Reklama

Reklama

Jste zváni na výroční 70. Herogasmus! Při vstupu musíte předložit tuto pozvánku! Platí stejná pravidla jako vždy: žádné kamery, žádní nenadaní hosté, kteří nepodepsali mlčenlivost, nejsou svolní ke všemu a nedají to do médií! Hračky si přineste vlastní, ale jídlo, alkohol a lubrikanty budou všem k dispozici! A nezapomeňte potvrdit účast, abychom znali počet návštěvníků kvůli cateringu! (Prime Video)

(více)

Recenze (46)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Soldier Boy sa vracia aby povraždil členov svojho bývalého tímu. Butcher a Howee mu v tom pomáhajú aj za predpokladu, že sa pohádajú so zvyškom bandy. Kimiko a Frantík bojujú o život proti lokálnej mafiánke. Atrain sa chystá pomstiť chromého brata. Homelander konečne ochutná ako chutí vlastná krv a v neposlednej rade Deepa vyfajčí chobotnica. Prevedenie: Asi najlepšia epizóda vôbec. Každá dejová linka sa pohla nenormálne dopredu a zo súboja Soldiera a Homelendera idú až zimomriavky po chrbte. Ak si k tomu ešte pripočítame Herogasm plný obnažených štetiek, plný počet tento diel neminie. 99% ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čakal som trošku viac od celkového konceptu Herogasm epizódy, v komiksoch to bolo také bizarné vyblbnutie ale táto epizóda je dejovo asi najlepšia a Herogasm tu funguje ako skvelý kontrast s vážnosťou deja ktorý sa odohráva. Podobne ako Peacemaker, táto epizóda má vážne scény, potom vtipné scény, potom nechutné scény a potom na to všetko ešte celá Herogasm záležitosť. Všetko graduje a každá z postáv má v tejto epizóde nejakú dôležitú scénu, nejaký problém ktorý musia vyriešiť a to sa tu skvelo kombinuje so superhrdinskými orgiami. Tvorcovia mohli spraviť z tejto epizódy vtipný filler ale vo výsledku som rád, že išli touto cestou lebo prehĺbilo to charaktery a naozaj to bol jeden z vyvrcholení seriálu (pun intended) ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod této řady. Mělo to smysl, závěrečná bitka všech pánů s Homelanderem stála za to. Máme tu příslib dobrého finále a snad se Homelander ještě více utrhne ze řetězu. Těch prasáren je samozřejmě v seriálu malinko moc. Snaha za reálnost tu je, snaha o to udělat ze všech naprosté erotomany a zvrhlíky je ale už do očí bijící a spíše k smíchu. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl naprostý mazec!! Až takový, že poruším  své nepsané pravidlo o psaní recenzí protože tohle se prostě aspoň krátce okomentovat musí. Za mě bezpochyby nejlepší díl celého seriálu. Nepamatuju, kdy jsem koukala na nějaký seriál a řekla jsem si že tohle byl díl naprosto bez chyby, nudných míst a tak skvěle zahraný. No prostě Herogasmus jak vyšitej!! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vám nevím, nějak to na mě prostě přestává fungovat. Přitom šlo opět o anatomicky bohatou epizodu (v mnoha ohledech), děj byl nabitý akcí, Homelander si prožil další schizoidní pokec (to byla lahůdka), a já bych se tak měl skvěle bavit, jenže... Nemohl jsem si pomoct, ale mě to všechno přišlo dělané jen na efekt, aby měl prostě jeden pocit, že viděl úžasný díl, a přitom vcelku prázdná záležitost, že jo? / Poučení: Pokud ho máš velkého, nepouštěj si ho daleko od těla, nevíš do čeho by se mohl namočit. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • V čase 16:56 můžeme slyšet známý „Wilhelm Scream“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama