Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to překvapilo. Tanečních "bojů" už tu bylo hodně a film rozhodně nezajme profíky. Chrografie je tu spíš béčková. Ale Lisa byla příjemná a i baltní scény se mi líbili. Žádný propadák to však není ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Ani ryba ani rak. Na polovicu sociálna dráma a na druhú nejaký tanečno pohybový mišmaš. Bohužiaľ obe témy (najmä bankrot) veľmi povrchne spracované. Postavy nuda, nezáživné a ploché, nórsky Michael Peña bez sexepealu, charizmy a vtipu. Inde by bol okrajovou postavou a tu mal byť hlavným princom. Na druhej strane sa mi páčilo, že postavy boli (nedokonalo) reálne, čo sa výzoru týka. Dve scény s pekným výhľadom (ktoré aj tak nestáli za veľa), kedy si chceli chlapci vrznúť a inak nič moc. 6/10. ()

Reklama

WayDott 

všechny recenze uživatele

Baletu smíchaného s hip-hopem bylo už asi dost, tentokrát zvolili smíchání scénického tance a hip-hopu. Žádné překvapení se nekonalo. Ale chápu, že u těhto filmů jde max tak změnit ta omáčka kolem, jinak je to všechno na jedno brdo... ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele

Baby nebude sedět v koutě - na jachtě... Herečka tam byla jen jedna - ta v hlavní roli, ostatní hráli jak na školním představení. Problém ale bylo, že ta jediná zase neuměla tančit, což je u tanečního filmu takový malinkatý zádrhel. Ta její toporná sestava v poslední "battle" byla až trapná. Zaujalo mě jen jak každý z nadržených hochů, použil před potenciální souloží jako hlavní zbraň výhled do krajiny - zajímavá shoda :-( ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama