Reklama

Reklama

Nepohádky

(seriál)
  • USA Tell Me a Story
Thriller / Psychologický
USA, (2018–2020), 16 h 21 min (Minutáž: 42–58 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Chris Brochu, Danielle Campbell, Kim Cattrall, Zabryna Guevara, Sam Jaeger, Sterling Knight, Billy Magnussen, James Maslow, Dorian Missick, Dania Ramirez (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Seriál "Nepohádky" čerpá inspiraci ve světě nejoblíbenějších pohádek, které přetváří v temný a zvrácený psychologický thriller. V první řadě tohoto dramatu na pokračování, která se odehrává v současném New Yorku, se prolínají Tři Malá Prasátka, Červená Karkulka a Jeníček a Mařenka v epickém a podvratném příběhu o lásce, ztrátě, chamtivosti, pomstě a vraždě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (30)

nicolePavs 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála thrillerů, který mě opravdu upoutal a nepustil. Velmi se mi líbí námět a inspirace klasických pohádek, které zná úplně každý. Přišlo mi to jako taková hra, kdy sledujete díl za dílem a hledáte spojitost nebo podobnost s konkrétními pohádkami. (Např. Tři prasátka, Červená karkulka, popelka...) 9/10 ()

jimik13 

všechny recenze uživatele

Seriál mě bavil a to je přesně to co od něj potřebuji abych u něj vydržel. Po ukončení Grimma bylo otázkou času, kdy přijde seriál, který se chytá témata pohádek netradičním stylem. Ze stratu lehce nepřehledný děj 3 příběhových linek se postupně začíná spojovat a proplétat čímž seriál nabírá na intenzitě. Seriál těží ze zlomových a nepředpokládaných situací. Ostatně divák si přibližně 4x změní názor na to, kdo vlastně je ta záporná a kdo ta kladná postava. Režisérsky i scénáristicky dobře zvládnutý kousek, který má určitě potenciál do budoucna pokud se vydá cestou, kdy každá série bude zvlášť a nebude nijak navazovat na tu předchozí. 90% ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Zabijáci, mrtvé postavy a slušná akce jistí, že nehrozí nuda. Koncept motivace starými pohádkami do současných příběhů je navíc energický a chytrý. :) (viděno v původním znění) ()

Honza2211 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je pro mě obrovské zklamání a snad poprvé co vůbec musím za jakýkoliv seriál dát nejhorší hodnocení. Zasloužených 0%. s hodnocením po pilotním dílu. Rozhodně se na tento seriál nebudu už nikdy dívat. Proč? Čekal jsem nějáké krimi s mysteriózní-psychologickou zápletkou. Nic takového ovšem nepřišlo, přesexovaný, ubohý až totálně patetický povrchní zločinecký brak bez nápadu, který člověka zanechá totálně znechuceného. Někdo to zřejmě zkousl, ale já ne. Nemělo to žádnou úroveň! ()

Reklama

Reklama