Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 1997. Hudební průmysl je na bodu zlomu. Něco se určitě stane. A někdo si to taky odskáče. Tím někým rozhodně nechce být hlavní hrdina (Nicholas Hoult) nového snímku dle předlohy Johna Nivena, který pro svojí kariéru lovce talentů je schopný jít doslova přes mrtvoly, hektolitry alkoholu, kila kokainu a zástupy prostitutek. Jediným jeho cílem je najít nový mega hit, který by mu zajistil nehynoucí slávu a především jistotu zaměstnání u jednoho z největších britských hudebních vydavatelství. (geklon)

(více)

Recenze (26)

lusa 

všechny recenze uživatele

Takto nejak si predstavujem zákulisie showbiznisu.. A politiky.. A vrcholového biznisu.. Ale chýbalo mi v tom trošku vážnosti. Lebo to nebolo drsné, ale smiešne.. 3* ()

mark9th 

všechny recenze uživatele

The fear is constant because and you must understand this.... none of us have a fucking clue what we're doing. Jednoducho povedané, Nicholas Hoult za pomoci perfektného scenára ukázal čoho je schopný...a v plnej paráde. ''American Psycho'' v britskej verzii. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Tak trochu styl Transpotting, ale o fous slabší. Nicméně dobře nahláškované, občas skvělá hudba (Prodigy, Radiohead), občas slabší (všechny diskoskladby), černý humor, výborná zábava. ()

Nortizop 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbil způsob podání pomocí hlavní postavy jako vypravěče v podání Nicholase Houlta. Kill Your Friends má naprosto výstižný titul. Nejprve mi to připomínalo Filth a potom spíše American Psycho. Stejně jako tyto dva filmy postrádá jakoukoliv morálku a je zpovědí arogantního, egoistického zmrda, který opravdu nemá hranice, které by ho držely od jeho vlastního úspěchu. "How far are you willing to go?" ()

Reklama

Reklama