Reklama

Reklama

Recenze (6)

DwayneJohnson

všechny recenze uživatele

Škoda těžce přepáleného konce, jinak se tyhle tři nepohadkové příběhy daly v poklidu přežít. Nejvíc potěšila Kim Cattrall a dějová linka s přepadením klenotnictví, která byla určitě nejvydařenější. Komentář je za celou sérií, v zatím pracovní verzi, protože, světe div se, komentovat celou sérii, zase, opět, znovu, zatím nelze. Ach jo.... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle bych vrchol série? Dobrá, tak pěkně popořádku. Kevin Williamson si kdysi dávno úspěšně zavřískal s Vřískotem. Od té doby už ale odteklo hodně litrů krve, a jemu patrně odešly hlasivky a smekl se mu i papír ze stolu při psaní scénáře. Jaksi bloudí v kruhu průměrnosti a závěrečným rozpletením osudů této hororově zabarvené série svůj tvůrčí kredit nikterak nevylepšil. A patrně ani nezhoršil. Solidně vykreslil jednotlivé postavy, které se z větší části nedožijí závěrečných titulek. Becki Newton dominuje ve své sexy záporné roli, je hodně zapamatovatelná, Spencer Grammer se ve své duchařské kreaci stala nadbytečnou, Dobračky Dania Ramirez a Danielle Campbell žádnou radost nezkazí a mužských rolí je také potřeba, tudíž zde máme dobráka Jamese Wolka, pár mužů se zlým kukučem a je vymalováno. A do toho jednu obstarožní Kim Cattrall. S postavami tedy u mě nevyvstal problém. Obtížnější úkol představovalo všechny rozjeté dějové linie vygradovat a překvapivě/neotřele/originálně završit. A v podstatě na tohle už se nepamatovalo. Rozpitý inkoust a suchý brk je synonymem pro Williamsovu současnou scenáristickou tvorbu. Svůj předčasný tvůrčí vrchol už má dávno za sebou a loví diváky jen na zašlou slávu. A hlavně už je prakticky nedokáže v ničem (originálně) překvapit. 5/10 ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr se nepovedl. Předchozí díly naznačovaly skvělý závěr, který nám vyrazí dech, ale prakticky to mířilo jen k happyendu a chaosu. Spojení a propletení mohlo dopadnout daleko lépe. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama