Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Becca se objeví na Butcherově prahu a žádá ho o pomoc. Banda se rozhodne Butcherovi pomoct a spolu se Starlight se konečně postaví proti Homelanderovi a Stormfront. Ale věci se rychle zvrtnou, a to velmi špatně. (mikki089)

Recenze (37)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série diváky nemohla zválcovat jako ta první už jen proto, že tentokrát měli všichni očekávání a hlavně s čím srovnávat. Pro tvůrce je to vcelku složitá věc, namixovat staré dobré s neočekávaným novým. Zpětně si myslím, že se to povedlo a těch pár slabších momentů nebylo moc. Nejvíc mě těší, že tento svět má pořád mnoho co nabídnout, že většina postav se má pořád kam vyvíjet, že se otevírá mnoho cest, kudy se mohou chlapci ubírat. Cynický, drsný a nevybíravě přímočarý, ale současně chytře napsaný seriál o superhrdinech...tohle tady chybělo. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jízlivé tematizování superhrdinů jako blyštivých celebrit s kontrasty bezohledných činů jde do finále. Ministerstvo vydalo nejvyšší prioritu proti terorismu a gigant Vought tahá za delší konec. Maeve se při naléhání Starlight zdráhá svědčit proti svému chlebodárci, nevěří, že se něco změní nebo zlepší. Na zadku sedět ale nezůstane. Rozzuření lidé chtějí víc Sloučeniny V. Malý Ryan, který zjistil, že všechno okolo je falešné a pláchl s tátou Homelanderem, začíná litovat. Ostatní postavy na obou stranách barikády tak trochu bilancují, vylévají si srdíčka a slibují si, co bude až bude. Finále řádně ulítlé a krvavé. A otevřené do třetí série. Z Butchera je a free man. A do toho všeho navíc vzniká tým, který bude tajně financovaný, aby hlídal superhrdiny. Za mě nicméně nemá smysl dál pokračovat. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Queen Maeve má nejakú superschopnosť byť deus ex machina, alebo o čo tu šlo? 🤣🤣 Inak dobrá časť, hlavne tá girl power scénka a záverečných 10 minút. Malinko nadhodnotím. Homelander stále top postava. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrcům ani Homelandrovi ve finále neujela ruka, takže jsem se opět dočkal rozpustile mrzačící zábavy i epesního souboje vychcánků (Deep a A- Train). Já si tedy myslím, že by se už tvůrci filmů a seriálů opravdu mohli vykašlat na ty sáhodlouhé předsmrtné dialogy, ale to nebyl důvod, proč jsem nehodnotil plnou palbou. Víc mě naštvala Queen Maeve fungující jako deus ex machina, přestože je jednou z těch, kdo zůstali omezeni gravitací. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Situace se v poslední epizodě měnila stejně často jako motivy hlavních postav a nerozhodný Butcher se nakonec rozhodl správně, nebo ne? Holčičí bossfight vyšel na jedničku a já se královsky bavil. Závěrečná epizoda za mě uspokojivější než v 1. sérii, ale zbytek epizod byl za mě dynamičtější v té první. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, zajímavé finále. Co jsem chtěla dostat, to jsem chtěla dostat, to jsem dostala. Co se mělo uzavřít, uzavřelo se. Co se mělo zamotat do další série, to se připravilo. Ano, finále, kde není brutální cliffhanger, ale i tak neskutečně nažhavý na další sérii. Spokojenost :) ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakmile ležící Stormfront začala mluvit německy tak jsem to fckin lostnul...jinak velmi našlapané finále. Těším se na další sérii. Wait...opravdu jsem tohle řekl o superhrdinském seriálu?! ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to vyústění přišlo trochu zrychlené. Kvůli rozpočtu nebyla finální boss bitva nijak epická, ale přinesla skvělou ukázku girl power. Dopadlo to přesně tak, aby mohla třetí sezóna plynule navazovat a někdo se pro to už nehodil. S tím nemám sebemenší problém. Některé věci ale byli zkratkovité. Každopádně seriál bude pokračovat dál a z toho mám radost. Season 2 - 80%. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homelander a Stormfront sa hrajú na šťastnú rodinku s Beccinym synom. Tá prosí o pomoc Butchera, ktorému sekunduje celá parta. Veľký epický súboj superhrdinov je tu a prichádza k nečakaným spojenectvám aj zradám. Prevedenie: Finále vo veľkom štýle, presne tak ako by to malo pri superhrdinských ságach vyzerať. Stromfront, ktorej som pripisoval väčšiu dôležitosť v seriály, ako skutočne mala sa s Homelanderom postavia proti parte outsiderov. Na ich stranu sa však prikloní až nečakane moc panákov. Butcher bude zúriť. Teším sa ako malé decko na ďalšiu sériu. 98% ()

Klajnik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vprostřed vypjaté situace, kde by mělo jít o vteřiny, si postavy vylévají svá srdíčka, ač na to není vhodná chvíle. Zbytečně dojde ke konfliktu, který ohrozil celou akci. Postavy na sebe křičí, že jejich jediná šance je EMP, čímž napoví Stormfront, že bude chytré to zničit. Kdyby nepřišla Maeve, jenž nejdřív hystericky ječela na Starlight, že nic nemá cenu, tak by všichni chcípli - nakonec přijít musela, protože to tak být prostě musí a zachránila situaci. Butcherova žena sice umřela, ale to mi vůbec nevadilo, jelikož mi byla ukradená. V závěru pak Homelander, největší zmrd seriálu a zlá variace Supermana nechá Butchera odejít s vlastním synem jen proto, že nechce, aby se o něm veřejnost dozvěděla, že je svině a nikdo ho už nikdy nemiloval. Homelander je tedy stále zaseklej ve svém narcismu, ač se mi zdálo, že se ho tvůrci snažli odprostit ho od této potřeby - být vemi zbožňován jako největší hrdina Ameriky. Archa jeho osobnosti neprodělala žádný progres a já si myslím, že nemá smysl v této sračče pokračovat. Je to furt stejně špatný. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem Kripkemu zase tolik nefandil ani nevěřil, že tenhle seriál opravdu dokáže vypilovat do pozice silné konkurence nejdiskutovanějších výtvorů SVOD platforem, on to ale opravdu dovedl a najednou jsou i u mě The Boys seriálem, kde jsem za tu pro mě stále ještě nadcházející třetí sérii sakra rád. ()

Reklama

Reklama