Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto snímku se staneme svědky zrodu jedné z nejsilnějších a nejznámějších hrdinek a členek Ligy spravedlnosti. Wonder Woman, princezna Amazonek, je nelítostná a silná bojovnice, která navíc nesouhlasí s politikou ostatních Amazonek, které zastávají názor, že by se měly od okolní světa držet dál. Ví, že její síla a moc dokáže pomoci potřebným a slabším. Proto se rozhodne zachránit mladou dívku Vanessu, která se dostala do spárů zločinecké organizace. (topr harley)

(více)

Recenze (23)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Videl som aj lepšie DC animáky (napr. Wonderka s roku 2009), ale aj horšie. Úvod sa síce trošku vlečie a začne to byť zaujímavé asi až niekde od polky, no predovšetkým to zachraňuje výborné finále, ktoré je super akčné, plné dobrých nápadov a s časti aj krvavé. Nie moc, ale viac ako by som čakal. P.S.: Počkajte si za titulky. 65% - 3* ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Takže jsme čekali 10 let na další sólový komiksový animák s Wonder Woman, jenom abychom dostali další origin, navíc výrazně slabší, než ten z roku 2009? Tak to je opravdu krásný případ promarněné šance. Uznávám, že i v Bloodlines jsou některé silné momenty, např. okamžik sebeoslepení (tedy až do chvíle, než si uvědomíte, že se znalostí existence zázračného uzdravujícího růžového paprsku se to najednou nejeví jako až tak velká oběť), ale celkově jde opravdu spíše o promarněnou příležitost a rozhodně za to nemohou jen nezáživní záporáci, kdy se hlavní nebezpečí zjeví teprve až v poslední dvacetiminutovce. Ne, tady je toho bohužel špatně víc, ať už jde o neuvěřitelně klišoidní motivaci Silver Swan, až po nevýrazného Steva Trevora. Takže pro příště doporučuji znovu a lépe a tentokrát ne až za dalších 10 let. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Slabota. Na film z 2008 to nemá ani omylem. A to včetně hudby. :-/ Hnusný outfit z JL war je zde ke konci sice vyměněn za o 400% lepší oblek, ale to sakra nestačí. Jak v podstatě všichni píší...zbytečný film k ničemu. V 1.pol. se furt únavně moralizuje a dává poučení pro US teenagerky, aby šli za svým, i když to 99% v US i tady a jinde...nikdy nikdo, neudělá. Takže k hovínku, takovéto blábolivé blábolení o ničem. Miluju DC animáky s poselstvím. Bleuuurgh. Ona vůbec ta rádoby new52 animated sdílená éra není zase takové haló, jak by se mohlo zdáti.:( Na rozdíl od svého papírového protějšku. Jak by řekli amíci...this movie sucks. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dospelejší príbeh, dospelejšie spracovanie ako 10 rokov dozadu, na druhú stranu príliš skratkovité a relatívne ploché. Prečo teda toľko hviezd? Za prvé, nechce sa mi znižovať hodnotenie prvého animáku, za druhé takýto príbeh nikdy na veľké plátno nezavíta, tak to treba podporiť a za tretie, akcia bola fakt dobrá vrátane záporákov. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

S odřenýma ušima, ale hecnu se a tu čtvrtou tam dokopnu, protože WW je obecně charakter dost silnej (jakože sympatickej) a tady je se svými ostře řezanými rysy, širokými rameny a nenucenou nezávislostí skoro až k sežrání.. Příběhu sice chybí taková ta nekompromisní osudovost (která sedí většinou hlavně na bedrech DCčkovského top-trojlístku) ale ty motivy ze kterých je poskládán, nejsou vlastně špatné a v celku člověk nemá pocit, že by někde hučela vata, že by to bylo nějak epizodické, či zacyklené... Takže asi jo.. Odpočinkovka dobrá... ()

Galerie (115)

Zajímavosti (3)

  • Tomuto filmu předchází první sólový animovaný film s postavou Wonder Woman - Wonder Woman (2009), jehož sequel byl v roce 2010 zrušen. Bloodlines je nový začátek. (NinadeL)
  • Ve 45. minutě Steve Trevor (Jeffrey Donovan) pronese v bludišti větu: „Když Herkules přemůže Minotaura, tak i já.“ Jenomže Minotaura v řecké mytologii porazil Theseus a nikoliv Herkules. (Petsuchos)
  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama