Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Díky neustálému špatnému vlivu lidí na životní prostředí došlo jednoho dne k tomu, že v oceánech a mořích prakticky vymizely všechny ryby. Protože však Japonsko tento druh masa nadevše miluje a je na něm postavená i podstatná část jejich kuchyně, tak se země vycházejícího slunce nehodlala této pochoutky jen tak vzdát. Tak vznikl projekt, ve kterém byly ryby chovány v obrovských vesmírných nádržích. Tím, že dostaly ryby tolik volného prostoru, však v mnoha případech narostly do obrovských rozměrů, a tak se jejich lov stal velmi nebezpečným. Vesmírní rybáři dostali speciální vybavení a musí podstoupit tvrdý výcvik, než je jim dovoleno se do těchto nádrží vydat. Je to práce pro drsné a zručné muže! Nebo že by to nebyla tak úplně pravda? Skupina 6 mladých dívek se pokusí dokázat všem, že i ony dokáží vykonávat tuto složitou práci a zajistit pravidelný přísun kvalitního rybího masa na stůl nejen svých blízkých, ale i celého Japonska... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (3)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Co to proboha zase bylo... Ti Japonci už nejspíš dokážou zanimovat cokoliv, ale tohle?! One big MEEEEEH. Díky za další sebemrskačství, I guess. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Vesmírné rybaření, ať už to zní jakkoli zajímavě je bohužel mnohem nudnější a pitomější než bych si přál. Děvčátka mě moc neoslovila a i když mám rád ztřeštěné energické dívky, tak třeba Haru mi vůbec nesedí, spíš mě z ní bolí hlava. Ostatní dívky jsou také dost stereotypy a nepomáhá jim k originalitě ani to, že každá mluví trochu jiným dialektem. Stejně tak zápletky, které se tu řeší, mě nijak extrémně nebavily a minimálně u dvou případů jsem si v duchu přišel s řešením mnohem zajímavějším a dramatičtější, než s jakým se vytasili autoři. Takže jsem se do každého dalšího dílu musel docela nutit, když jsem kvůli práci nestíhal, tak to bylo jedno z prvních anime od kterého jsem si dal pauzu a když jsem se k tomu nyní před svátky vrátil, tak jsem u 8. dílu zjistil, že dívat se dál se mi vlastně už vůbec nechce... Takže proč se nutit, viděl jsem dost a je mi líto, ale tohle "roztomilé dívky dělají vesmírné rybářky" (aby všem dokázali, že to není jen chlapská práce!) mě prostě nechytlo. Drop po 8. dílu a 3,5/10 ()

Rachi 

všechny recenze uživatele

Vesmírné rybářky, no jsem zvědavá co z toho ještě bude . Ale myslím že mé hodnocení bude spíše klesat ... ()

Reklama

Reklama