Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (204)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

poctivý old-aschool akčňák,kterých už se dneska zase tak moc netočí.Jakkoliv se určité věci a zvraty dají odhadnout i dost dlouho dopředu,zvládá film solidně bavit i napínat celou tu hodinku a půl.Akce je povedená,hudba překvapivě velmi dobrá a Boseman je i bez panteřího hábitu sympaťák a podobné filmy utáhne levou zadní...70% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Film zaštítěný čínským finančním kapitálem vykazuje podivuhodnou příchylnost k éře let 90.tých. Neohrožený hlavní hrdina, který jde zločinu a korupci tvrdě po krku a nerozhází ho nic, ani jeho podivní kolegové. Sienna Miller ve fázi poctivého milf rozkladu, ale kupodivu její postava do filmu sedí. Místo nějakého promyšlenější reflexe systémového problému korupce se tvůrci spokojí s akční eskapádou. Jenže přiznejme si, tvůrcům jdou akční filmy skvěle, film neškobrtne od začátku do konce, motivace postav, charaktery jasně a dobře podány, vizuálně taky nadprůměr. Scénář není nic objevného, ale plní co si předsevzal mnohem lépe, než celá řada jeho žánrových konkurentů. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Černý panter opět zasahuje, aby ukázal, zač je toho Wakanda dalším zasraným zkorumpovaným bílým hubám. Tentokrát však vyndal srolované ponožky z rozkroku, pastelové pitkáče a homopelerínku vyměnil za elegantní negrokancelářský formál a naprudko to rozbalil ve svižném, sysluplném, hlavopatoidním a poctivě natočeném napínači, plném DžejKeje, kulantních přestřelek, zrady, zášti a správňáckých čokoameričanů. Sice nic nového pod sumcem, nicméně sytá a masitá porce psích granulí, po které váš televizor spokojeně zavrtí anténou. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Sympatická věc, jejíž největší síla tkví v postavě hlavního hrdiny a největší slabinou, dá-li se to tak vůbec říct, je příběh, který už jste mnohokrát předtím viděli. Klasická hra na hodné a špatné policajty, která snad ani dost dobře nemůže dopadnout jinak. V rámci žánru lehký nadprůměr, který se hlavně kvůli Chadwcikovi a kvalitním, akčním scénám určitě vyplatí vidět. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

21 mostů je opravdu hodně tuctová podívaná, minimálně tedy co se zápletky a jejího vývoje týče, a to i přestože disponuje několika zvraty, ovšem i ony jsou skutečně neoriginální a zatraceně nenápadité, což dost ubírá na celkovém dojmu, jelikož prostě takových filmů s prakticky totožným dějem vzniklo již vážně mnoho a právě 21 mostů v tomto ohledu nepřináší naprosto nic nového, jiného, či překvapivého. Na druhou stranu je ale nutno zmínit, že právě toto je ale fakt jediná výhrada, co k této podívané mám. Jinak se totiž jedná o velice svižnou a záživnou akční krimi, která nasadí působivé tempo hned od začátku a dokáže si ho udržet bez výjimek po celou dobu, akce je pak dostatek, a navíc je i poměrně krvavá a nekompromisní, napětí tu jinak funguje překvapivě dobře a k pozitivům patří i veškeré přítomné postavy a jejich herečtí představitelé, jelikož všichni jsou výrazní a přesvědčivý. Co se atmosféry týče, ta se zde tedy tvůrcům podařila navodit také a má i jisté náznaky působivosti, nicméně vzhledem k obsahu bych si ji dokázal představit klidně mnohem syrovější a temnější. Celkově je tak zkrátka 21 mostů rozhodně nenudící podívaná, a to především díky jejímu spádu, a tak je škoda skutečně jen zmiňované zápletky, která je předvídatelná už ale opravdu jako že příliš moc. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama