Reklama

Reklama

Recenze (6)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr se nepovedl. Předchozí díly naznačovaly skvělý závěr, který nám vyrazí dech, ale prakticky to mířilo jen k happyendu a chaosu. Spojení a propletení mohlo dopadnout daleko lépe. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle bych vrchol série? Dobrá, tak pěkně popořádku. Kevin Williamson si kdysi dávno úspěšně zavřískal s Vřískotem. Od té doby už ale odteklo hodně litrů krve, a jemu patrně odešly hlasivky a smekl se mu i papír ze stolu při psaní scénáře. Jaksi bloudí v kruhu průměrnosti a závěrečným rozpletením osudů této hororově zabarvené série svůj tvůrčí kredit nikterak nevylepšil. A patrně ani nezhoršil. Solidně vykreslil jednotlivé postavy, které se z větší části nedožijí závěrečných titulek. Becki Newton dominuje ve své sexy záporné roli, je hodně zapamatovatelná, Spencer Grammer se ve své duchařské kreaci stala nadbytečnou, Dobračky Dania Ramirez a Danielle Campbell žádnou radost nezkazí a mužských rolí je také potřeba, tudíž zde máme dobráka Jamese Wolka, pár mužů se zlým kukučem a je vymalováno. A do toho jednu obstarožní Kim Cattrall. S postavami tedy u mě nevyvstal problém. Obtížnější úkol představovalo všechny rozjeté dějové linie vygradovat a překvapivě/neotřele/originálně završit. A v podstatě na tohle už se nepamatovalo. Rozpitý inkoust a suchý brk je synonymem pro Williamsovu současnou scenáristickou tvorbu. Svůj předčasný tvůrčí vrchol už má dávno za sebou a loví diváky jen na zašlou slávu. A hlavně už je prakticky nedokáže v ničem (originálně) překvapit. 5/10 ()

DwayneJohnson

všechny recenze uživatele

Škoda těžce přepáleného konce, jinak se tyhle tři nepohadkové příběhy daly v poklidu přežít. Nejvíc potěšila Kim Cattrall a dějová linka s přepadením klenotnictví, která byla určitě nejvydařenější. Komentář je za celou sérií, v zatím pracovní verzi, protože, světe div se, komentovat celou sérii, zase, opět, znovu, zatím nelze. Ach jo.... ()

Reklama

Reklama