Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Becca se objeví na Butcherově prahu a žádá ho o pomoc. Banda se rozhodne Butcherovi pomoct a spolu se Starlight se konečně postaví proti Homelanderovi a Stormfront. Ale věci se rychle zvrtnou, a to velmi špatně. (mikki089)

Recenze (37)

ReproBoy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, ale jo. Kdyby byly všechny díly, jako ten poslední (a předchozí dva), tak říkám, že to má kvality první serie.Bohužel první minimalně tři díly byly ukňourané a já vůbec nevěděl, co si mám myslet. Pak to šlo pomalu nahoru a to finále se mi až na pár debilit fakt líbilo. POkud mám hodnotit jen ten poslední díl, tak dávám 90,0001%, takže 5*, protože jiný takový don´t be a cunt serial tu není a asi ani nebude. Škoda, že místo tupých dialogů toho Stormfront nepustila více a Hjuí trochu nezmoudřel. Prostě, ta druhá serie mě nezklamala, asi tím koncem, ale čekal jsem od toho něco víc. Mám stejnej pocit jako při posledním dílu MOST!u, kdy mi ten konec přišel nakonec okej, ale čekal jsem něco uplně jinýho. Druhá serie 70%, tenhle díl jak jsem psal, 90,00001% . ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5 hvězd okamžitě. Antony Starr předvádí jeden z nejlepších hereckých výkonů, co jsem kdy viděl a roli psychopata hraje naprosto perfektně a musím také pochválit Karla Urbana, kterému jsem smutek a nenávist v očích neskutečně věřil. Jinak díl šílenej a rozjetej neskutečným tempem. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrcům ani Homelandrovi ve finále neujela ruka, takže jsem se opět dočkal rozpustile mrzačící zábavy i epesního souboje vychcánků (Deep a A- Train). Já si tedy myslím, že by se už tvůrci filmů a seriálů opravdu mohli vykašlat na ty sáhodlouhé předsmrtné dialogy, ale to nebyl důvod, proč jsem nehodnotil plnou palbou. Víc mě naštvala Queen Maeve fungující jako deus ex machina, přestože je jednou z těch, kdo zůstali omezeni gravitací. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homelander a Stormfront sa hrajú na šťastnú rodinku s Beccinym synom. Tá prosí o pomoc Butchera, ktorému sekunduje celá parta. Veľký epický súboj superhrdinov je tu a prichádza k nečakaným spojenectvám aj zradám. Prevedenie: Finále vo veľkom štýle, presne tak ako by to malo pri superhrdinských ságach vyzerať. Stromfront, ktorej som pripisoval väčšiu dôležitosť v seriály, ako skutočne mala sa s Homelanderom postavia proti parte outsiderov. Na ich stranu sa však prikloní až nečakane moc panákov. Butcher bude zúriť. Teším sa ako malé decko na ďalšiu sériu. 98% ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jízlivé tematizování superhrdinů jako blyštivých celebrit s kontrasty bezohledných činů jde do finále. Ministerstvo vydalo nejvyšší prioritu proti terorismu a gigant Vought tahá za delší konec. Maeve se při naléhání Starlight zdráhá svědčit proti svému chlebodárci, nevěří, že se něco změní nebo zlepší. Na zadku sedět ale nezůstane. Rozzuření lidé chtějí víc Sloučeniny V. Malý Ryan, který zjistil, že všechno okolo je falešné a pláchl s tátou Homelanderem, začíná litovat. Ostatní postavy na obou stranách barikády tak trochu bilancují, vylévají si srdíčka a slibují si, co bude až bude. Finále řádně ulítlé a krvavé. A otevřené do třetí série. Z Butchera je a free man. A do toho všeho navíc vzniká tým, který bude tajně financovaný, aby hlídal superhrdiny. Za mě nicméně nemá smysl dál pokračovat. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ke konci epizody hraje píseň „God Only Knows“ od The Beach Boys. (Duoscop)

Reklama

Reklama