Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Věra (Zlata Adamovská) prožila s Jindřichem báječný život a je pevně rozhodnutá splnit jeho poslední přání – zaběhnout maraton! Emancipovaná a rázná matka tří dcer v tom nevidí žádný problém. Prostě si trasu rozdělí na čtyři díly a zdolají těch více než 42 kilometrů jako rodinná štafeta. Žádná z nich sice dosud neuběhla ani metr, ale do startu přece zbývají tři měsíce a trenér Vojta (Vladimír Polívka) připravil skvělý kondiční plán. Stačí jen začít. Dcery se ovšem do běhání nehrnou. Mají úplně jiné starosti. Nejstarší Marcela (Tereza Kostková) čelí dennodenně průšvihům svých tří synů a jejich otec Karel (Ondřej Vetchý) ji už dvacet let neumí, nebo nechce, požádat o ruku. Prostřední Bára (Veronika Khek Kubařová) touží po dítěti, jenže pro něj zatím nenašla toho pravého tatínka. Její biologické hodiny bijí na poplach. A nejmladší Kačka (Jenovéfa Boková) sice chlapa má, ale ten chlap má jeden zásadní háček – manželku. Zamilovaná Kačka přesto lpí na vztahu bez budoucnosti. Je zřejmé, že dcery mají momentálně úplně jiné priority než běžecký trénink. Svérázná maminka Věra proto musí napnout všechny síly, aby rodinnou štafetu přivedla přes řadu překážek a komediálních komplikací na start Jindřichova vysněného maratonu. S běháním je to úplně stejné jako v životě. Důležité je vydržet a nevzdávat se, když cíl je na dosah… (CinemArt)

(více)

Diskuze

Uživatel mathezz smazal svůj příspěvek.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Kubeska

To je film pro baby.. začínám se bát, že csfd je přemnoženo ženskýma.. priorita filmu jsou 4 ženské.. Vetchý je tam jen jako vedlejsak, který občas prohodí nějaký humor, jinak stále je to o ženách, které něco řeší..

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Pro mě zklamání.. 2* humor Vetchyho je na film málo.. děj o ničem - primitivní.. možná bych film směřoval více k ženám, že si ho líp užijou..

na příspěvěk reagoval Extrakritik

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Kubeska

Tak víš co, sběratelé; taky za ty prachy (kolikrát seženeš i za 50 - 100,- Kč), nehledě na bonusy v podobě vystřižených scén, příp. rozhovory s tvůrci, dokumentem o natáčení, etc., etc.

Já si tu a tam ještě taky nějaké DVD koupím, ačkoliv teď to bylo naposledy tak před rokem. :-D

Uživatel Kubeska smazal svůj příspěvek.

packa

packa (hodnocení, recenze)

Co se divíš? Mrkni kolik kin má běhny stále na programu. Producenti by byli padlí na hlavu, kdyby DVD vydávali už teď. Na jejich místě bys jednal stejně.

spider74

spider74 (hodnocení, recenze)

Tak napřed to posunuli na konec srpna a teď jsem se díval vydání DVD opět posunuto až na konec října. Už jsou trapní. Něž tohle vyjde na nosiči tak budou všichni herci dávno bradou vzhůru.

packa

packa (hodnocení, recenze)

Běhny snáší producentům zlatá vejce, nelze se divit že na DVD vyjdou teprve až skončí sezona letních kin.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

dragon94

Aha, tak to jsem nevěděla, díky... To bude zřejmě tím, že na "Uložto" nové české filmy obvykle nehledám, a ty zahr. jsou tam většinou tak za cca 2-3 měsíce po uvedení do kin.

Raccoon.city

Raccoon.city (hodnocení, recenze)

Když nemůžeš tak přidej víc Zakřič prostě z plných plic Že slovo nejde neexistuje Slovo nejde neexistuje Když nemůžeš tak přidej víc Zakřič prostě z plných plic Že to dáš, na to máš Že to dáš,

Bavil som sa královsky ...

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Toto je ovšem bomba. Ten Vetchý je ďábel! :D Nevzpomínám jsi kdy jsem si naposledy takhle užil českou komedii a pokud vůbec. 5* 90%

Uživatel Kubeska smazal svůj příspěvek.

GiuseppeS

GiuseppeS (hodnocení, recenze)

Problém s tímto filmem mají intelektuálové-feministé (zajímavé ale je, že ženám se film líbí) a mladí kluci, co mají rádi střílečky a romantický film je pro ně nadávka. Pro zbylé 4/5 lidí je to nadprůměrně dobrá komedie, což je vidět i na hodnocení. Osobně mi vadilo jen pár lacivější vtipů. Rozhodně ale nejde o nějaký Kameňák - pokud někdo použije takové přirovnání, tak Kameňák nikdy neviděl, což ho sice šlechtí, ale neomlouvá to nesmyslné přirovnání.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Ozzy2

Vždycky si při takových filmech řeknu, kde jsou psychologická dramata, příběhy z nemocnice, sci-fi, horory, příběhy ze středověku, podobenství a další žánry, které českým filmařům vždy tak šly?

Kamas

Kamas (hodnocení, recenze)

Neví někdo název písně - skladby, která hraje když dámy ukazují sportovní oblečení v kabinkách? Je to taková kytarovka :)

TomasRichtr

TomasRichtr (hodnocení, recenze)

Já vám nevím, ale já pomalu usnul i u traileru, tak buď ten film bude zívačka a nebo by se v Česku konečně měli naučit dělat trailery. 

TominoLa

TominoLa (hodnocení, recenze)

packa

Tak u té jsem se taky bavil. :) Těch kririků co to ztrhá bude asi daleko více, ale tohle je film, který bude bavit diváky co si přijdou do kina odpočinout od práce, rodiny a vypnou a budou se dobře bavit. A věřím, že se najdou i kritici co tomu nenakopou pr.. :) I Bezva ženská na krku, měla od některých slušné hodnocení a to já byl vcelku zklamán. Tohle je po Teorii tygra druhý film co jsem se fakt skvěle bavil.

packa

packa (hodnocení, recenze)

TominoLa

Moje řeč. Některé scény mají náběh na zkultovnění. Třeba jak tatínek Vetchý "zasvěcuje" svého pubertálního syna do tajů... Víc neřeknu :-)

 

Tetsuo film nejspíš (jako obvykle) ztrhá, ale tohle není film pro Cannes a ani si na nic podobného nemá potřebu hrát. Chce jen bavit své platící publikum a to se mu nepochybně podaří, o tom jsem skálopevně přesvědčen. Těch hlášek co tam bylo!

na příspěvěk reagoval TominoLa

Související novinky

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Reklama

Reklama