Reklama

Reklama

Toaru madžucu no Index - Season 3

(série)
Trailer 3
Japonsko, (2018–2019), 10 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Kazuma Kamachi (kniha)

Kamera:

Šingo Fukujo

Hudba:

Maiko Iuči

Hrají:

Juka Iguči, Acuši Abe, Nobuhiko Okamoto, Satoši Hino, Rina Sató, Rina Hidaka, Ami Košimizu, Aja Suzaki, Anri Kacu, Maaja Učida, Jutaka Nakano, Masaja Macukaze (více)
(další profese)

Epizody(26)

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Jistý magický bordel! Něco tak uspěchaného a zmateného jako je tahle část série se jen tak nevidí. I čtenáři mangy mi tvrdili, že tohle bylo neskutečně "rushed " a tak se není čemu divit, že se v tom chudák Jeoffrey místy absolutně ztrácel. To se totiž bojuje s někým, aby se pak zase bojovalo s někým dalším za pomoci těch prvních, pak se bez těch prvních třeba bojovalo s těmi dalšími, zatímco někdo jiný zase bojuje proti těm prvním s těmi druhými a do toho někdo čtvrtý bojuje s prvním, nebo už pátým? Takhle nějak to bylo, nebo ne... Naštěstí to má alespoň nějaké ty jistoty a tak Touma je pořád Touma a spravedlivě dá pěstí každému, bez rozdílu rasy, frakce či pohlaví. Index, po které se to jmenuje, tu vidět moc není, na Railgun se taky příliš nedostalo, tak ještě že to aspoň trochu tahá ten Accelerator a další sympatická mužská postava, která by měla za odměnu dostat třeba taky seriál (protože sakra proč ne!). Každopádně na akci se dobře kouká, i když mi třeba ani nedochází kdo a proč se zrovna s kým pere, hudba je také dobře zvolená - zkrátka jestli máte rádi třeba Mortal Kombat, protože fatality, brutality a krev (a někde v singlu schovaný nějaký ten podivný příběh), pak je tohle anime pořád pro vás... Pokud chcete sofistikovaný příběh, pak si zkuste přečíst mangu, kde to prý všechno možná pochopíte, nebo kdo ví, možná i tady najdete to co Jeoffrey nenašel (a tak si musel občas pomáhat Wikipedií). Tohle nebyla Misaka worst, ale zatím jasný worst Index - zběsilý a uspěchaný magický bordel! 5,5/10 ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době plnohodnotné pokračování. Popravdě nejlepší by bylo shlédnout všechno (což by zabralo dost času) najednou, protože vzledem k množství různých příběhů, termínů, událostí atd. se v tom člověk začne ztrácet. Co mě ale velice překvapilo, byl onen ráz celé série. Vtípky, každodenní život a "ne"-šťastné příhody šly stranou a nastoupila dramticko-ačkní část s ostřejším nádechem. Nevím jestli je to zrovna změna k horšímu nebo lepšímu, ale rozhodně je to velký nezvyk. Nejvíce ale překvapí zase příběh, který se posune dál s tím, že jsou tu konečně náznaky objasnění některých záhad s tím, že zůstanou i nadále zádami a ještě se k nim přidá několik dalších. Velice dobrým přírůstkem jsem viděl příběh Hamazury. Nebyl jsem ale spokojen s koncem, který toho nechal až nepřirozeně moc otevřeného a obecně bych viděl příběh velice nekonzistentní, kdy to skákalo z jednoho témata na další a nebyl tu takový prožitek oněch ideových situací dobra/spravedlnosti. Každopádně animaci si trochu přilepšila (což je samozřejmé po těch letech) a po hudební stránce si to drží své. ()

Reklama

Reklama