Reklama

Reklama

Banda - Série 1

(série)
Trailer
USA, 2019, 7 h 53 min (Minutáž: 55–66 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jennifer Esposito, Jack Quaid, Elisabeth Shue, Shaun Benson, Chace Crawford, Ann Cusack, Mike Donis, Brittany Drisdelle, Jimmy Fallon (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ve světě, kde mají superhrdinové ve zvyku zneužívat svou slávu k vlastnímu prospěchu, se objevuje parta samozvanců známá jako Banda. Ta se snaží zkorumpované hrdiny odhalit, což se jim daří díky vytrvalosti a ochotě nehrát podle pravidel. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl zážitek! Sedl jsem si k první sezóně seriálu, o kterém jsem vůbec nic nevěděl, a po jejím skončení jsem převelice spokojený. Takovou nálož nekorektního humoru už jsem dlouho neviděl, a o to víc jsem si ji užil. V té záplavě cynismu a korporátního humusu jsem se přímo rochnil, i když jsem chvíli přemýšlel nad tím, jestli se mnou není něco hodně špatně, když se pochechtávám i u těch nejbrutálnějších scén. Pak jsem se ale rozhodl, že je mi to úplně jedno a celou tuhle zběsilost jsem si vychutnal až do konce. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápady narvaná adaptace výborného Ennisova komiksu, kde jsou superhrdinové za psychopaty, zvrhlíky nebo idioty, zároveň však světem uctívanými primadonami, které je třeba často plesknout přes prsty. A jediný kdo na to plesknutí má koule je Billy Řezník a jeho Banda. Je to logicky vyměklejší než předloha, ale jinak by to lidi nezkousli. Navíc se dá lecos dohnat v dalších řadách. Skvělé dramaturgicky zvládnuté díly se schovaným překvapením pro fandy šlapou jako hodinky. Herecké osazenstvo je přesně vybrané. Urban a Quaid jsou tahouny lidské strany, Starr a Moriarty tě suprácké. Především Homelander je šťavnatá postava a závěr nechává velký prostor pro fantazii. Už aby tu byla druhá řada. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdřív mě The Boys nadchli. Je to totiž dokonalá merafora, u níž mám pocit, že se někdo musel inspirovat naší politickou scénou. Nebo to tak je všude? Prostě studie zvráceného populismu, snahy vytřískat prachy se všeho, co se dá zpeněžit, ovládnout masy, armádu. Bez ohledu na následky, bez ohledu na lidi. Ale později mi došlo, že i když tahle stránka se povedla, příběh je lehce povrchní a často se objeví i logické mezery, což mi už ke konci začalo i dost vadit. Přesto ale určitě zkusím i druhou sérii.70% ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste s viděním tohoto seriálu váhali, nemusíte. 1. série je skvělá a dokonale si Vás namotá na prst, nepustí Vás a v poslední epizodě Vám předhodí takový cliffhanger, že okamžitě začnete binge-watch 2. série. Nadpozemská podívaná. Jen už asi potom nebude mít rádi ty "obyčejné" supráky u konkurence. ()

Flavors 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená. Mám superhrdiny ráda.Sama dávám k lepšímu, že od zákroku na oční klinice mám superlaserový zrak. :) Ale tohle je banda špinavců. Ze sedmičky vám běhá mráz po zádech. A špína ze zákulisí mocenských machinací a korupce je naprosto reálná. Bavila mě čtveřice týpků, co se snaží svět zbavit těchto "dokonalých". Konec byl hodně překvapivý, tak se už těším na druhou řadu. ()

Galerie (236)

Zajímavosti (27)

  • Starlight (Erin Moriarty) povie, že v dobe, keď bola napísaná Biblia, žili ľudia len asi 30 rokov. Toto vyjadrenie je však nepochopením priemernej dĺžky života. Až do nedávnej histórie sa totižto priemerná dĺžka života držala veľmi nízko, no dôvodom bola vysoká úmrtnosť v detstve. Po väčšinu histórie platilo, že keď človek prežil do dospelosti, mal slušnú šancu dožiť sa podobného veku, akého sa ľudia dožívajú dnes. (ČSFD)
  • The Deep (Chace Crawford) se při sledování svého neúspěšného pokusu o záchranu delfína doslova cpe nezdravým jídlem. Jeho herecký představitel prohlásil, že pokud by měl mít jednu superschopnost, byla by to taková, díky které by mohl sníst co nejvíc nezdravého jídla bez problémů s váhou či zdravím. (NiWi)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama