Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hughie Campbell (Jack Quaid) přijde o svou přítelkyni – proběhne skrz ni superhrdina A-Train (Jessie Usher). Společnost Vought, jenž vlastní většinu superhrdinů, se tuto informaci začne pokoušet udržet v tichosti – smlouvami o mlčenlivosti, úplatky apod. Náhle za Hughiem přijde podivný muž Billy Butcher (Karl Urban), jenž tvrdí, že je státním zaměstnancem s úkolem udržovat superhrdiny na uzdě, a nabídne Hughiemu práci. Hughie ji přijme a Billy mu začne ukazovat temné stránky superhrdinů. (FrankSusta)

(více)

Recenze (41)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná adaptace brutálně zábavného komiksu. Tvůrci zatím netlačí na pilu, ale i tak je to co předvádí těžký nadstandard. Explicitní humor, násilí a litry krve, i ty po Hře o trůny postrádané penisy zde najdete. Linka s Hvězdičkou je skvěle zvládnutá, Erin Moriarty to sekne. Urban jako Řezník vládne a Simon Pegg potěší. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Môže mi kurva niekto povedať že pre kú piču som toto začal kukať až teraz boháča?  Hrdinovia ktorý sú vlastne pekné kurvy a medzi ne príde jedna sexica ktorá si to predstavuje inak a zároveň sledujeme hošana ktorému jeden z hrdinov odjebal fráju, ako pomáha hošanovi mäsiarovi v podaní brutus skvelého Urbana. Síce akcia veľmi krátka ale zase k je to iba prvý diel a krvavá je slušne, plus to má aj nejakú tú nahotu a prcajdu.  Uvidíme čo dalšie časti ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako obvykle jsem zanedbal teoretickou přípravu, takže jsem věděl jen to, že snad půjde o "superhrdinský" seriál. Děj první epizody mě tedy zastihl naprosto nepřipraveného na tu nálož, kterou jsem dostal. Všechno to, co jsem už několikrát kritizoval na filmech o mirkodušínovských superhrdinech tady chybí, místo toho se tu při nehodách polykají cizí zuby, poprvé mi nevadil ani odkaz na MěTaky, dolary vládnou všemu a Karl Urban je dokonalost sama. A aby toho nebylo málo, dostal jsem jako bonus luxusní soundtrack. Tohle jsem si fakt užil:-D ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Som prekvapeny, ako mi mohol tento kusok ujst. A to som absolutne cielovka. Ked pred rokmi zacali kina plnit komixovky superhrdinov a zmenili pomer premietanych zanrov na tento "bordel", dost ma to vytacalo. Pobavilo i poukazanie na to, ze podobne, ako u mnohych youtuberov v oblasti "tvorby filmov" je to z velkej casti o biznise za merch a orientacia na nastrocnych, ktori sa v hrdinoch vidia, su nimi zblbnuty a tak peniazky rodicia len tak sypu. Nehovoriac o plytvani v spotrebe a prejavovani sa ludskej hluposti a konzunosti. Potesila satira i brutality a obcas usmevne sceny. Ak to takto pojde dalej, zahraje ma pri srdiecku. A ano je mi jasne, ze je to komixovka. ;) Tesi ma i herecke obsadenie a variacie charakterov... od naivky, rojka, uchyla, sadistu atd atd. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně seriál o komixovích superhrdinech! Černý humor se tam hodí jak poklice na hrnec, akce, postavy hrdinů i zápletka, kde je jasné jakým směrem se nejspíše budou odehrávat další díly! Úvodní pilot na jedničku, ale plný počet si nechávám v záloze! Smrt přítelkyně, kterou doslova rozmetal A-train vyvolá nenávist Hughieho... Asi nejmíň mi seděl Anthony Starr v roli Homelandera, jinak obsazení a ostatní hrdinové super! 85% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Písnička, která hraje z radiobudíku, je „Barracuda“ od Heart. V 54. minutě zazní „London Calling“ od The Clash a na konci epizody „The Passenger“ od Iggyho Popa. (Duoscop)

Reklama

Reklama