Reklama

Reklama

Justice League vs. the Fatal Five

  • Austrálie Justice League vs. the Fatal Five (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se v 31. století podaří trojici Tharok, Persuader a Mano ukrást ze základny Legion of Superheroes stroj času ve snaze osvobodit Emerald Empress (Manova láska) a Validuse, další dva členy zločinecké skupiny Fatal Five, avšak nedopatřením se přenesou do současného světa, zdánlivě nezbývá nikdo jiný než Justice League, aby se tyranům z budoucnosti postavil. S Fatal Five však přicestoval zpět časem i hrdina Starboy, který však bez svého séra postupně ztrácí kontakt s realitou. Přitom i Justice League, hlavně pak její nové členky Miss Martian a Jessica Cruz (čerstvě povolaná Green Lantern), mají dost starostí samy se sebou. Dokáže se tak nesourodý tým postavit hrozbě uprchlých zločinců cestujících časem? A za jakou cenu? (Caszidy)

(více)

Recenze (22)

T2 

všechny recenze uživatele

Tieto hrdinské animáky začínajú tak trošku už nudiť a hlavne ich záporáci sú čoraz viac suchší, už by mohli troška pribrzdiť s takouto bezduchou tvorbou. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Malinko mě zklamalo nové složení Justice League, některé opory chyběly a je vidět, že se v novém univerzu hodně jede na ženskou emancipaci. Krom toho, že je člověk zvyklý na staré postavy, v tom nevidím zásadní problém, horší ale je, že Fatal Five zůstane pouze jedním z mnoha animáků již ostříleného Sama Liu, ovšem znovu si ho určitě pouštět nepotřebuji a sem tam bohužel nastala nuda. Příští Batman snad dojem zas napraví.. PS : Potěšil Mr. Terrific, kterého jsem v animácích ještě neviděl. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Predošlé tri animáky od Sama Liu boli super, tento a Reign of Supermen ma moc nebavili. Justice League mám rád, ale toto bolo nezáživne, žiadne štýlove scény pre hrdinov, ani dobrý príbeh, či záporak, strašne odbyte mi to prišlo. Všetko čím DC vynikalo v animákoch, tak sa to niekam vytratilo. Asi to ukradol Darkseid. 65% - 3* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zápletka o spojení síl Justice League z 21. a 31. storočia je fajn, ale inak to ide na klasického autopilota s množstvom nudnej akcie. Sam Liu by si mohol dať oddych. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Liga spravedlnosti musí čelit nové hrozbě, kterou představují Mano, Persuader a Tharok. Toto trio přiletělo na Zemi v časové lodi z 31. století. Cíleně hledanou osobou se pro ně stává Green Lantern, Jessica Cruz... Justice League má v tomhle animovaném filmu netypiké složení. Docela slušný příběh nabídne dostatek akce. In brightest day, in blackest night, no evil shall escape my sight. Let those who worship evil's might beware my power, Green Lantern's light! HODNOCENÍ 70% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Nijak neurážející částečný crossover s u nás ne příliš známým seriálem Legion of superheroes. Na špičku žánru nicméně tenhle animák bohužel nedosahuje. To však samozřejmě neznamená, že by neměl povedené momenty, jenže jako celek se bohužel z průměru nevymanil. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jsem naprosto potěšen. Animace kopírující jednoduše geniální, či geniálně jednoduchý styl z TASek (či chcete-li Timmverse) Batmana, Supermana, B.beyond a JL+JLU, stejné obsazení svaté DC trojice stejně jako v JL. Nehorázně potěšil a překvapil dospělý tón, který jsem nečekal, ale měl jsem po předchozích zkušenostech. Star boy, klasicky tragická postava alá Shakespeare, zaujala (zatímco v comicsech,vůbec) i slečna Marťan a hodně i nejnovější přírůstek do GL rodiny v sektoru 2814, Jessica Cruz, což je 1.! žena na Zemi, která dostala prsten moci. Shrnuto, pro ty, co jsou již pomalu znuděni rádoby anime vizuálem (jako já) v DCAMU (dc animated movie universe) zatímco tento nadprůměrný počin, patří do DCAU (dc animated universe, do kterého patří všechny výše zmíněné TASky) je tento film,jako čerstvý závan DC animovaného vzduchu. Podobně jako Batman a H.Quinn, který jest mnohem sprostější:) leč se stejnou koncepcí. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý příběh, mišmaš postav. Povětšinou ale dobrá akce a sem tam i nějaký vtípek. Na mém celkovém dojmu ale hodně kazí zmiňovaná nezajímavost. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

