Reklama

Reklama

Tensei šitara slime datta ken - Season 2

(série)
Trailer
Japonsko, 2021, 9 h 12 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Fuse (kniha)

Scénář:

Kazujuki Fudejasu

Kamera:

Hiroši Sató

Hrají:

Miho Okasaki, Megumi Tojoguči, Tomoaki Maeno, Makoto Furukawa, Sajaka Senbongi, M.A.O, Takuja Eguči, Hóčú Ócuka, Kanehira Jamamoto, Čikahiro Kobajaši (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (5)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hudebně a animačně se to drží jako první série. Tato série ale nastavila laťku trochu výš, kde už se začne trochu hrát více na dramatickou stránku a nejede to celou dobu v takovým odlehčeným budovatelským duchu a každodenním životě. Navíc je tu docela několik nových informací o světě a několik celkem zásadních zvratů. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady není moc co řešit, pořád je to strašně zábavná a sympatická podívaná, kde každý dostane co si zaslouží a zároveň je anime plné napínavých a dramatických chvil, které jsem si parádně užil a bitev, které byly náležitě epické, barevné, intenzivní... Sice byl rozjezd této sezóny zase takový pomalejší, ale nebyla tu děcka, která mě trošku otravovala v sezóně první a přišel i okamžik, kdy jsem se o hrdinu a jeho partu i trošku bál, což bylo vlastně docela příjemné. Finále první poloviny a celé to Megido a vše kolem mě také hodně zaujalo, i jsem se trošku zaobíral morální stránkou věci, ale nakonec jsem to překonal s klidným "V lásce a válce je vše dovoleno". A druhá část, kde Rimuru vlastně definitivně vrací úder byla strašně uspokojivá a opět jsem dokázal hrdinovi naplno fandit, vše si zatraceně užívat... Nakonec jsem náramně spokojený, těším se na další díly, protože ti divní klauni jsou mnohem víc, než bych od nich čekal a pořád to má v rámci příběhu hodně co nabídnout. Nebudu to prodlužovat, jasných 5* a dokonce o chloupek lepší dojem, než z první řady, protože tohle byl hodně nabušený arc, slušný kontrast k milému i když pro někoho trošku nudnému Tensura Nikki (i když i tak se to celé vlastně zvláštně doplňuje) a tak to mám rád. 9,5/10 ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja vždy premýšľam či ma nejako dokáže "Slime" prekvapiť, alebo zabaviť predtým ako to idem pozerať a musím povedať, že napriek tomu, že to je stále o tom istom a stále dokola o tom istom manažovaní nejakého miesta, potýčkach s niekým iným, inováciách a tom, že stále sa zväčšuje množstvo postáv "Slime" proste nikdy nesklame a vlastne nikdy od toho veľa nečakám a vždy dostanem oveľa viac ako som chcel. Pravda je taká, že absolútny úvod je trocha nudný a zopár dielov ako keby sa hľadalo a prešľapovalo na jednom mieste stále o tom istom. Stačí prežiť tento úvod a potom sa to naozaj rozbehne a už sa to nezastaví a ponúka to stálu zábavu. Podivne funguje aj to, že vždy to vyzerá na silného záporného hrdinu a nakoniec je to absolútne slabá talafatka, ktorá nemá šancu, takých anime kde by toto nevadilo je naozaj málo. No a áno mám rád všetky charaktery aj nové aj staré a dokonca mi nevadí ani to, že ich je enormne veľa. Slime proste dokáže robiť veci správne, kde niekto iný zlyhá. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvě vcelku odlišné části. První je plná akce napínavá od začátku do konce a v něčem i lepší než první řada (konečně vidíme co se stane, když se sliz zlobí 😁). Druhá je prakticky jen neustálé povídání u stolu, kdy v některých momentech v Tempestu je to doslova utrpení. To že hlavní hrdina už má prakticky božské schopnosti by tolik nevadilo (v tomhle žánru je to běžné), ale když i půlka jeho podřízených dokáže levou zadní zlikvidovat nejsilnější záporáky, je to už i na mě trochu moc. 😱 Doufám že tímhle to nekončí, jelikož spousta linek zůstala otevřená. 70 % ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka určitě lepší jak druhá. Samozřejmě oproti první radě zde není tolik novinek a první řadu jsem podcenil. Druhá půlka je hodně ukecaná s málo akci. Méně budování a rozvoje. Spíše boj o přežití ať už politický nebo pomocí síly. ()

Reklama

Reklama