Reklama

Reklama

Voláme všechny vlastence! Ukažme Homelanderovi, že stojíme za ním a nedovolíme Starlight a jejímu hrůznému útulku, aby jí prošlo kšeftování s dětmi! Přišel čas, aby praví Američané povstali! Přidejte se zítra na Vought Square k Hometeamers a Stormchasers! A buďte připraveni na všechno! (Prime Video)

Recenze (43)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohl bych napsat, že mě finále třetí série zklamalo, ale lhal bych, protože to zklamání cítím už od Herogasmu. To zase proběhlo všemožných akcí a dialogů, byla vzpomenuta minimálně dvě uskupení, která jsou definována abecedními kapitálkami, a všechno to bylo v podstatě k ... zaháčkování na čtvrtou řadu. Chtěl jsem tu původně rozebrat pro mě naprosto nepochopitelný rozdíl v Soldier Boyově závěrečné akci v porovnání s jeho výkonem na Herogasmu, ale byl by to spoiler na spoileru pro ty nešťastníky, kteří si čtou komentáře / recenze před tím, než to sami zhlédnou. / Poučení: Tak šup, šup, ke kádinkám, a kdo jako první vyrobí novičok, dostává pochvalu a nepodmíněný trest odnětí svobody. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Pro me finale serie zklamani. Pritom 3 serie byla skvela a Herogasm byl paradni dil. Spousta akcnich scén i dialogy meli koule a grady a pribeh mel docela logiku, postavy mely nejake své základy a hezky se vyvijely. Tady to vzali a vsechno behem par minut zahodili. Tenhle dil bych pro me prirovnal k posledni serii Hry o Truny. Prekombinovane, narychlo uvareny gulas. Snad bude pristi serie posledni protoze mockrat nastavovana kase ztraci chut a clovek se pak radeji nasyti necim jinym. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle teda fakt ne… nejenže většinu epizody se děje naprostý prd, ale ještě když už dojde na nějaký posun, je to jen směrem, který vede k další řadě (ne k uzavření toho o čem byla řada třetí… mimochodem, o čem že to teda vlastně bylo? Naprosto o ničem a nikam… 37minuta posrala komplet smysl celé řady. Pozn.: bart_ to trefil dokonale) ()

Twat

všechny recenze uživatele

Hodně slabé tři hvězdy, kdybych se seriálem nezačal až v momentě, kdy se vysílala třetí série, asi bych se až sem nikdy neprokoukal. Takhle jsem za pár dnů stáhnul celé tři série ze setrvačnosti. Po počátečním nadšení z první řady, která byla vtipná, originální a nesrala mě všudypřítomým klišé a scénáristickýma zkratkama přišel zvrat ve druhé sérii, která už tohle všechno vzala za své a mé nadšení se ztratilo.    Třetí série sice začala slibněji než ta druhá a víceméně to bylo koukatelný, naprosto nedosahovala kvalit prvního dílu, ale pořád fajn, koukatelnej edgy mainstream. Poslední díl týhle série však zase vše sympatický pohřbil, naprosto idiotský vyvrcholení se s odstupem času od zhlédnutí jen promítá v pořád větší a větší znechucení z celý série. Absolutně nic se nikam neposunulo, postavy nevyrostly, jen přichází a zanikají, bez jakýkoliv reflexe vnějších událostí. Deep je pořád pičus, A-Train furt podržtaška, Maeve přeživší(???) hrdá lesba, Hughie spolu se Starlight se stali nejotravnějším párem posledních let,přičemž Annie byla má oblíbená postava… Je vlastně úplně jedno co se v sérii děje, ve finále se na to ohled stejně nebere, od druhý série naprosto zbytečně promarněnej čas, téměř šestnáct hodin filleru je fakt za hranou.    Nepřemýšlej, vypni mozek, pro lobotomy dobrý. Další série se silnym sebezapřením. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Heh, ten zaver a chlapcov uskrn. Takto nejak vznikol charakter Joffrey-ho v GoT. :) Je na co sa tesit. Inak dost "rozharana" epizoda a nie vzdy drzala pokope. Tych zmien stran pri finalnom zuctovani bolo tolko, ze neviem, ci si zucastneni uvedomovali, preco tam vobec su. Kazdopadne nadpriemer a vyhliadka na dalsiu seriu. Cakal som vsak rozhodne bombastickejsiu zalezitost. Nostalgicky pobavila akurat linia s Noir-om a stepovanie z clipu Maniac, na ktory si japonecka tancovala. :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Komiks s názvem „The Instant White Hot Wild“ pochází z 6. svazku 38. vydání. (NiWi)

Reklama

Reklama