DCárny zase tak moc nemusím, resp. s postavami je zacházeno velmi nerozvážně a často z toho vznikne chaotický a dětinský blábol pro dvanáctileté nerdíky. A protože tím už hooodně dlouho nejsem, tak mě cokoliv kolem Green Lanternů vysloveně prudí. Fórky a la vytvoření velké zelené palice, plácačky, kladiva...to patří spíš do Toma a Jerryho. A stejně tak mě nechávají chladným drohořadé postavy týmovek, jako jsou Martiani, jakýsi Mr. Terrific a vlastně i všichni ti záporáci, kteří jsou na stejné brdo. Ale pořád lepší DC, než nic...zatím. Tady bylo těch druhojakostních postav požehnaně, protože se cestuje do budoucnosti a tam suproni samozřejmě taky nesmí chybět. Přesto mi to z nějakého důvodu nevadilo. Poměrně dospělým tónem vyprávěno, se zaměřením na postavy Jessiky a Star boye a neblbými dialogy, je Fatal Five překvapivě konzistentní. Týmovky jsou ošemetné v tom, že tvůrci vychází z předpokladu, že divák většinu postav zná a minimálně v případě těch nejhlavnějších viděl origin. Takže není potřeba vysvětlovat kde přišly ke schopnostem, ani jaká je jejich nátura.  Musím konstatovat, že i když jsem znal jen tři členy JL, ničemu to nevadilo. A nevadili ani zaporáci s trapně průhlednými motivy a schopnostmi, které byly až úsměvně vyladěny tak, aby s nimi JL měli nějakou práci. Animace byla jednoduchá, ale je to míněno jako pochvala. Z nějakého důvodu mi to vlastně docela sedlo. Víc, než třeba Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích. Takže sice ne úplně zářivé, ale 4* dám. Tohle by ušlo i zfilmované. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ešte po polovici som čakal, že ak to bude na tri, budem ešte rád. Chvíľami mi to prišlo prudko premegalomanizované (Destroy sun?! Ako dôvod zbaviť sa o tisíc rokov konkurencie? Fakt som dúfal, že plán bude destroy justice league a tým dobudúcna zbaviť ľudí historických vzorov, ktoré by ich inšpirovali páchať hrdinské činy. To by bolo podľa mňa podstatne viac cool...), ale k záveru som sa uvedomil, že mám guču v hrdle a skoro nedýcham. Limelight užásne tvárna postava a Star boy ako mi celý čas liezol na nervy, k záveru to všetko zúžitkoval, aby mi melancholicky odpálil degel. Ďalšie plus za veľmi svedomité pracovanie s cestovaním v čase. S tým sa fakt vyhrali až na jednu vec (keď prídeš z budúcnosti do prítomnosti, v ktorej ešte nežiješ a v tej zomrieš, tak sa v tej budúcnosti odkiaľ si prišiel ani nenarodíš?! Nehovorím, že je to výlučne chyba, akurát mne to tuším asi nedáva zmysel...). A to je asi to jediné, čo ma napokon odhovorilo od plnej. Animácia úžasná a jedna poznámka a to skôr rekapitulačná k týmto DC animákom... Ono vždy pobaví, keď vo filme s vizuálom detskej kreslenky vidíš strieľať teenagerky do papule, zhadzovať babky zo strechy, sex, krv a počúvať ten skoro nonstop dirty language. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Za každá animák s Justice League jsem rád jelikož to má vždy a stále co nabídnout. Plusové body navíc za Miss Martian a Jessicu Cruz i záporáci ujdou navíc to krásně odsýpá a stále se tam něco děje. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Netypickým obsazením (plus "poženštěním") Justice League jsem se nenechal rozhodit a zrovna nové postavy mě bavily (Jessica Cruz aka Limelight (úřadující Green Lantern), Miss Martian či popletený Star Boy pronásledující mocné padouchy z budoucnosti). Scénář představoval standardní DC komiksovou školu rozepjatou v čase i galaxii, ovšem jeho megalomanie silně narážela na limity nízkonákladové animace, která na vyobrazení destrukčních bitek a katastrof neměla prostředky – bylo až ubohé, jak každý úder, dopad, výbuch okamžitě vzedmul oblaka zakrývajícího prachu/kouře. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších komixov od DC v zložení Justice League. Skvelá akcia, superhustí záporáci z budúcnosti, skvelý Astro Boy, zrodenie supersilného Lanterna Jessicy Cruz, malé "animované" cameo Killowoga, no jednoducho to fakt potešilo. Rovnako aj netradičné zloženie Justice League, kde svoj nemalý podiel mal aj Mister Terrific, ktorý doteraz bol len v Arrowerse a to veľmi chabo spracovaný. No a samozrejme Fatal Five bola naozaj fatálna. Takto si to predstavujem. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Tak sestava týmu ač nezvyklá (i když opřená o komiks), tak mě velice bavila. Animák byl celkově dost nadupanej a byl to příjemnej návrat do Timmverse a o dost modernější nutno dodat. Příjemný balanc mezi až R-kovou drsností a klasickým dětštějším patosem, každopádně jsem to zkouk s chutí a často mě to překvapilo. Dávám hvězdu navíc proto, že je to dost podhodnoceno zde. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Zabaví, neurazí ... dobrý průměr ... bitky nenudí, postavy celkem zajímavé, sem tam mi přišlo i něco vtipné ... oddech před spaním ok ... ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

Bats + Harley Quinn nam ukazal, ako sa DCAU neobnovuje. JL vs. F5 ukazal, ako ano. Velmi prijemny navrat do detskych cias, aj ked treba povedat, ze v porovnani so starym serialom podstatne "krvavejsi". ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Proč se to jmenuje Liga spravedlivých, když je to výhradně o jedné zelené pipce. Ten feminizmus už se protlačuje i do animáků OMG. ()

Reklama

Reklama