmičky cez cirkev. Naša banda sa musí postaviť zoči voči Noirovi a skoro je to ich posledné postavenie. Stormfront vie všetko o Annie ale nakoniec sa nastokne na špek Homelanderovi.  Prevedenie: Brutálne posunutie príbehu na všetkých jeho dejových linkách. Najviac si momentálne idem Liberty aj keď sa vozí Homelandrovi na chvoste - doslova. 97% ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se škádlívá, to se rádo mívá, a tak jsme se na závěr dílu dočkali nejbizarnější sexuální scény, co jsem za dlouhou dobu viděl. Naopak scéna kdy se autoři Voughtu snaží vměstnat prvky woke culture do filmu mě pobavila, a tak nějak jsem si povzdechl, že takhle nějak musí vypadá každá debata tvůrců o tom, jak má vypadat nový Netflix seriál/film. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • V 18. minutě hraje píseň „Show Star“ od dua Ashot Philipp & Galina N. Ajvazjan. Na konci epizody hraje „Dream On“ od Aerosmith. (Duoscop)
  • Natáčení scény protestu proti Homelanderovi (Antony Starr) bylo z časových důvodů odloženo na listopad 2019. Den před natáčením sněžilo a samotné natáčení proběhlo v mrazu. Herci tedy mimo své role museli i zahrát, že jim není zima. Jejich dech byl následně digitálně vymazán a zasněžené okolí bylo v postprodukci nahrazeno jiným pozadím. (tomini)

Reklama

Reklama