Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dozvídáme se mnoho z Frenchieho minulosti. Kimiko, M.M. a Frenchie se potřebují kvůli důležitým informacím dostat do jedné nemocnice, kam zalétává Stormfront. Butcher, Hughie a Starlight se jim pokouší krýt záda, avšak ne moc úspěšně. Co skrývá podivná nemocnice? (FrankSusta)

Recenze (24)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Parta sa vydá preskúmať laboratórium na panákov, ktoré vďaka ich šikovnosti ľahne popolom. Podarí sa im spojiť s dozorcom, ktorý ovláda oheň a má z Regiem nevybavené účty z minulosti. Zatiaľ sa nám Homelander zaláskoval do Stormfront ktorá mu odhalila tajomstvo jej minulosti a kláti je naozaj vždy a všade... Prevedenie: zatiaľ najlepšia časť série. Príbehy sa posúvajú na všetkých frontách a nikto nevie čo z toho vylezie. Masaker v labákoch dodal akčnosť a to precitnutie ohnivého mužíčka tiež dodalo na hodnotení. 98% ()

panki9922 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znova množstvo skvelých vecí buď čisto pre zábavu a oko diváka, ale aj podpovrchových narážok a myšlienok. Čo ale hodnotím ako najlepšiu vec, je moment, kedy sa Homelander snaží získať dav ľudí skandujúcich proti nemu a keď sa mu to nedarí, bez mihnutia oka ich stovky spáli. A potom sa vráti späť zo svojich myšlienok do reality. Lenže jeho postava - sociopat s obrovskou mocou - je tak dobre vykreslená, že ma táto scéna šokovala a uveril som že je toho skutočne schopný. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Díl s největší náloží akce i zvratů a stejně se to neobešlo bez dobrých dvaceti minut vaty. Nevím, proč mě ty komornější momenty mezi hlavními postavami, jejich minulost a vzájemné interakce tak nebaví, ale je to bohužel hlavní důvod, proč z Boys nejspíš nikdy nebudu tak unešenej jako z jejich konkurence. Přesto, Hitler v sukni je cool a nástup Lamplightera jakbysmet. Jen škoda, že kvůli takovým věcem musím celkem protrpět ten zbytek. ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sometimes it feels like the justice system just doesnt work anymore. Everyone always recording on their phone all the time. Its like you cant even do your job anymore. It speaks about deterioration of good, God-fearing American values. The rats are like Pokémon With Hep C. Lamplighter Whats going on here? Its a lockdown. No ones getting out of here, not even her (front door). Please dont pretend like you have a choice. Fuck him. We owe the cunt. If I wanted to boost some wheels, it wouldnt be a fucking Hyundai, you daft cunt. Stay back! Oh, you can stand wherever the fuck you want. I m taking your keys. Ona ho zabila. Vytek. Todle totálně porušuje všechny zaběhlý pravidla. Přidám hvězdičku. Krajní nouze jako vyšitá. Why’d you pull a gun, you stupid fuck? Přesně! Maybe once I would have cried over him, but now he was just another person in our way. Parchanti zase začli kopat do vrat, tady mlátí do dveří nějakej čurák. He follows you around like a right little pup (imbecil s vyrážkou). Got to go. We are in the war for the culture. The other races are gringing us down and taking what is rightfully ours, but we can fight back. With an army of supermen, millions strong. And you will be the man who will lead us (arijská krev). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda přinesla celou řadu informací z kategorie těch opravdu podstatných, a už to by mi stačilo k tomu, abych se rozhodl pro nadprůměrné hodnocení. Tvůrci si ale vzpomněli na to, čím byla dobrá první řada, a nabušili díl výbornou akcí, napětím i spoustou kvalitního humoru. Rodičovský rozhovor nad Hughiem byl skvělý:-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Postava Love Saussage (Andrew Jackson), muže obdařeného díky mutacím obřím penisem, vzhledem připomíná postavu Big Dicka (Jan Hammenecker) z filmu Ex-Drummer (2007), která má podobné kvality. (awful)
  • Sage Groove Psychiatric Hospital je ve skutečnosti St. Thomas Psychiatric Hospital nacházející se v kanadském Ontariu. (NiWi)
  • Na začátku epizody hraje „Casquette À L'envers“ od Sexion d'Assaut a po ní následuje „Happy Together“ od The Turtles. Při obědě v Církvi společenstva hraje „Orinoco Flow“ od Enyi a na konci epizody „Thank You For Being A Friend“ od Cindy Fee. (Duoscop)

Reklama

Reklama