Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banda omylem vypustí uvězněnou superteroristku Kimiko do města. Billy se ji s Frenchiem a M.M. vydají chytit do města, zatímco Hughie jde na schůzku se členkou superhrdinského týmu Sedmička, Starlight. (FrankSusta)

Recenze (31)

kopy123 

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ DÍL SÉRIE!! DÍL NABITÝ EMOCEMI, NENÁVISTÍ, LŽEMI, PŘETVÁŘKOU, TRAUMATA Z MINULOSTI. HOMELANDER JAKOŽTO PAN NEDOTKNUTENÝ, TEN NEJVYŠŠÍ VZOR VŠECH CTNOSTÍ SE ZDE UKÁZAL V PRAVÉM SVĚTLE BEZCITNOSTI, SOBECKOSTI, KRUTOSTI A PŘEDEVŠÍM JAKO MISTR MANIPULACE, DOKONCE I KRÁLOVNA MAEVE VE SVÉM VÝRAZU PROZŘELA A UVIDĚLA V PANU BOŽSKÉM POUZE PRÁZDNOU PROHNILOU SCHRÁNKU, PRO KTEROU MÁ LIDSKÝ ŽIVOT CENU JAKO ŠPÍNA ZA NEHTY. STRALIGHT A HUGH SI DALI SVÉ PRVNÍ RANDE A BUDU SE TĚŠIT JAK DOPADNE JEJICH MILOSTNÝ VZTAH. A TAKÉ PAN FRENCHIE NÁM PROZRADIL SVÉ TRAUMA Z DĚTSTVÍ O OTCI ÚNOSCI, A PŘITOM POZNAL PODIVNOU ASIJSOU HOLČINU TOUŽÍCÍ PO DOMOVU A TAKY TEPLÉM LIDSKÉM SRDCI NEJLÉPE VYRVANÉM Z TĚLA BEZMOCNÉ OBĚTI. Z PANA RYCHLÍK SE VYKLUBALA POUZE OBYČEJNÁ BEZCITNÁ FETKA... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Jak to, že toho tolik víš o Spice Girls?“ Butcherovi se do myšlenek vkrádá minulost, zřejmě se brzy dozvíme, proč tak nenávidí superhrdiny v čele s arogantním Homelanderem. Právě ten je hlavním strůjcem událostí na palubě letadla, které obsadili únosci. Queen „Wonder Woman“ Maeve nestačí zírat. Divák zrovna tak. Každopádně Antony Starr i v závěru skvostný. To Deep má skutečně rád delfíny. A Translucent má asi desetiletého syna, který mu zůstal po rozvodu, což dokonale rozhodí Hughieho. Bůh žehnej Americe. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What's Sporty Spice up to? Sporty fucking Spice. What is she up to? Exactly. How about Posh? You know what she's doing? Making clothes for anorexics. Right? Not exactly a growth market. And Baby? You know what she's doing? Fuck all. Not even page six of the Daily Mail. And Scary Spice? Up to her eyeballs in lawsuits and sex tapes. Ginger, on the other hand, has released three albums. Passion, Schizophonic and Scream If You Wanna Go Faster. They'll all make your ears bleed. You see, when they're apart, they're absolute fucking rubbish. But, you put them together, they're the goddamn fucking Spice Girls." ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hougie má emočný rozkol vo svojom vzťahu s Annie, lebo stále myslí na svoju bývalku a svoju nenávisť k superhrdinom. Zatiaľ sa banda vydáva po stope V-čka a nechcene oslobodí masovú vrahyňu Kimiko. Homelander sa ukáže v pravom svetle a dosť podrýva svoje postavenie voči iným členom sedmičky. Prevedenie: Pôvodne som chcel dať štyri hviezdy ale scénka s Deepom a Delfínom ma katapultovala so sedačky. 92% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I kdyby děj čtvrté epizody za nic nestál, rozhovor o Spice Girls a "záchrana" delfína by mi určitě odrovnaly bránici. Naštěstí se ukázalo, že tím tvůrci ani zdaleka nevystříleli všechnu munici a předvedli mi další detailní pohled do korporátní žumpy, zničili dalším naivním dušičkám jejich iluze a celkově se na postavách DC Comics pěkně vyřádili. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „Strike Blues“ od Johna Lee Hookera. Ve 47. minutě hraje „Wannabe“ od Spice Girls. (Duoscop)
  • Butcher (Karl Urban) nazve neznámou dívku v angličtině „The Female“. Pod tímto jménem je postava Kimiko (Karen Fukuhara) známá v komiksové předloze. (NiWi)

Reklama

Reklama