Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Becca se objeví na Butcherově prahu a žádá ho o pomoc. Banda se rozhodne Butcherovi pomoct a spolu se Starlight se konečně postaví proti Homelanderovi a Stormfront. Ale věci se rychle zvrtnou, a to velmi špatně. (mikki089)

Recenze (37)

Recenzon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5 hvězd okamžitě. Antony Starr předvádí jeden z nejlepších hereckých výkonů, co jsem kdy viděl a roli psychopata hraje naprosto perfektně a musím také pochválit Karla Urbana, kterému jsem smutek a nenávist v očích neskutečně věřil. Jinak díl šílenej a rozjetej neskutečným tempem. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jízlivé tematizování superhrdinů jako blyštivých celebrit s kontrasty bezohledných činů jde do finále. Ministerstvo vydalo nejvyšší prioritu proti terorismu a gigant Vought tahá za delší konec. Maeve se při naléhání Starlight zdráhá svědčit proti svému chlebodárci, nevěří, že se něco změní nebo zlepší. Na zadku sedět ale nezůstane. Rozzuření lidé chtějí víc Sloučeniny V. Malý Ryan, který zjistil, že všechno okolo je falešné a pláchl s tátou Homelanderem, začíná litovat. Ostatní postavy na obou stranách barikády tak trochu bilancují, vylévají si srdíčka a slibují si, co bude až bude. Finále řádně ulítlé a krvavé. A otevřené do třetí série. Z Butchera je a free man. A do toho všeho navíc vzniká tým, který bude tajně financovaný, aby hlídal superhrdiny. Za mě nicméně nemá smysl dál pokračovat. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tušil jsem, že Stormfront do konce sezóny bude ze hry, protože Kripke začíná aplikovat klasický přístup snad všech seriálů - představme na začátku nové řady novou postavou, kterou na konci série zabijeme, abychom nemuseli zabít někoho ze staré Bandy. Taktéž mě nebaví, jak se všechny hříchy Bandy a Starlight, které byly mimochodem komunikované do světa, jen tak mávnutím kouzelného proutku shodí ze stolu. Nedává to absolutní smysl a působí to směšně a nereálně. Tam, kde dříve seriál vsázel na skutečnost a nějakou hmatatelnost s naším světem, nyní selhává. ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Unfortunately the possibility that you will experience a supervilllain attack grows more likely every day. Lepší je ho už prodělat. But by having an action plan, you can dramatically increase your chances of survival. And survival is all that matters. We cant just kill everyone. That is exactly what we are gonna do. Always chases Roadrunner, always with an elaborate plan, always fails. All you need is an AR-15, and meep-meep no more. What if I testify? Escaped convicts dont have a ton of credibility. Noir is vegetable, Lamplighter is a charcoal briqutte, Starlight is in the breez somewhere. Sreaming fans or any of that dancing monkey shit. Why is it always Billy Joel? I m 57 on the inside. Butcher is right. We have already tried to take Vought down the right way. This isnt gonna work. Just kill them all, let God sort them out. Hes even more of a twink than in the photo. I could split that shit like dry firewood. Nothing ever changes or gets better. Can you believe Ryan has never seen Cats? I was working on my states. You are giving yourself homework? Learning is a gift. Rozumné srdce nabývá poznání, moudré uši prahnou po vědění. Fuck that Nazi bitch. Find him a new fuckin mum. I m taking my wife back. Si řikal, proč by to dělal. V každým případě by si mohl najít lepší šlapku. Mother will do anything to protect her son. And you call me a ruthless bastard. Takovejch už moc není. You are the strongest man and you are scared of little boy. Hes your blood. Just talk to him. Be the man I know you are - přesně taková je role žen. Mají svého muže povzbuzovat do boje. To je hroznej retard ten malej zmetek. Už zase, rodinná sračka. Se mužu podívat na výměnu manželek. You swear to me on your brothers soul. Uplně v pohodě, ty zkurvená pyčo. Cokoli si budeš přát. You can hate away. I dont really hate anyone. Přesně. Bad guys want to hurt us just bcs of what we look like. They want to wipe us from this Earth, just bcs of the color of our skin. A já myslel kvuli odpadnutí. Its called white genocide. Je fakt, že prasata na Západě spojuje stejný duch. Whats malfeasance? Hey, Kraut. Girls do get it done. I like to see the light go out. Justice will be served. PDR (Private Data Reserve) One hero is redemption, two is weakness. You are acting like toxic personality. If Billy Butcher can do the right thing then theres got to be some kind of higher power. If you jump shit and you let the assholes steer, then you are part of the problem. Remember what I told you. Dont be a cunt. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrcům ani Homelandrovi ve finále neujela ruka, takže jsem se opět dočkal rozpustile mrzačící zábavy i epesního souboje vychcánků (Deep a A- Train). Já si tedy myslím, že by se už tvůrci filmů a seriálů opravdu mohli vykašlat na ty sáhodlouhé předsmrtné dialogy, ale to nebyl důvod, proč jsem nehodnotil plnou palbou. Víc mě naštvala Queen Maeve fungující jako deus ex machina, přestože je jednou z těch, kdo zůstali omezeni gravitací. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ke konci epizody hraje píseň „God Only Knows“ od The Beach Boys. (Duoscop)

Reklama

Reklama