Reklama

Reklama

Obsahy(1)

A-Train se pokouší neúspěšně urychlit regeneraci své zlomené nohy. Frenchie, M.M. a Kimiko jsou zajati a Hughie se je pokusí osvobodit. Butcher se pokouší vydírat Stilwellovou, aby mu vydala informace o jeho ženě. Starlight se pokusí pomoci Hughiemu se záchranou. (FrankSusta)

Recenze (23)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Evan Goldberg a Seth Rogen jsou kamarádi od dětství. Spolupracovali spolu na spoustě fláků včetně Superbada, Apokalypsy v Hollywoodu nebo Interview. Teď si vybrali superhrdinný svět, ve kterém jsou naši tajtrdlíci krapet morálně pochybní. Říkají si The Seven a reprezentují gigantickou společnost jménem Vought. Chránit nejziskovější majetek je nicméně stále obtížnější. A to se ještě objevil jistý superterorista. Butcher, který nesnáší všechny superhrdiny, zdá se konečně našel slabinu egoistického slizouna Homelandera. Závěr uspokojivý, manželka nečekaná, zjevení se Starlight mírně úsměvné. Celá ta myšlenka, kam až zajdu, abych se udržel úplně nahoře a ještě u toho zářil, je fajn. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále sice nedosáhlo kvality těch nejlepších epizod, ale ani náhodou nešlo o špatný díl. Žádný takový se ostatně v první sezóně nevyskytl. Trochu mě zklamalo objevení se Starlight v ten pravý čas na tom pravém místě, hodně se tady konverzovalo, ale nešlo o žádné zbytečné kecy, takže to bylo v naprostém pořádku. Jen je mi líto, že seriál přišel o tak krásně bezskrupulózní postavu, ta mi bude chybět. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To co se stalo v tomto díle (tolik zvratů a událostí) se mnohdy nestane u mnoha MCU/DCU seriálů za celou sérii. Já už každou epizodu beru jako film, protože to, jakým způsobem to je natočené, je úctyhodné. A výtky které čtu tady v komentářích (že se musí čekat na další sérii) už stejně nejsou relevantní, neboť je rok 2024 a další série jsou ready, takže plnej počet. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné finále, které naštve, protože víte, že další díl hned nebude. Závěrečné drama bylo dobré, o to víc mrzí, že to druhé mělo jenom pár vteřin. Proto budete naštvaný a budete chtít další sezónu. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A závěrečná pointa? Ženským se nedá věřit, chlapi jsou suroví natvrdla, nevyhrává ten, kdo má koule, ale ten, kdo má ty vaše v ruce, naivitou se moc daleko nedostaneš...někdy leda na JIPku... . Přestože nám poslední dvě epizody trochu hollywoodovatěly, pořád zůstává úroveň vysoko. Druhou řadu si nenechám ujít. PS: Karl Urbanbyl skvěle drsňnácký, ale po herecké stránce ho Antony Starr převálcoval. Jeho mimika a lehké přehrávání bylo přesné. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec, který vás dokáže naštvat, ale takovým tím vtíravých, lehce pozitivních způsobem. Chci další sezónu, okamžitě. Nezbývá mi nic jiného než se pustit do komiksu. První řada je tím správným alternativním řešením pro současnou televizní produkci komiksové sekce. Je to dobře napsaný příběh s postavami, které si oblíbíte, dokážete s nimi prožívat jejich strasti a padouchy budete správně nesnášet. Smělé se do toho pusťte. Season 1 - 80%. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozzuzlení posledního dílu 1.série, nebo spíš otevření další kapitoly! Starlight se nakonec dá na druhou stranu, pomůže našim klukům v nouzi a zachrání Haghieho před A-Trainem, který se dostal do formy po zlomené noze. Homelander překvapivé rozhodnutí, které Butcher nečekal. Deep se ostříhal a Vought dostal povolení do armády! Šéfka Voughtu s vypáleným ksichtem a závěrečné shledání manželky! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Banda je zajatá Vogueom aby ich mohol oslobodiť ten najnepravdepodobnejší spojenec. Homelander a Butecher sa konečne stretnú tvárou v tvár aby pravda mohla konečne vyjsť na povrch. Prevedenie: Otvorený koniec, kde sme sa dočkali precitnutia Stalight, infarktu Atraina, oholených genitálií Deepa, kamarátsku Maud. Ten koniec bol scenársitický majsterstuck a nenormálne sa teším na ďalšiu sériu. 95% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What is Lockheed Martin's number one product? Its top seller. You should know this, you served on their board of directors." "The Patriot missile." "Correct. Northrop? B-2 Stealth. General Dynamics? Tomahawk and the M1 Abrams. Billions of dollars of bleeding-edge hardware. Do you know what all of that is as of today? A worthless pile of shit. Because Naqib and other super terrorists like him can flick away that junk like flicking a flea. So it doesn't matter where heroes really come from. Frankly, it doesn't even matter how the enemy got the Compound V. What matters is they've got it. It is a whole new world now. And there is only one company that has the product to fight back. My company. My product." ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nerad zrovna já po tolika letech ubírám procento, nemůžu se ale po sumarizaci všech 8 epizod ubránit pocitu, že jsou The Boys přeci jen trochu přeceňovaní. Čekal jsem neskutečnou nálož, ta se ale zbrzdila hned po 2-3 epkách. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odhalení se mi líbilo. Sice to bylo netradiční finále, nicméně odhalení Homelanderovy minulosti propojenou s Billym Butcherem se mi dost zamlouvalo a táhlo celou epizodu značně nahoru. ()

Reklama

Reklama