Reklama

Reklama

Všetečkovi

(seriál)
Velká Británie, 2015, 11 min

Režie:

Vito Bruno

Hrají:

Linda Bassett (vypravěč), David Reed, Ian Kelsey

Obsahy(1)

Pojďte s námi poznávat svět. Animovaný seriál pro nejmenší. (Česká televize)

Recenze (12)

Sinistra

všechny recenze uživatele

Osobně mi to nepřijde jako nijak zajímavá pohádka, volba slov k naučení je taky občas prazvláštní, ale náš rok a půl starý syn to miluje nadevše a už při znělce jásá... Herci jsou fajn, nadabovaný je to moc hezky a postavičky jsou roztomilý, tak to je zase plus. Je to zvláštní, ale zas ne debilní jak jiný dětský pořady ()

Candid 

všechny recenze uživatele

Je to trochu ujetý, ale devatenáctiměsíční syn to miluje a je to aspoň edukační a ne úplná vymývárna. ()

Nystra 

všechny recenze uživatele

Mě jako dospělou to moc neosloví, ale naše malá to hltá po dílech, pokaždé jen co zazní znělka, upaluje k televizi a je to jediná pohádka na kterou opravdu kouká, snaží se opakovat slova nebo pohyby, směje se. Takže za nás Top pohádka pro nejmenší. sledujeme od jejího 7. měsíce a momentálně nám je rok a měsíc. :) Zajímalo by mne, zda se to dá sehnat na DVD. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Je to super! Vedle vymýváren typu Teletubbies je tohle super. Moja dcera je z toho nadšená a mě nevadí se na to dívat i dva, tři díly po sobě. Má to smysl a Pickaboo je frajer, kterého chceš doma ;-) ()

BlueNeon81 

všechny recenze uživatele

Je to milé, edukatívne, moje dieťa to zbožňuje a animácia je skvelá. Oproti iným infantílnym tvorbám je toto vysoký nadpriemer. ()

ArdeliaLortz 

všechny recenze uživatele

Magnet pro mou 16 měsíční holčičku. Takže pro mě trochu relax od holčičky na těch pár minut :) Podle všeho je pořad určen právě batolatům a evidentně se tvůrci trefili do gusta a ani to není taková zhovadilost jako Teletubbies. ()

Reklama

Reklama