Reklama

Reklama

Artik

Trailer 2

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (7)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Body dolů za epileptickou kameru. Ehh, dostat tak to hovado do rukou... Naopak body nahoru za parádní úvodní titulky, které by mohly směle uvádět i mnohem dražší a lepší film, no a paradoxně taky za nešikovně napsaný, nepříliš divácky friendly scénář, díky čemuž jste dlouho udržováni ve zvědavosti, co se z toho vlastně nakonec vyklube. "Jen" zneužívání (resp. využívání) dětí pošahanou white trash chátrou, nebo ještě i něco navíc? Satanistický kult? Černomagický rituál? Kanibalismus? Nebo dokonce nějaká alternativní postapo realita? Aspoň takhle jsem uvažoval já. No, nebudu moc prozrazovat, ale ve finále je z toho pořádná (a podřadná) poloamatérská haluz a já jsem trochu zklamaný. Ale ujetost až bizarnost celýho děje je výjimečná, takováhle "WTF?!" filmová mozkomasáž se často nevidí, ten film je tím jak je blbej vlastně dost zajímavej. Zaokrouhluju nahoru za zarostlýho vazouna v roli hlavního záporáka, sadistickej idealista, zvráceně filosofující čtenář comicsů, prostě fajn týpek. Jeho spontánní výpad příborovou vidličkou se tučně zapíše do mýho análu veselých filmových příhod. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kto bude chcieť natočiť podobný horor, tak už teraz mu hovorím, že takto to určite nepôjde. Scenár bol mizerne napísaný, tie deti tam ani byt nemuseli, všetko sa to točilo okolo "Golema." Bolo tu veľmi veľa nelogických a hlúpych scén. Spomeniem napríklad tu, čo som si najviac zapamätal: deti vynášajú chlapa von a držia ho, lebo je strašne dobitý, ale akonáhle počujú vystrel, tak sa rozutekajú a ten náš umierajúci uteká tiež, ako cez poľný maratón. A niečo podobne je už celkom na konci, len s tým rozdielom, že decka sa na nášho hrdinu tak upnú, že mi to pripomínalo psiu suku zo šteňatami, ktoré sa derú k bradavkám.Je tu pár slušne znázornených scén, tá vidlička, ale i tak exceluje. Len nedá sa stavať len na tomto, všetko ostatné ako boli herci, dialógy či príbeh nestali, ani za jedno peso. Bolo to medzi 1 a 2*, ale musel som sa prikloniť k nižšiemu hodnoteniu, kvôli tomu koncu. ()

Reklama

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Remeselne to bolo aspoň na tú hviezdu, ale čo sa týka scenára, tak to bola jedna veľká čierna diera a urobila z toho totálne zabitý čas. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Víceméně se podepisuji pod to, co napsal Jason, jen nebudu tolik shovívavý. Většinu stopáže jsem v příběhu nedokázal najít nějaký řád a fakt, že jsem absolutně netušil o co alespoň zdánlivě jde, mě neskutečně iritoval, takže pozitiva zůstala v hlubokém stínu. Proto jen 30% ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Kdesi v Americe má jakýsi magor se svojí ženou stodolu s barákem kde se stará o (asi) unesené děcka. Tento chlap (vypadá jak bezďák křížený s nějakým Mma zápasníkem) ve volném čase zabíjí lidi kreslí si to do komiksů a jedno z těch děcek zaučuje do řemesla. Jednou to děcko, které má volný pohyb (proč neuteklo nevíme?) narazí na chlápka pokecá si s ním a ten chlápek ho chce zachránit. 5 procent za útok vidličkou a jednu ustřelenou hlavu jinak zde není co chválit scénář neexistoval (proč si vůbec kreslil ty komiksy to jako plánoval vydávat nebo se jako nudil případně si kreslil obrazové paměti?Ty děcka nikomu ve filmu nechyběly nebo byly třeba z děcáku případně jim povraždil rodiče?) herci jsou příšerní (něco jako plejáda pseudotrapáků co jsou pravidelně na Čt) a jediné co to zachraňuje je gore a z toho tam je pouze jedna scéna. 5 procent pusťte si raději některý díl ze série Zlomyslný, Bereavement a Malevolence 3 Killer. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama