Reklama

Reklama

Banda

(seriál)
  • USA The Boys
Trailer 1
USA, (2019–2024), 32 h 17 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jennifer Esposito, Jack Quaid, Erin Moriarty, Tomer Capone, Laz Alonso, Jessie T. Usher, Chace Crawford, Dominique McElligott, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Seriál The Boys, adaptován z komiksové předlohy stejného názvu a vytvořen hercem a režisérem Sethem Rogenem, je zasazen do alternativního vesmíru, kde jednotlivci obdaření supermocí jsou uznáváni širokou veřejností jako superhrdinové. Tyto superhrdiny vlastní silná společnost Vought International, která je prodává a zpeněžuje. Tito superhrdinové se ve svém osobním životě chovají arogantně a rádi zneužívají svoje superschopnosti. Seriál sleduje primárně dvě skupiny: Sedm, neboli přední tým superhrdinů Vought International a skupinu The Boys, která se snaží zničit tyto zkorumpované superhrdiny. Skupina The Boys je vedena Billym Butcherem (Karl Urban), který nenávidí všechny superhrdiny a skupina Sedm je vedena egoistickým a nestabilním Homelanderem (Antony Starr). Mimo jejich konflikt sleduje seriál také nové členy každého týmu: Hugh "Hughie" Campbell (Jack Quaid), který se přidá ke skupině The Boys hned poté, co jeho přítelkyně je zabita jedním ze skupiny Sedm, a Annie January/Starlight (Erin Moriarty), která se přidá do skupiny Sedm, ale v zápětí zjišťuje, že superhrdiny, které obdivovala, se nechovají tak, jak si představovala. (Richard.Jezd)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (374)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najskôr to zlé. Každá epizóda mala skoro presne 60 min a práve preto boli v každej časti nudné pasáže, kvôli ktorým nemám vyloženú chuť pozrieť si seriál okamžite znova. Ďalej, po druhej epizóde som mal pocit, že sa budú "chlapci" snažiť o zničenie všetkých superhrdinov, avšak namiesto toho sme sa dočkali už len častých scén, v ktorých sa naši štyria hlavní predstavitelia len dohadovali v tajných skrýšach, že čo ďalej. Taktiež ma nebavila dejová linka o zbližovaní Hughia a Starlight. Po tom, ako rýchlo Hughie zabudol na Robin, sa pomaly so mňa stala feministka, ktorá nenávidí chlapov. No a ešte napíšem, že ma veľmi mrzí malý priestor pre Black Noira. Ale ku kladom. Je v skutku skvelý nápad, že superhrdinovia sú tí zlí ..a obyčajní ľudia sa ich snažia zničiť. Čo je pointa celého seriálu, i keď po 2.epizóde sa to uberalo iným smerom. Vidím veľký potenciál pre The Deepa. Celkovo sa jedná o veľmi kvalitný seriál (okrem nudných miest, ako som spomínal) a aj Avengeri môžu ísť rovno do čerta, pretože všetky tie miliónové snímky zatienil tento seriál. A to sa považujem za fanúšika Avengers. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,NEZÁLEŽÍ NA TOM, ODKUD HRDINOVÉ POCHÁZÍ.…“ /// Tak těmhle superhrdinům asi palce držet nebudete…A těším se na další sérii, protože tahle má celkem překvapivý rozuzlení a zároveň zauzlení! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou komiksovou sérii od Zartha Ennise a ilustrátora Daricka Robertsona z let 2006 – 2012, neznám. 2.) Ze starý mi zůstali v ruce jen ruce. 3.) Thx za titule „olasek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1.série - 80% Skvělý nápad konečně ukázat superhrdiny jako obyčejné lidi - tedy zvrhlé, podlé, majetnické, sobecké, lživé a kdo ví co ještě. Líbí se mi styl realičnosti a to v tom smyslu, že klidně i obyčejný smrtelník může zabít superhrdinu, když ho napadne jak a má na to prostředky. Závěr velmi překvapil. Nechávám si rezervu na další sérii. Jinak spokojenost. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvrácená strana superhrdinství (ala Watchmen) aneb Justice League pro starší a pokročilé. A taky splněný sen Marka Prchala a všech bezcharakterních Pí(č)áRistů, jejichž prací je dělat před veřejností z psychopatů, zvrhlíků, podvodníků a neschopných zoufalců idoly hodné zbožňování. Fantastický námět plný nápadů a přesahů do reality, nekompromisní zvraty, skvělí herci (Antony Starr z Banshee je jako "zlý Superman" úplně skvostný) a brilantní našlápnutí k druhé sérii. Rozhodně jedna z nejlepších letošních seriálových novinek. S01: 90 %; S02: 70 %; S03: 80 % ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvom rade treba podotknúť, že je to úplne iné ako Ennisov komiks - ktorý inak zbožňujem. Seriál si ide svojou cestou. Ignorujúc komiksový príbeh( aspoň do značnej miery) ale pritom si z neho berie len to najlepšie. Na to aký je komiks Fucked Up, tu máme superhrdinský seriál, ktorý si kolonku Fucked Up rovnako zaslúži. A tá kolonka mu sedí a vyzerá v nej dobre. The Boys sú skvelým zárezom do super žánru. Fungujúce vtipy, fungujúce zvraty a všetko pritom dobre zmotivované. Je to prekvapivé pre znalcov predlohy a podľa mňa to tých, čo ju nepoznajú bude nútiť ju vyhľadať. S napätím očakávam druhú seriu. 1.séria - 90% ()

Galerie (594)

Zajímavosti (108)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Nový Spawn v roce 2025

Nový Spawn v roce 2025

02.10.2023

Jedna z nejskloňovanějších komiksových postav vůbec, Spawn Todda McFarlanea, se dodnes kupodivu dočkala pouze jedné hrané adaptace s Michaelem Jai Whitem z roku 1997 a jednoho animovaného seriálu z… (více)

Reklama

Reklama