Reklama

Reklama

Šílená Heidi

(festivalový název)
  • Švýcarsko Mad Heidi (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Šíleného Maxe znáte, ale co Šílenou Heidi? Tahle švýcarská děvečka umí vzít za víc než jen za kravské vemeno – a dokáže to v brutální jízdě za pomstou. Když uteče z převýchovného tábora pro neposlušné dívky, vyzbrojena halapartnou a bojovým výcvikem vyráží na cestu za svržením totalitního režimu krutého prezidenta Meiliho. V multižánrové béčkové bláznivině, která jede na vlně kultovních kousků jako Iron Sky nebo Kung Fury, nechybí nic, co by si člověk od takového filmu mohl přát: cool hlavní hrdinka, bizarní úmrtí a litry umělé krve, náckové, sexy černoši v tradičních krojích ani pořádná nálož sýra. (Future Gate)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (34)

Deimos 

všechny recenze uživatele

Festival FutureGate KINO Art/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Akce 7/10/// PLUS: tuším, že tu někdo nakoukával Rodrigueze a jeho Machete, je to podobný styl, na Švýcary ale velice odvážné a nečekané, využili prostředí a sympatickou hrdinku, poutavý námět se spoustou nápadů a gore scén, občas je to cíleně zábavné, Casper Van Dien si opět našel roli ušitou mu přímo na tělo MÍNUS: choreografie mohla být ještě lepší, akce lépe sestříhaná a klidně jí mohlo být více, tuším, že na filmu je poznat nižší rozpočet a menší zkušenost filmařů/// Shrnutí: Milé, krásné a nečekané akční překvapení o pomstě. Podobných jsme už viděli, ale tady je to zase o dost jinak a neotřele to spojuje mnoho prvků z jiných filmů. A pokud rádi uvidíte Heidi, děvčátko z hor v krvavém a brutálním provedení, je vám dána příležitost/// Celkem 80%/// ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ještě před pár lety bych podobnou filmovou laskominku ocenil víc, ale časy, kdy jsem se královsky bavil při Iron Sky nebo Kung Fury, jsou už asi bohužel v nenávratnu. Z téhle Heidi, která ačkoliv oplývá rafinovaným a chytrým humorem, skvělými režisérskými nápady a je prošpikována dobrými hláškami, je zpoza každého druhého záběru bohužel cítit onen tzv. "kulturní marxismus" v zákulisí. Každopádně jsem ovšem z toho všeho sýrování dostal strašnou chuť na ementál, Van Dien byl vynikající führer a neznámá představitelka Heidi je moc pěkná holka. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Žer sýr, posílíš mír! (Hahahahahahaha, chicht, chicht, hihň, hihň!) Když se partička nadšeně retardovaných švýcarských spříseženců zhlédne v legendárním Kungfjůry, nemusí nutně vzniknout další geniální amatérské porno, nýbrž klidně třeba i naprosto debilní trapka s tumory na úrovni reprezentantů v hodu rozštěpem. Na amatérské poměry to sice vypadá hodně dobře, co však z toho, když to smrdí jako řádně uleželý ráfkový sýr dementního bezdomovce. A zoufale nehrající prkenný manekýn Kašpar fan Dyje evidentně našel mezi kohortou obskurně ohavných a řádně ochrnutých Švýcarek a děsivě nevtipných švýcarských mačotranzistorů nové dno své neherecké kariéry. Ale evidentně se děsně snažili, čtveráci jedni, a to je třeba ocenit, tudíž milosrdně a velkoryse napálím o trochu méně zahnívající odpad a nebudu se před jeho odkliknutím šťourat prstem v prdeli. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

S láskou, ke Švýcarsku, od fanoušků, pro fanoušky. Má to vydařené, vtipné scény, i naopak ty trapné. Slušně natočená ujeťárna, ale viděl jsem jich už dost a tohle byl spíše průměr. Každopádně, puštěno hlavně kvůli Casperovi - můj hrdina z dětství ze Starship Troopers a svoji roli, si zde určitě užíval. Na jedno/dvě zhlédnutí. Top scéna - zabití kozího černouška. Jo a nejlepší sýr, je přece ten smažený, jdu si ho udělat =) ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Miluji bizár a dostal jsem bizár. Heidi si na nic nehraje. Netvrdí o sobě, že je kdo ví jak sofistikovaný film. Naopak. Je to čiré béčko, které se chová jako béčko a stejně tak se i prezentuje. Tvůrci využili absolutně vše, čím je Švýcarsko proslavené a pak to totálně shodili. Hlášky super, krve dost a konečně jsme se dozvěděli, jak to s tím děvčátkem z hor nakonec dopadlo. "Nejlepší sýr je stejně smažák!" ()

Galerie (112)

Reklama

Reklama