Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořádá se křesťanský festival a superhrdinové tam pochopitelně nesmí chybět. Avšak kam jdou superhrdinové, tam jde i Banda získat nějaké informace o nich. (FrankSusta)

Zajímavosti (4)

  • Ezekiel (Shaun Benson), pobožný superhrdina se schopností natahovat tělo, byl inspirován postavou Oh-Fathera z komiksové předlohy. (NiWi)
  • The Deep (Chace Crawford) se při sledování svého neúspěšného pokusu o záchranu delfína doslova cpe nezdravým jídlem. Jeho herecký představitel prohlásil, že pokud by měl mít jednu superschopnost, byla by to taková, díky které by mohl sníst co nejvíc nezdravého jídla bez problémů s váhou či zdravím. (NiWi)
  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je "A Lo Caliche" od Sr Ortegon feat. Pana Black. Na konci epizody hraje "Ain't No Sunshine" od Billa Witherse. (Duoscop)
  • Starlight (Erin Moriarty) povie, že v dobe, keď bola napísaná Biblia, žili ľudia len asi 30 rokov. Toto vyjadrenie je však nepochopením priemernej dĺžky života. Až do nedávnej histórie sa totižto priemerná dĺžka života držala veľmi nízko, no dôvodom bola vysoká úmrtnosť v detstve. Po väčšinu histórie platilo, že keď človek prežil do dospelosti, mal slušnú šancu dožiť sa podobného veku, akého sa ľudia dožívajú dnes. (ČSFD)

Reklama

Reklama