Reklama

Reklama

Recenze (10)

kingik 

všechny recenze uživatele

Proslavená prdelatá kozatice s jojo efektem udělala z diváka jojo. A opravdu se film kvalitativně pohybuje neustáleně. Ovšem až jsem si ustlal na poprsí Kelly Brook, už jsem byl pevný a ustálený, tedy pokud jde o kvalitu (prožitku). Koncept rodiny v ohrožení je v hororech již dávno osvědčený, je-li důvodem strachování o jejich životnost také stará dobrá černá magie, odborně známá pod názvem Santet, divák může provětrat své pudy, v hlavní roli je přece známá vnadná krasavice, ale také skrytá zákoutí své vylekané duše. A lekat se lze tentokrát čehokoli. Ne, nebojte, Kelly Brook neuvidíme nenalíčenou, budeme se společně dychtivě lekat staré báby, zjevení v supermarketu a nejméně dalšího tuctu výjevů, kterými je film prošpikován. Film má profesionální nádech a opírá se i o tvrzení, že vznikl podle skutečných událostí, což by i odpovídalo, jelikož celkově je film pojat poměrně střídmě a na přehnaně velkolepé scény jsem nenarazil. Exotický režisér Helfi Kardit vytěžil cosi nemálo nevšedního i z exotického prostředí, pyj do ohně, že to byla nekašírovaná Indonésie, bych sice nedal, ale mělo by to být tak, takže dům, do kterého je děj nejvíce situován a soustředěn, má strašidelné proporce a také kamera a speciální efekty jsou na dobré úrovni, ačkoliv trikovou složku jste určitě viděli mnohem propracovanější. Dohromady však film nepřináší nic extra novátorského. Režisér si troufá napodobit slavnějšího kolegu Wana, kupodivu mu to v jeho dané kategorii lze s úspěchem tolerovat. Svěží vítr do varlat přineslo dámské obsazení: Kelly Brook mocně duje na dudy a seriálová hvězdička Jazz Ocampo si také urvala kus pánských slipů. Celkově jsem tímto dílem nebyl nikterak významně pohoršen, ale i mile překvapen. 7/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chlapík se se svojí americkou manželkou a dvěma dcerami vrací do Indonésie navštívit svojí matku, kterou ovšem nalézá v podivném stavu. Celkem záhy začne mít celá rodina halucinace a zbývá jen zjistit, co za nimi stojí. Tady se Indonézané zrovna nevyznamenali. Co se týče make-upu, tak to ještě jakž takž šlo a některé z vidin měly potenciál, ale ten se bohužel nedařilo využít. O nějaké atmosféře či napětí nemůže být řeč a všechno orámovaly příšerné výkony herců, které se prostě nedají přejít. Bída. 15% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Indonéský horor „Santet“ má očekávanou gradaci a prostě ničím nepřekvapí. Nejsou zde scény, u nich byste lapali po dechu, není zde vývoj, který by nebyl v tomhle ohledu tak nějak tradiční. A tak nakonec devizou filmu „Santet“ skutečně zůstává, že je zde Kelly Brook, na kterou se pořád velmi dobře kouká, a je naprosto jedno, že v celém filmu ji vidíme jenom oblečenou. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Rodina z Ameriky jde navštívit svou babičku do Indonésie přijdou tam a ta babička je napadne.Postupně jí začne hrabat ještě více a ta rodina vidí zvláštní jevy jako by na ně někdo/něco útočil/o. Později se zjistí, že je někdo proklel a chce je zabít. Předně těch 22 procent co tu tu má je aktuálně těžce nespravedlivých neříkám, že to je nějaká pecka, ale viděl jsem daleko horší horory než tohle dokonce i asijské, Dal bych i 60 procent,ale ten konec kde všichni tak moc piští mě štval navíc nemám rád nesmrtelné postavy (zde ten otec bodly ho do zad několikanásobně pořezaly a on přesto stál na nohou jako nějaký terminátor) ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto Indonezia nezvladla,velmi slabucky horor podla skutocnej udalosti bez akejkolvek atmosfery a napatia,uz dlhu dobu sa mi nestalo,zeby mi filmove postavy liezli tak na nervy,hlavne zenske obsadenie a tie herecke vykony boli pod uroven,Kelly Brook by sa mala nad sebou zamysliet a ist radsej s jej mega-prsiami hrat do porna,lebo ako herecka je uboha,odpad,nic ine neprichadza do uvahy...:-) ()

Valenta28 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě hluboce zklamal. Nejenže už samotný nápad a děj tohoto filmu nepředstavuje nic nového a originálního, navíc provedení filmu, herecké emoce a atmosféra, to vše stálo za starou belu. Jedna jediná hvězdička patří konci filmu, který trošku gradoval. Jinak je to naprostá ztráta peněz, času a možnosti natočit kvalitní film. ()

Accuphose odpad!

všechny recenze uživatele

To co ze začátku působí jako nízkorozpočtový film, se postupem zvrhne ve zběsilé pobíhání, nasedání do auta, vysedání z auta a pokud jsem si říkal, že to je na stejné úrovni, jako valná část filmů v daném žánu a s hodnocením okolo 60%, pak se to ke konci úplně zvrtlo a už to nesmrdí korunou, mění se to přímo v parodii a v to nejhorší, co jste viděli. Nebudu se bavit o logice chování postav, protože to bbych musel plakat, je úplně jedno, jakej je konec, protože tohle by se už točit nemělo, minimálně 30 let a podporovat by se to taky nemělo. Odpad a můžou si za to sami. ()

Nataraja odpad!

všechny recenze uživatele

opravdu ztrata casu... ne, ze by triky byly nejak extra spatny, ale scenar je mizernej a herecke vykony jeste horsi... nedivat... ()

Reklama

Reklama