Reklama

Reklama

Obsahy(1)

A-Train se pokouší neúspěšně urychlit regeneraci své zlomené nohy. Frenchie, M.M. a Kimiko jsou zajati a Hughie se je pokusí osvobodit. Butcher se pokouší vydírat Stilwellovou, aby mu vydala informace o jeho ženě. Starlight se pokusí pomoci Hughiemu se záchranou. (FrankSusta)

Recenze (23)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To co se stalo v tomto díle (tolik zvratů a událostí) se mnohdy nestane u mnoha MCU/DCU seriálů za celou sérii. Já už každou epizodu beru jako film, protože to, jakým způsobem to je natočené, je úctyhodné. A výtky které čtu tady v komentářích (že se musí čekat na další sérii) už stejně nejsou relevantní, neboť je rok 2024 a další série jsou ready, takže plnej počet. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Evan Goldberg a Seth Rogen jsou kamarádi od dětství. Spolupracovali spolu na spoustě fláků včetně Superbada, Apokalypsy v Hollywoodu nebo Interview. Teď si vybrali superhrdinný svět, ve kterém jsou naši tajtrdlíci krapet morálně pochybní. Říkají si The Seven a reprezentují gigantickou společnost jménem Vought. Chránit nejziskovější majetek je nicméně stále obtížnější. A to se ještě objevil jistý superterorista. Butcher, který nesnáší všechny superhrdiny, zdá se konečně našel slabinu egoistického slizouna Homelandera. Závěr uspokojivý, manželka nečekaná, zjevení se Starlight mírně úsměvné. Celá ta myšlenka, kam až zajdu, abych se udržel úplně nahoře a ještě u toho zářil, je fajn. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec, který vás dokáže naštvat, ale takovým tím vtíravých, lehce pozitivních způsobem. Chci další sezónu, okamžitě. Nezbývá mi nic jiného než se pustit do komiksu. První řada je tím správným alternativním řešením pro současnou televizní produkci komiksové sekce. Je to dobře napsaný příběh s postavami, které si oblíbíte, dokážete s nimi prožívat jejich strasti a padouchy budete správně nesnášet. Smělé se do toho pusťte. Season 1 - 80%. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Banda je zajatá Vogueom aby ich mohol oslobodiť ten najnepravdepodobnejší spojenec. Homelander a Butecher sa konečne stretnú tvárou v tvár aby pravda mohla konečne vyjsť na povrch. Prevedenie: Otvorený koniec, kde sme sa dočkali precitnutia Stalight, infarktu Atraina, oholených genitálií Deepa, kamarátsku Maud. Ten koniec bol scenársitický majsterstuck a nenormálne sa teším na ďalšiu sériu. 95% ()

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozzuzlení posledního dílu 1.série, nebo spíš otevření další kapitoly! Starlight se nakonec dá na druhou stranu, pomůže našim klukům v nouzi a zachrání Haghieho před A-Trainem, který se dostal do formy po zlomené noze. Homelander překvapivé rozhodnutí, které Butcher nečekal. Deep se ostříhal a Vought dostal povolení do armády! Šéfka Voughtu s vypáleným ksichtem a závěrečné shledání manželky! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Když si Deep (Chace Crawford) holí tělo, tak při tom hraje „Everybody Hurts“ od R.E.M. (Duoscop)

Reklama

Reklama