Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby pomohli Viktorii Neuman úspěšně zažalovat Vought, Mallory s bandou společně hledají odpovědi od nepravděpodobného zdroje. Hughie se dozvídá děsivé novinky o Starlight. Mezitím Homelander a Stormfront prosazují svůj plán na Compound V. (mikki089)

Recenze (27)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Projednou mi ani nevadilo, jak si tady tvůrci vybíjeli svou frustraci z Trumpa, protože strýček Dolfi nebyl zrovna humanista a D.T. se od něj liší jen fyziognomií a nižším IQ. Když ale odhlédnu od politiky, šlo o vydařenou a zábavnou epizodu, která mi v závěru připomínala finále americké školní soutěže ve výrobě funkčních modelů sopek. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod s tlouštíkem je povedený, stejně jako superhero porno. The Seven už ví, že Starlight je „zrádce“ a uvězní ji v ocelovém vězení ve Věži. Záchrana ale přijde, jen k tomu Hughie bude potřebovat „pomocnou ruku“ (doslova). Butchera dostihla minulost (rodiče), jeho milovaná Becca zase nečekaně přichází o syna. Gigant Vought je u soudu, kde ovšem budou „padat“ hlavy. Jak vidno, hodně sarkastický díl. Ač jsme občas značně přešlapovali na místě, tohle sedmé zastavení se povedlo. Jízlivé tematizování superhrdinů jako blyštivých celebrit s kontrasty bezohledných činů pokračuje. Finále je za rohem. ()

Reklama

raimi odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuju se, jak jsem si u prvních epizod první série říkal, jak je to super, že tvůrci dělají celkem slušnou satiru a nesklouzávají do levičáckého blouznění. Ale to už je všechno pryč. Už od směšnýho začátku epizody se zlými médii, která vás donutí jít a zavraždit indického prodavače, protože divně čuměl, jsem tušil, že to bude zlý (obzvláště v kontextu událostí poslední doby, kdy média podporují nepokoje a násilnosti BLM a Antify v US městech a jedou brutální dezinformační kampaň proti Trumpovi). Ona celá druhá série je na h*vno. Blíží se volby a levice z Trumpa šílí, melou o tom i ze spaní a v médiích pak jedou furt dokola tu samou písničku: "Orange Man Bad, Orange Man Bad, Orange Man Bad, Orange Man Bad...". Navíc je to nudný, rozvleklý, bez emocí, směšný, trapný, natahovaný. Furt se za někým někam jezdí a nic z toho. Bliju. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Volt dal prehlásenie že našiel vo svojich radoch špióna. Annie je teda odhalená a stáva sa plnohodnotným členom party. Samozrejme až potom čo ju Haugie zachráni. Súdny proces proti Voltu je jedno veľké krvavé fiasko. Prevedenie: Už som si myslel, že seriálu dochádza šťava a potom prídu takto za sebou hneď dve brutálne časti plné zvratov. Scenáristi sa s tým moc neserú a nechajú zdanlivo dobré dejové postavy uhorieť alebo ležať v kaluži krvi s vybuchnutou hlavou. Finále je tu. 97% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá zápletka je o sejmutí jedné společnosti či odhalení toho, co dělají. Řeší se to prakticky už od samého začátku a pokaždé, když je Banda tak blízko, dostane se opět na začátek. Začíná to být už malinko únavné a připomíná mi to Prison Break, kdy se Michael snažil odhalit nekalosti Společnosti a trvalo to celé čtyři řady. Tady to začíná být nuda už teď... Seriál se snaží tvářit maximálně (sexisticky) vážně, ale Hughie opět z nejstřeženější budovy v USA prakticky sám zachrání svou milou... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě je zmíněn PewDiePie, občanským jménem Felix Kjellberg, který byl v době uvedení epizody jeden z nejpopulárnějších YouTuberů na světě. (NiWi)

Reklama

Reklama