Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banda omylem vypustí uvězněnou superteroristku Kimiko do města. Billy se ji s Frenchiem a M.M. vydají chytit do města, zatímco Hughie jde na schůzku se členkou superhrdinského týmu Sedmička, Starlight. (FrankSusta)

Recenze (31)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je špica. Fantastická akce v letadle nepotřebuje super triky, aby diváka posadila do sedačky. Silné scény, které přesně kopírují stav dnešního světa. Únos delfína nemá chybu. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Jak to, že toho tolik víš o Spice Girls?“ Butcherovi se do myšlenek vkrádá minulost, zřejmě se brzy dozvíme, proč tak nenávidí superhrdiny v čele s arogantním Homelanderem. Právě ten je hlavním strůjcem událostí na palubě letadla, které obsadili únosci. Queen „Wonder Woman“ Maeve nestačí zírat. Divák zrovna tak. Každopádně Antony Starr i v závěru skvostný. To Deep má skutečně rád delfíny. A Translucent má asi desetiletého syna, který mu zůstal po rozvodu, což dokonale rozhodí Hughieho. Bůh žehnej Americe. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I kdyby děj čtvrté epizody za nic nestál, rozhovor o Spice Girls a "záchrana" delfína by mi určitě odrovnaly bránici. Naštěstí se ukázalo, že tím tvůrci ani zdaleka nevystříleli všechnu munici a předvedli mi další detailní pohled do korporátní žumpy, zničili dalším naivním dušičkám jejich iluze a celkově se na postavách DC Comics pěkně vyřádili. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda, na kterou se mi opravdu nekoukalo dobře, obzvlášť když si uvědomíte všechny ty souvislosti, které se dějí i v našem "nesuperhrdinském" světě. Hodně silné kafe. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Únos letadla...z toho až mrazilo. Vůbec nepochybuji o tom, kolik lidí zabila politika, PR, veřejný zájem, nebo prostě jen byrokracie, či mocenské zájmy bezskrupulózních hajzlíků. The Boys jsou cokoliv, jen ne přiblblou komixovou zábavou. Svoje si tady najde i ten nejnáročnější divák. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda, polovina první řady a prozatím nejlepší část. Děje se tady toho hodně. Největší radost mám však z celkového pojetí. Násilí zde není prvoplánové. Toho jsem se po trailerech trochu bál. Nejdůležitějším prvkem jsou postavy. Jsou dostatečně prokreslené, mají důvody pro své činy, rozvíjejí se a s každou další minutou se někam posouvají. Mám z toho ohromnou radost. Najdou se i památné scény. Únos letadla je perfektní ukázkou toho, jak Superman, tedy Homelander, přemýšlí a jedná. Vtípky na Aquamana se neomrzí a děj jasně směřuje za svým cílem. Amazon doručil kvalitní podívanou. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poodhaleni minulosti poldy. Homelanter zešilel a nechal spadnout letadlo. Divné chování zabaka oceanu, únos delfina:D. Proflaknuti místa kde má ampule negr a vypuštění dívky která má sílu a pronasledovani. Špatné svědomí Hughieho z vraždy neviditelného muze ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hougie má emočný rozkol vo svojom vzťahu s Annie, lebo stále myslí na svoju bývalku a svoju nenávisť k superhrdinom. Zatiaľ sa banda vydáva po stope V-čka a nechcene oslobodí masovú vrahyňu Kimiko. Homelander sa ukáže v pravom svetle a dosť podrýva svoje postavenie voči iným členom sedmičky. Prevedenie: Pôvodne som chcel dať štyri hviezdy ale scénka s Deepom a Delfínom ma katapultovala so sedačky. 92% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What's Sporty Spice up to? Sporty fucking Spice. What is she up to? Exactly. How about Posh? You know what she's doing? Making clothes for anorexics. Right? Not exactly a growth market. And Baby? You know what she's doing? Fuck all. Not even page six of the Daily Mail. And Scary Spice? Up to her eyeballs in lawsuits and sex tapes. Ginger, on the other hand, has released three albums. Passion, Schizophonic and Scream If You Wanna Go Faster. They'll all make your ears bleed. You see, when they're apart, they're absolute fucking rubbish. But, you put them together, they're the goddamn fucking Spice Girls." ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naháněčka prapodivné teroristky mě nebavila tolik, jak bych si představoval, stále jsou ale “Banda” nadstandardním serošem, co je fakt radost sledovat. A jsem rád, že mám ještě tolik dílů před sebou. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lietadlova scena bola uzasna. Delfin s hydrokladou bol tiez brutus. :) Zacinam uz tusit, kam sa to bude s blondavou a bojazlivym uberat, ale snad sa mylim a tvorcovia pridu s niecim prekvapivym. Vyborne. ()

Reklama

Reklama