Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banda objeví podivného superteroristu. Vydají se ho chytit a zjistí, že se jedná o bratra Kimiko. (FrankSusta)

Recenze (22)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je nejnovější členkou Sedmičky a žene se na Ameriku jako bouřka. Stormfront. A nemá zrovna učesaný slovník. Wow, v Sedmičce nikdy tři ženy nebyly. Minulý strhující a temný návrat byl na palec nahoru. Druhý díl druhé série za ním dost zaostává a „pouze“ představuje, jak se vyvíjí osud zmizelé manželky Butchera a objevuje bratra Kimiko. Další postavy sice možná dostávají víc prostoru, ale nijak zajímavé to není. Stejně jako linie Deepa. Starlight má a bude mít sakra problém s A-Trainem. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, znovu se mi potvrdilo, že víra je úplně zbytečná. Druhá epizoda mě totiž dost zklamala, protože jsem místo spousty dobře propracované akce a pořádné dávky cynismu a černého humoru dostal podivnost, která se snažila ve všech svých dějových liniích jen hrát divákovi na city. Toho Rybího chlapce by měli milosrdně utratit, už by netrpěl on ani já. Malé bezvýznamné plus přidávám za Talking Heads v závěru. 3*+ ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to epizoda která slouží spíše jako předsíň pro to, co se odehraje v epizodě příští. Kdyby někdo tento díl nazval vsuvkou, nehádal by jsem se s ním. Ale špatné to určitě není. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo se o něco zpomalilo, za to se nechal prostor postavám, aby se dokázali více prokreslit. Ideální symbióza. Nový přírůstek v podobě Stormfront přinesl správně oživení. Každý se nějak formuje a posouvá. Zkrátka jednotlivci vás zaujmou. Mají totiž tvář. Nejsou to jen podivné figurky na šachovnici o dvou barvách. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homelander sa snaží byť vzorný tatko. Deep bojuje so svojimi žiabrami a tým ako ho berie okolie. Annie sa musí postaviť zoči voči Atrainovi, ktorý sa prebúdza z kómy. Parta sa rozhodne chytiť jedného z teroristov výmenou za informácie. Prevedenie: Časť kde sa drvivú väčšinu deja nič nedeje, teda aspoň nič čo by stále za vyššie hodnotenie. Ku koncu trocha fádnej akcie s dojemným rodinným stretnutím ale inak nič zaujímavé. Druhá séria zatiaľ veľmi pozvolna napreduje ale nená taký ťah ako prvá. Dúfam že na konci budem milo prekvapený. Zatiaľ je to také nemastné neslané a na to pri tomto seriály teda nie som vôbec zvyknutý. 62% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec se nedivím, že zrovna tady visí nejnižší procenta v historii (i budoucnosti) seriálu, ale pro dění následující (hodnotím až po zhlédnutí třetí epky) je tahle “vsuvka” dost potřeba. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opat len priemer. Boys sa dostanu k dalsiemu sup-ovi a nova Pipi v sedmicke je celkmo coolova nezavislacka, ktorej to zatial umoznuju. Slabota. Mohlo by to konecne nabrat na obratkach a posunut dej. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý seriál táhne nahoru Homelander a Starlight a obecně situace ve Vough. Zbytek Bandy mě opravdu nezajímá. Billymu Butcherovi nedokážu přijít na chuť, Hughie je nudný a zbytek party jen sedí většinu dílů někde ve sklepě. Dva tábory jdoucí proti sobě mě teda moc netankují, protože z těch "klaďasů" skoro nikomu nefandím... ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Whos we? Look i just want my kid to be normal. Aha, tak to sis měla asi rozmyslet předtím, než sis zapíchala se Supermanem. How long are you planning on staying? Becca, we had a deal. A deal that is alive and well and running around as free as a goddamn bird. So lets just try and be civil, shall we? Theres no correct or incorrect answers. Lets just power through. Jé, to je držka. Malá, hnusná, tlustá… cejtím konkurenci (Stormfront). What? When? Family emergency… A reading from the Book of Revelations. And God shall wipe away all the tears from their eyes, and there will be no more death. You are only here bcs you are desperate, fucked, and you want something. I will level with you, just hear me. Shit like what I went through really gives you some perspective. I think that prayer really does help. Homelander is quite upset that this information was concealed from him. Corporate has made a decision not to antagonize him further. Now he knows, theres just no putting the toothpaste back in the tube. Our best guess, he will get bored and move on. They found his head in one room, and his the torso in another. Its crazy you dont have one already, actually (iphone). Sometimes its hard being superior to every single other person on the planet. Its isolating and gods should not have to feel that kind of pain. Bcs that is what we are. We can do anything we want and no one can stop us. Thats a good feeling. And now we can share it together. I love you, son. You know, you can say it back. Your turn, mom. Zab ji. How do you think hes gonna feel whwn he finds out that you have lied to him his whole life?  You think hes gonna be happy that you kept him in this pretty prison? Div, že po něm nechtěla alimenty. Or do you think he will fucking despise you? Light Shining Liberation Army Kimiko Pippi Longstocking lived in a house all by herself. Pet monkey. Could lift a horse with one hand. I used to dress as her every Halloween, and all the girls dressed like Disney sluts, would make fun of me, and I thought who fucking cares? Pippi didnt cared about being polite. Fuck this world for confusing nice with good. Be a bitch, if you want. Just drop the mask once in a while. Feels good. You can finally breathe. And if someone sticks a dick in your mouth, bite it off. Me too/I m sorry (znaková řeč) You know, I just want you to think about me when you are getting the skin peeled off your face, bitch. That superhero split on old woman in half. That babies burned alive in their cribs when the propane tanks exploded (like him). Shining Light fights injustice. They stand up for ppl without a voice. They murdered our parants. This country is an enemy to the whole world now. We need to fight back. You are the boy who nursed every mouse who lost its mother. Takže se předpokládá, že to bude dělat i v dospělosti? To spíš dokazuje, že stojí za správnou věc, že mu nechybí cíty. That was a long time ago. ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby zatím nejhorší díl. Celkem nuda, nová členka Sedmicky mi vůbec nesedla a linka Deepa mi přijde trochu zbytečná. ()

Reklama

Reklama