Reklama

Reklama

Nepohádky

(seriál)
  • USA Tell Me a Story
Thriller / Psychologický
USA, (2018–2020), 16 h 21 min (Minutáž: 42–58 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Chris Brochu, Danielle Campbell, Kim Cattrall, Zabryna Guevara, Sam Jaeger, Sterling Knight, Billy Magnussen, James Maslow, Dorian Missick, Dania Ramirez (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Seriál "Nepohádky" čerpá inspiraci ve světě nejoblíbenějších pohádek, které přetváří v temný a zvrácený psychologický thriller. V první řadě tohoto dramatu na pokračování, která se odehrává v současném New Yorku, se prolínají Tři Malá Prasátka, Červená Karkulka a Jeníček a Mařenka v epickém a podvratném příběhu o lásce, ztrátě, chamtivosti, pomstě a vraždě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (30)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Antologický seriál skládající se ze slavných pohádek ( Červená karkulka, Tři prasátka, Jeníček a Mařenka) zabalené v temném a vyspělém psychologickém Thrilleru. Nápad je perfektní, ale pořád jsem se nemohl zbavit dojmu, že to na mě působí jako druhořadý seriál. Rozpočet, herci, story jsou spíš průměrné a přišlo mi, že tvůrci nebyli dost inteligentní, aby tak velké sousto dokázali zvládnout. Je zde sice quantum zvratů, které dokážou šokovat, ale působí nuceně a poněkud vycucané z prstu. Pár akčních scén není nejhorších, na trochu násilí také dojde, červená karkulka je kočka jako blázen a seriál má naštěstí dobré tempo, takže nudit se u něj nebudete, ale bral bych to spíše s nadhledem. Kdo má dostatek času, tak těch 8 hodin by litovat neměl, ale seriálová konkurence je holt tak velká, že tohle brzy vyšumí. 6.5/10. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět na převedení pohádek do moderního světa super, ale to provedení... Kolikrát to s těmi pohádkami ani nemá nic společného, a ve výsledku je to pak jen obyčejná vztahovka, bez jakéhokoliv zajímavého nápadu či zvratu. To vše v podání těžce průměrných či podprůměrných herců, z kterých vyniká pouze sexappeal Danielle Campbell. ()

Reklama

IceQueen

všechny recenze uživatele

Po troch upachtených epizódach pravdepodobne definitívne odkladám ad acta. Možno je to unáhlený čin a prídem tak o obohacujúci zážitok svojho života, ale tri testovacie diely so secondhandovým obsahom a obsadením rozhodli za mňa. A navyše, z každého príbehu nebezpečne huláka hrozba morálneho ponaučenia na spojenoštátovský spôsob, čo na moju nežnú dušičku pôsobí ako repelent. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Toto malo so známymi rozprávkami spoločný veľký smradľavý prd. Tupá zlátanina plná sprostých ľudí, od nesympatickej odutej akože Červenej Čiapočky alebo čo, po dvoch otravných sprostých akože vlkov. Nedá sa odmyslieť, že Janka a Marienku predstavovali namiesto detí feťácky go-go tanečník a vojnová veteránka, a ježibabu mafiánska mamka. Sem-tam nejaký zvrat, sem-tam nejaké prepojenie postáv v dejových líniách, za to ten jeden, aj keď vlastne neviem... Neodporúčam to nikomu. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Dal bych i tři hvězdy, páč ke konci, když se všichni sčuchnou na jednom placu to chvilku vypadá na festovní masomlejnek. Ale ono prd. Tak jako je naprd celej seroš (nebylo komu fandit, postavy buď jalový nebo nesympatický, herci mizerní, teenlooku nad únosnou mez, Karkulkovic babča strašný zklamání). Sranda je, že by to mohl být docela dobrý film, nacpat do do dvou hodin, pak už jen jiné herce, scénáristu, režiséra, a vůbec celou výpravu. -Další řady mně zcela určitě minou. ()

Galerie (136)

Reklama

Reklama