Reklama

Reklama

Banda - Série 1

(série)
Trailer
USA, 2019, 7 h 53 min (Minutáž: 55–66 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jennifer Esposito, Jack Quaid, Elisabeth Shue, Shaun Benson, Chace Crawford, Ann Cusack, Mike Donis, Brittany Drisdelle, Jimmy Fallon (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ve světě, kde mají superhrdinové ve zvyku zneužívat svou slávu k vlastnímu prospěchu, se objevuje parta samozvanců známá jako Banda. Ta se snaží zkorumpované hrdiny odhalit, což se jim daří díky vytrvalosti a ochotě nehrát podle pravidel. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste s viděním tohoto seriálu váhali, nemusíte. 1. série je skvělá a dokonale si Vás namotá na prst, nepustí Vás a v poslední epizodě Vám předhodí takový cliffhanger, že okamžitě začnete binge-watch 2. série. Nadpozemská podívaná. Jen už asi potom nebude mít rádi ty "obyčejné" supráky u konkurence. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Supes lose hundreds of people each year to collateral damage. The main reason that you won't hear about it is 'cause the public don't want to know about it. See, people love that cozy feeling that Supes give them. Some golden cunt to swoop out of the sky and save the day so you don't got to do it yourself. But if you knew half the shit they get up to... Fuckin' diabolical." ()

Reklama

Flavors 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená. Mám superhrdiny ráda.Sama dávám k lepšímu, že od zákroku na oční klinice mám superlaserový zrak. :) Ale tohle je banda špinavců. Ze sedmičky vám běhá mráz po zádech. A špína ze zákulisí mocenských machinací a korupce je naprosto reálná. Bavila mě čtveřice týpků, co se snaží svět zbavit těchto "dokonalých". Konec byl hodně překvapivý, tak se už těším na druhou řadu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvom rade treba podotknúť, že je to úplne iné ako Ennisov komiks - ktorý inak zbožňujem. Seriál si ide svojou cestou. Ignorujúc komiksový príbeh( aspoň do značnej miery) ale pritom si z neho berie len to najlepšie. Na to aký je komiks Fucked Up, tu máme superhrdinský seriál, ktorý si kolonku Fucked Up rovnako zaslúži. A tá kolonka mu sedí a vyzerá v nej dobre. The Boys sú skvelým zárezom do super žánru. Fungujúce vtipy, fungujúce zvraty a všetko pritom dobre zmotivované. Je to prekvapivé pre znalcov predlohy a podľa mňa to tých, čo ju nepoznajú bude nútiť ju vyhľadať. S napätím očakávam druhú seriu. 1.séria - 90% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože to je ale pičovina. Jediné čo musím naozaj uznať je fakt, že sa vie pre svoj svojský postoj k super kokotkom, solídne predať. Lebo ako to už býva zvykom, ľudskej gebuli stačí málo, hlavne že strieka krv, semeno po ceckoch, jebú sa ryby s vlčiakmi, a aby sa hlavne (!!), nezabudla zakomponovať utláčaná menšina, ktorej označenie sa v terajšom svete Mordoru nevyslovuje. Som ohúrený a dosral som sa z toho? “No istežééé”. Štvrtá na hrane .. ()

Galerie (236)

Zajímavosti (27)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „You Got It All To Give“ od Dan Gautreau & Wolfgang Black. Ve 25. minutě hraje „Fame“ od Irene Cary. Na konci epizody hraje „Big Shot“ od Billyho Joela. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje ve 2. minutě, je „Dans Ma Ruche“ od Guizmo. V 8. minutě hraje „Neat Neat Neat“ od The Damned. Ve 21. minutě „La Foule“ od Youssoupha. Na konci epizody „Cherry Bomb“ od The Runaways. (Duoscop)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama